Altus'u tercih edin ve ek garanti yaptırın alt yapı arçelikle aynı sadece fonksiyon farkları var. |
2024 YILI ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ?? (24. sayfa)

-
-
Amortisörler arızalı. arçelik grubunda kronik. Yeni amortisör alıp taksanızda aynı sesin gelme ihtimali %50
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Electrolux modelleri özellikle üst serileri yenilendi. Bayilere ve mediamarkta yeni yeni dağıtılıyor.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Servis ağınıda hesaba katarak marka model önerebiliirm.
Hangi şehirde yaşıyorsunuz? Servis ağınıda dahil ederek marka model önerebilirim isterseniz.
Tekirdağ..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Samsung'tan WW11BBA046AEAH ben yerliden yanayım derseniz Altus AL10123 D modeline bakabilirsiniz.
Çok teşekkürler..
bosch grubundan bir öneriniz olur mu?
BEko fabrikasında ve bosch fabrikasında çalışan tanıdıklar var da fabrika çıkışlı alabilirim.
-
Bosch grubundan önerebileceğim bir model. Yok neredeyse hepsinin performansı ve ergonomik yapısı vasat.
Anladım teşekkürler..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba 4 kişilik aile için çamaşır makinesi alma arefesindeyim özelikle hepsiburada güncel kampanyasını kullanarak...
devir takıntım yok max kullandığımız 800-1000 devir.
öncelikle Grundık GWM 91014 A 9 kg 1000 devir modeline çok yatkınım fiyat olarak bana uygun. uzun vadeli sıkıntı çıkartmadan kullanılabilirmi. bu modelin forumda tavsiye edilen arçelik 9120 M ve Grundık GWM 91214 modellerinden eksik ve sıkıntılı tarafları nelerdir. malum aralarında 3-4 bin fark var. alternatif olarak bosch Wga142x2tr Serie 4 9 Kg makine de listemde. konuya hakim olan arkadaşlar acil olarak yorumlayabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
-
Arçeliğin en üst modeli olmadığı sürece grundig ile arasında donanım farkı yok zaten grundig arçelik üretimi bir kaç fonksiyon farklılığı dışında alt yapı aynı bosch grubunda ise ekstra durulama fonksiyonu olmayan cihazlar tercih edilmemeli keza durulama konusunda şikayetler fazla.
Alacağınız en mantıklı cihaz grundig.
-
İstanbul anadolu yakası 35'e kadar çıkabilirim.
-
9120M satıştan kaldırıldı. Grundig'i tercih etmeniz iyi bir seçenektir.
Electrolux'ten Sensicare EW6F3414UT , EW8F229ST modellerine yada Samsung'tan WW11BBA046AEAH , WW11BB534DAEAH modellerine bakabilirsiniz.
iyi akşamlar arkadaşlar. yeni aldığım eve taşınma arifesinde beyaz eşya arayışındayım. hayatımda çamaşır - bulaşık makinesi kullanmamış biri olarak ev alırken yaşamadığım stresi eşya seçiminde yaşıyorum.
aslında ankastre sete karar verdim sayılır; Arçelik
mutfağım ağırlıkla beyaz tonlarında olduğu için ankastre, bulaşık makinesi ve buzdolabını beyaz renkte aramaktayım.
buzdolabı kabinimin genişliği 76 cm, buna uygun olarak en aklıma yatan model yine arçelik'ten 274532 EB | Alttan Donduruculu Buzdolabı | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Arçelik
bulaşık makinesi için de hiçbir fikrim olmamakla beraber olmuşken bol özellikli olsun mantığıyla seçtiğim model 6567 WF | Bulaşık Makinesi | Fiyatını Gör, İncele, Satın Al | Arçelik
gelgelelim çamaşır ve kurutma makinesine sıra gelince arçeliğin modellerini bir türlü içime sindiremedim. bosch'un serie 4 çamaşır serie 6 kurutma makinesi modellerini de keza aynı şekilde (siemens muadilleri dahil)
konuyu okurken adı sıklıkla geçen Electrolüx markasından iki modeli ben de kendime uygun olabileceği düşüncesiyle seçeneklere dahil ettim; Electrolux EW6F3414UT 600 Serisi Sensicare 10 KG 1400 Devir Universal Dose Çamaşır Makinesi Fiyatı ve Özellikleri Kampanyaları & Fırsatları - Teknosa ve Electrolux 9 KG 12 Program Kurutma Makinesi EW7H389ST
tek yaşayacağım, yıkama işlemini muhtemelen haftada bir toplu şekilde ya da en fazla haftada iki defa yapacağımı öngörüyorum. lakin yine de en az 9 kg kapasiteli olmasına dikkat ediyorum.
bulunduğum bölge batı karadeniz'de Hoover ve Electrolüx (30 km uzakta ilçede) servislerinin olduğunu ben de bu akşam araştırınca öğrendim. Electrolüx servisi olarak tek bir şahsın adı paylaşılmış ne kadar efektif çalışabildiğinden emin olmasam da bir servis var görünüyor.
özellikle arçelik ve beko (resmi sayfalarındaki bazı modellerde özel indirimim var) başta olmak üzere diğer daha az yaygın olan F/P marka-model tavsiyelerine ve seçtiğim eşyalarla ilgili düzeltmelere açığım. şimdiden teşekkür ederim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X