Miele'nin kendi internet satış sitesinde %30 indirim ile 36.393 TL'ye bu ürüne karar verdim. Peşin fiyatına 9 taksit seçeneği de eklemişler. Siparişi verdim. Mediamarkt'da aynı ürün 52 bin TL'ye satılıyor. Düşünenler için linkini alta bırakıyorum. WEB385 WCS 125 Edition Çamaşır Makinesi https://shop.miele.com.tr/web385-wcs-125-edition-camasir-makinesi-12424330/![]() |
2024 YILI ÇAMAŞIR MAKİNESİ TAVSİYESİ ?? (7. sayfa)

-
-
Arkadaşlar Mielenin ustteki model kafamı karıştırdı.
Sizce Miele WEB385 WCS 125 Edition Çamaşır Makinesi mi yoksa Siemens WG54B2A0TR mi?
Yaklaşık aynı fiyata geliyor indirimle
-
tavsiye eder misin
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yapay zeka ile yüzlerce hayali kullanıcı oluşturabilirsiniz , en az 15 yıllık eski üyelerin yorumlarına bakın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba çamaşır makinem bozuldu. 30 bin civarı bütçem var.
Acaba hangi modele yönwlmeliyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba çamaşır makinesi olarak
Electrolux'ün EW8F229ST modeline bakabilirsiniz
Eğer ben bilindik marka istiyorum derseniz
Siemens WG42A2Z0TR modeline
Yerli ürünlerden yanayım derseniz Arçelik 9120M
Modellerine bakabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: warlandArkadaşlar Mielenin ustteki model kafamı karıştırdı.
Sizce Miele WEB385 WCS 125 Edition Çamaşır Makinesi mi yoksa Siemens WG54B2A0TR mi?
Yaklaşık aynı fiyata geliyor indirimle
Para sıkıntısı yoksa tabikide Miele .
-
12-14K arasında makine önerebilir misiniz?
Merhaba kg belirtmediğiniz için 7-8-9kg ları baz aldım
7kg istiyorsanız Altus Al 7103 Md
8kg istiyorsanız Altus Al 8103 Md
Yada Grundig GPWM 81622
9kg istiyorsanız Gpwm 91613
Grundiglerin performansı iyi oluyor mu birde teknik servisi nasıl acaba? Çok görmedimde önerildiğini
Bide sizce Gpwm 102633 nasıl bu fiyata alınır mı yoksa başka bişey mi önerirsiniz o fiyatlara benim tercihim 9 10 kg olması
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XxGGWPxx -- 24 Ağustos 2024; 12:18:13 >
Grundig arçelik markasına ait olduğu için servis konusunda asla sorun yaşamazsınız. Nede olsa servis ağı en yaygın olan markadır. Seçtiğiniz 10kg makine ile benim size attığım 9kg makine arasında hiçbir kazan boyutu farkı yoktur. Pazarlama stratejisi olarak düşünüyorum. Ve yeni kazanlar her ne kadar 9 - 10kg diye satılsada gerçekte eski 7kg makinelerle aynı kazan boyutuna sahip. Gerçekten 9kg kazanlı makine istiyorsanız bütçeyi 2 3 bin arttırıp arçelik 9120M alabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda92_ -- 24 Ağustos 2024; 16:30:8 >
Hocam Arçelik'in para sıkıntısi olmadan en büyük hacimli sağlam ve teknolojik ürünü hangisi sizce.
En büyük hacimli serileri M serileridir. Sebebide eski kazanları kullanıyor olmasıdır. Benim gözümde en sağlam en geniş kazanlılardan biri 9120M modeli. 10120M ye bakmıyorum çünkü kazan farkı yok ve o simsiyah kapak bana çok çirkin geliyor. 11kg olan M de az biraz büyüme var ama benim için çirkin kapaktan kaybediyor. İçini göremeyeceksem nasıl rahat edeyim. 12kg PM nın içi de gayet iyi büyüklükte ilk bakışta kazan önden arkaya 9kg Lara kıyasla genişlemiş bu kadar mı? hayır aşağıdan yukarıya da büyütmüşler. Ben PM pek tercih etmezdim çünkü kazan delikleri ve desenleri yeterli değil. Ayrıca PM modellerinin aldığı su miktarı baya azaltılmış. Buda benim PM de üzüldüğüm konulardan birisi.
Sipariş verdik fakat henüz teslim almadık, 6 Eylül tarihi itibariyle teslimat ve kurulum talep ettik. Sorunuza cevabı ancak kullanım sonucunda verebilirim.
Peki hocam daha önce hiç internet üzerinden makine almadımda bu 9120M i akakçede en üstte gözüken yerlerden alsam sorun olur mu acaba bir fikriniz var mı?
Sorun olmaz ama ben direkt bayiisinden alınması taraftarıyım. İnternetten alınanlarda bazen ya yanlış getirilme oluyor yada kırık dökük geliyor iade veya değişimi uğraştırıyor.
Bayisine sordumda 9120M 8 ay önce üretilmeyi bıraktı dediler. 9120DMX önerdiler bilginiz var mı?
9120M hala üretiliyor bayiiler yeni çıkan 9120DMX i satmaya çalışıyor yeni olduğu için. DMX benim gözümde öncekilerden kalitesiz. Ve kazanı 9kg ya göre küçük. Eski 7kg kazanlarıyla aynı
Hocam bugün bosch bayisi gezdik adamın önerisine göre
wga244z1tr nin wga242z0tr in eski modeli olduğunu arada sadece 200 devir fark olduğunu ve kullanımda bir fark olmadığını söyledi.Hatta adama dedim ki eğer değecekse 7 8 bin tl fazla veriyim başımız ağrımasın dedim gerek yok dedi 0tr olan modeli öneri olarak söyledi.
Kafamızı karıştıran şey ise yeni model ile eski model arasında 7 8 bin tl fark var. Hatta internette 3 b ine yakın fark olduğu için bayi ile 10 bine yakın fark oluşuyor. Anlamadığım şey ise yeni çıkan neden 7 bin civarı eski modelden daha ucuz ? Yeni modelin daha pahalı olması gerekmiyor mu :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X