Ben önce Electrolux'e öncelik verirdim. 2.seçeneğim Samsung olurdu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2024 YILI ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ?? (25. sayfa)

-
-
Electrolux'ten EW6F3414UT ve EW6F2292T modelleri mevcut. Kalitesi güzel yıkama durulama sıkma performansıda aynı şekilde. Beğenmezseniz başka marka modelde önerebilirim isterseniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam konuda sürekli sizi gördüğümden sormak istedim
Altus Al 7103 D
Electrolux EW6F2292T
Bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz bütçem max 20k 2 kişiyiz çok büyük bir şey aramıyorum, farklı öneriniz varsa açığım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Onu müşteri hizmetlerine sormanız gerekiyor. Bazı markalar yapar bazı markalar yapmaz bazı markalar ek ücret ister. Ama bazı kullanıcılar olumsuz yanıt alınca aparat olmadan kurutma makinesini çamaşır makinesinin üzerine koyuyor. Önemli olan çamaşır makinesinin ayak ayarının iyi ayarlanmış olması.
Electrolux sizi kalite/performans açısından üzmez yıllarca götürür.
Bosch vasat demişsiniz 242 olanı 9kg aldık sessiz güzel makine öncelik benim için a sınıfı enerji olması idi .
Grundig alabilirsin fakat olumsuz yoeumlar gırla Bosch a sınıfı makinelerin nesi vasat
Arkadaşlar annemlere 9-10 kg kapasiteli çamaşır makinası alacağız. Burada Elektrolux çok gördüm ama annem özellikle Arçelik - Bosch veya Siemens markasını istiyor. Tavsiyeniz ne olur? Teşekkürler.
Bütçe 20-30 bin arası. I
Yer : İstanbul
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
13 senelik Arçelik macerası buraya kadarmış. Makine artık öldü ve yeni ürün seçmek gerçekten çok zor, bir sürü model var. Hepsi de aynı işi yapıyormuş gibi geliyor :) Buradaki son mesajlara bakarak hepsiburada üzerinden 23600 ₺ fiyatlı Electrolux Sensicare EW6F3414UT modelini sipariş ettim. Umarım üzmez ve uzun yıllar sorun çıkarmadan kullanırız. Kullandıktan sonra deneyimleri yine burada paylaşırım. Herkese iyi forumlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi curvasudtexas -- 14 Mart 2025; 23:46:1 >
Hocam yeni ev tipi makinelerin alayı vasat. Eskiler gibi çelik kazan, çelik flanş/örümcek değil. Dolayısıyla ömürleri 3 aşağı 5 yukarı benzer. 5 yılda kazan/rulman sıkıntısı çıktığında tamir için kazanı komple değiştirmek gerekiyor diyor servisler. Amortisörler zaten komple sürtünme tipli plastik amprtisöre dönmüş vaziyette. Youtubeda çok sayıda tamir videosu var.
Şu tipte kaliteli bir makine, ev tipi diye satılan ürünlerin arasında malesef yok. Bu makinede amerikada 2300 dolar civarı. Neredeyse endüstriyel standart ve sağlamkta üretilmiş.
Bkz.Bekir Başeryoutube
Siemens EQ.700 Integral tam otomatik kahve makinesi inceleme videosuhttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=x2p6e_YCKDo
Bizde stokta olan şu anda miele little giants makineler var buna yakın, çelik flanşlı, 4 amortisörlü, onlarda 4-5k eurodan başlıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Merhaba ben aralık sonunda Bosch wga252z0tr 10 kg 1200 devir makine aldım. Durulamaya ve sıkmaya başlarken tak tak sesi geliyordu. İlk başta dengelemeye çalışıyor diye düşündüm. Sonra servis istedim ilki telefonda sorun yok dedi talebi kapattı. 3. Servis ön sacda çökme olduğunu tespit edebildi. Yeni makine olduğu için değişim istedim sacı değiştirmeyi teklif ettiler kabul etmedim içeride başka bir soruna yol açmış olabilir diye. Ama servisin söylediği aynı ölçülere yük arttıkça daha büyük tambur sığdırdıkları için çarpma sesi olur diyorlar. Sonuç ben tavsiye etmiyorum. Ama baktığım kadarıyla şu anda sorunsuz makine de servis de yok gibi.
Merhaba arkadaşlar. Samsung wf1800wsv makine bozuldu. Elips dönüyordu kazan. Sonra durdu. Dönmüyor. Bi tanıdığın tavsiyesi tamirciyi aradım. Video gönderdim. “Şaft kırılmış. Açmışken reziztans vs değişir. 5’i bulur masraf. Çıkma parça bulunmuyor Samsung’ta. Yeni makine daha sağlıklı olur.” dedi. Ne tavsiye edersiniz? Üç kişiyiz evde. Bosch alırım diyordum ama konuya biraz baktım. Electrolux tavsiye ediliyor. Vestel, Profilo istemiyorum. Şu iki model nasıldır?
Electrolux EW2FN448ST Timecare 500 Timemanager Fonksiyonlu Fiyatı
Altus AL 7103 DS 1000 Devir 7 KG Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Özellikleri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avanak_abdi -- 15 Mart 2025; 23:37:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Açıklama için teşekkür ederim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: avanak_abdiMerhaba arkadaşlar. Samsung wf1800wsv makine bozuldu. Elips dönüyordu kazan. Sonra durdu. Dönmüyor. Bi tanıdığın tavsiyesi tamirciyi aradım. Video gönderdim. “Şaft kırılmış. Açmışken reziztans vs değişir. 5’i bulur masraf. Çıkma parça bulunmuyor Samsung’ta. Yeni makine daha sağlıklı olur.” dedi. Ne tavsiye edersiniz? Üç kişiyiz evde. Bosch alırım diyordum ama konuya biraz baktım. Electrolux tavsiye ediliyor. Vestel, Profilo istemiyorum. Şu iki model nasıldır?
Electrolux EW2FN448ST Timecare 500 Timemanager Fonksiyonlu Fiyatı
Altus AL 7103 DS 1000 Devir 7 KG Çamaşır Makinesi Fiyatları ve Özellikleri
İlk attığınız linkteki Timecare 500 yerine EW6F2282T modeline bakabilirsiniz. Daha konforlu bir makinedir.
-
A sınıfı olmasının nedeni çok az su aldığından çabucak ısıtıyor o yüzden. Benim gözümde neden vasat suyu az alıyor alerjik kişiler için riskli, yükleme girişi yeni nesil makinelere kıyasla dar ve kazanı küçük. Tabi kişiden kişiye değişiyor bu beni fikrim. Yinede güzel günlerde kullanın inşallah.
Anladım hocam çamaşır makinesinde ozmn a sınıfı olması demek suyu az alması anlamına geliyor ozmn a sınıfı makine almayacağız.
Neyse kurulum sonrası makine hafif sesli çalışıyor idi sıkarken sen ve titreşim artıyor du hgelip ayari i yapan servis maakineyi düzgün teraziye almamıştı ben el yordamı ile almaya çalıştım , gram ses yok. Elektrik sarfiyatı a sınıfı bunlar artıları yikamasinda da şu ana dek sıkıntı yok bakalım , birde biz zaten yumuşatıcı kullanmıyoruz ve deterjanı da çok az atıyoruz oda kokusuz o. neden bizim sabun kalma nedeniyle alerjik sorunlarımız olacağını düşünmüyorum fakat makinenin kazanı küçük 9 kg felan hikaye benim eski Siemens 7 kg makinemle aynı sayılır kazan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ottoserdar -- 17 Mart 2025; 9:28:46 >
Çanakkale’deyim. Electrolux servisi ile ilgili şikayet var mı diye sordum. “ilgisiz, parça ihtiyacı olursa süreç uzuyor gibi şikayetler oluyor” dedi bi teknoloji marketteki çalışan. Battaniye yıkamak için de en düşük 9kg olmalı dendi. Bu anlamda tavsiye edebileceğiniz marka, model var mı acaba fiyat/performans olarak?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X