|
2024 yılında Türkiye'de en çok satılan elektrikli otomobiller
-
-
Togg neyse de ssangyong ne satmış öyle ya.
Bence ssangyong hak ettiği değeri asla göremedi ama şimdi yavaştan millet anladı sanırım .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
T10x diğer 9 undan fazla satmış. :)
-
Torres EVX inanılmaz bir araç. Menzili, kasası, donanımı... Mükemmel tek kelimeyle.
Ssangyong önce ülkeye araba getirsin, sonra adam gibi bayi ve servis hizmeti versin, zaten hak ettiği ilgiyi görür.
-
ODMD sitesine baktım, buradaki linkte sadece markalardan bahsedilmiş, modeller yok. Modellerin de geçtiği kaynak MAGMA Data olarak geçen yerde olsa, buraya basın mensupları girebiliyor, editör oradan almış olsa gerek.
Sadece şunu beklerdim, Tesla Mayıs'ta 10 tane satmış haberinin yanında şu dipnottan da bi şekilde bahsedilmeliydi:
Alıntı
metni:Tesla markasına ait veriler, kamuoyuna yapılan açıklamalar ışığında tahmini olarak belirlenmiştir.
-
Sanırım artık getirmeye başladılar reklamda yapıyorlar artık . Torres modelinde 500 bin TL ye yakın indirim var. Aracın liste 2.600 ama bayide en full ve 4×4 olanını 2100'e bırakıyorlar . D SUV için gayet iyi bir fiyat .
Değil, fiyatına bakıldığında tesla varken dönüp bakılmaz o arabaya. Doğuştan elektrikli değil, büyük lfp pil aşağı sarkıyor aracın altından, şaft tüneli var, menzili kesinlikle ithalatçı firmanın verdiği 600 bilmem kaç km değil, ic malzeme kalitesi tartışılır, verimlilik, sürtünme katsayısı teslanin baya altında. Özetle aynı paraya tesla varken buna bakmak akıl işi değil. Fiyatı 1,5 milyona çekilirse o zaman düşünülür.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Torres EVX'in bu fiyata bu kadar satması gerçekten ilginç. Bilmediğimiz bir şeyler olabilir mi?
Tesla ise en az T10X'in yarısı kadar satmıştır bence, hem de hiç görülmemiş bir aracı. Bu ay araç görülür ve Tesla'dan daha rekabetçi bir fiyat(beklentim/dileğim 1.5M) gelirse T10X kadar satması sürpriz olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 5 Haziran 2024; 15:1:42 >
-
Tesla henüz uygun fiyatlı aracını tanıtmamıştı torres geldiginde. tasarımı, büyük boyutları insanları etkiledi. Çin araçlarının gümrük vergisinden de muaf bir model olduğu için talep gördü ama şu anki satış rakamlarını bilmesem de bıçak gibi kesildiğine eminim.
teslayı temmuzda görün. 1. sıraya çıkar aylıkta
-
Torres---> Ssangyonh---> Güney Kore
-
Anlamadım, ben Çinli demedim ki biliyorum güney koreli olduğunu.
Şimdi cümleyi birkaç kez daha okuyunca çözdüm, Çinli araçlara uygulanan gümrük vergisi, Torrese uygulanmadığı için çok sattı demişsiniz. Biraz anlaması zor yazılmış sanki cümle (ya da benim kafa bu saatlerde iyice dolmuş, ben anlayamadım).
-
Söz meclisten dışarı Ssangyong'un satışlarını arttırmaya başladığı dönem, Chery'nin Türkiye'ye ilk gelişiyle hemen hemen aynı dönemdi. Bu yüzden halkın çoğu zor okunan ismiyle Çin markası sanmıştı.
-
Togg diğer 9 araçla eşit şartlarda yarışsın da bi görelim.
-
Evsahibi herzaman avantajlıdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X