|
2025 Nissan Murano tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
-
-
bu kadar çirkin araba yapmakta bi yetenek ister
-
Tasarım muhteşem olmuş. O gündüz farları ne alaka
-
Araba çok güzel duruyor.
-
Murano'nun önceki serileri de çirkindi. Ama tasarımı nedense beğendim. Kuzey Amerika'da çok sık tercih ediliyor.
-
Nissan Tuscon
-
Fütüristik taşıtlara bayılıyorum ama param yetmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şanzıman sanırım 9 ileri tork konvertörlu tam otomatik şanzıman. Eğer öyleyse çok iyi. Nissan'in 2019 öncesi cvt şanzımanlari çok sıkıntılıymis. Türkiye'deki Nissan modellerine de koyarlar umarım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu 2 kollu direksiyon simidini kim beğendide trend haline getirdi çok merak ediyorum.
-
Ön tasarım cüsseye göre biraz zayıf kalmış, onun dışında güzel.
-
Bagajı göremedik...
-
Togg'dan bilmeniz lazım. Tanıtımı yapılan arabanın bagajı açılınca dövüyorlar :)
-
+ Profilden ve arkadan güzel görünüyor
+ Genel iç tasarımı güzel
- Direksiyon simidi çok çirkin
- Fiziksel klima butonları yok
- Gündüz farlar çirkin
- Logonun konumu rahatsız edici
- Ön tampon çok düz
-
2.0 motor, yurtdışı satış fiyatı 40bin $. Bizdeki satış fiyatı 100-150bin dolar civarı rahat olur.
Hamdolsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.J. Pacino -- 18 Ekim 2024; 21:18:46 >
Bence içi dışı güzel gözüküyor
-
Çok güzel olmuş böyle değişik araçlar lazım piyasaya. Hepsi ortak platformdan dolayı neredeyse aynı kasayla gelmeye başladı.
Yandan ve arkadan güzel tasarım. Tam ABD pazarına uygun.
Ön far tasarımı Hyundai gibi facia, ilk 1 ay herkes harika diyecek 1 yıl sonra 20 yaşında ki markasız dandik Çin markaları gibi görünecek.
Motor seçeneği iyi, ABD'ye hayırlı olsun.
AKP ülkesinde 6 milyondan aşağı giriş yapmaz.
-
Hocam ne yaptınız . 6 milyona range Rover falan satılıyor. Neden o kadar yüksek fiyattan satılsın ki
Bak bana lütfen alıntı yapma, git boş zamanını ve trollüğünü başka hesaplara sakla.
-
Türkiye pazarına gelmediği için bir önem arz etmiyor
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Murano'nun önceki serileri de çirkindi. Ama tasarımı nedense beğendim. Kuzey Amerika'da çok sık tercih ediliyor. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X