Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (621. sayfa)

12 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 18 Misafir (5 Mobil) - 22 Masaüstü8 Mobil
5 sn
13.275
Cevap
482
Favori
616.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
55. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam selectum colours bodrum nasildi? Mayis sonu gitmeyi düşünüyoruz, isitmali havuz var mi? Yemek kalitesi ve çocuk imkanlari nasildir?

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Hocam biz bu sene ekim ilk hafta dört gece jolly den aldık bonus kampanyasını da düşünce 32,5 bine geldi ki bence o fiyata kesinlikle f/p oldu, bir üstte de tekrar deneyimlerimi yazdım. Bence de 2025 fiyatları uçuk olmuş ama oldu ki tekrar fiyat düşüşü veya kampanya vs oldu f/p olarak düşünebilecek bir otel bence.

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Hocam inceledim yazdıklarınızı, Dobedan Belek bir tık öne çıktı bizim için. Aslında Liu Resorts için tanıdığım vasıtasıyla uygun fiyata rezervasyon imkanım var. Alkollü içecek ve yemeklerinin kalitesi konusunda çok iddialılar. Ancak otel ile plaj arasındaki mesafeden dolayı çekiniyorum. Daha önce benzer şekilde olan bir otelde ciddi problem yaşadık bu yüzden. Ama Liu kalitesinde bir yerde sıkıntı olmayacağını da düşünüyorum. Çok kararsızım.

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Hocam ne yazık ki zaman kriterini değiştiremiyorum. Çalıştığım kurum 1 sene önceden yıllık izin planlaması yapıyor.

Önümüzdeki sene yaz dönemi için belirlenen tarihler 04.08.2025-18.08.2025

Nirvana Cosmo daha önce konakladığımız ve çok memnun kaldığımız bir tesis, ancak istediğim tarihlerdeki fiyatlar bütçemizi aşıyor maalesef.

Mylome için özellikle plaj çok çekici görünüyor. Öneriniz için teşekkürler.

• Metalurjist kullanıcısına yanıt
    Ne demek liuda güzel iskonto alırsanız , rezervasyon yapın bence hocam 😀

Hocam dobedan belek 2 ayri binadan olusuyor. Birisi deniz kiyisinda digeri yolu diger tarafinda. Bu bina daha yeni daha luks ve sakin. Kopru ile baglantisi var. 2 kez alva donna iken kalmistim memnundum. Fakat deniz kenarina yurumek icin baya mesafe gitmeniz gerekiyor heleki diger blokta kaliyorsaniz. Iki bloktada restaurant spa var. Iki tarafida kullanabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 15 Kasım 2024; 9:17:15 >
  • Zerathull kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yoluma La Blanche ile devam edeceğim ama La Blanche olmasaydı kesinlikle bu tarihler için Hapimag'i alırdım.
    Bence Liu bunların üzerinde bir tesis hocam.Siz Jolly dediğiniz için ben hiç Ets'ye bakmadım.Bina ile sahil arasında yol var ama sürekli shuttle servisle getirip götürüyorlar yürünmeyecek bir mesafe değil ayrıca.Akşam etkinlikleri de çok keyifli Liu'nun.Eger ödeme imkanları uyuyorsa Liu çok güzel bir seçenek olur.
  • Bodrum ve kemer deniz suyu sicakliklari eylul basi dusunursek cok farkediyor mu. Ekimde voyage sorgunda deniz suyu sicakligi cok iyiydi. Bebegimiz hic urkmedi bile. Bodrum cok mu soguk olur bebek icin.

Liu için ets dışında ödeme seçeneğimiz olacağı için problem olmaz hocam. İnceleme videolarında falan gördüğüm kadarıyla gerçekten güzel bir tesis.

• goldenlight17 kullanıcısına yanıt

Geçen senede crystal den ayrıydı diye hatırlıyorum. Geçen yıl ne ise bu yıl da o dur büyük ihtimalle.

Ben çok beğenmiştim. Ama odalara vs biraz bi yenileme yeme içmeyi az bi yükseltseler efsane olurdu. Denizi çok iyiydi.

• Merhabalar,

Rixos Park Belek-The Land of Legends Access nasıldır? 2025 Temmuz için soruyorum.
    Birde ets’de ücretsiz transfer ve tema park eğlencesi diyor. Bu ne oluyor?

Geçen yıl Akra Kemerde kaldık ve çok memnun kaldık. Bu sorduğum otel pişman eder mi?
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Hocam Rixos misafirleri ücretsiz bir şekilde The Land of Legends'a giriş yapabiliyorlar.Günde 2 kez servis oluyor.Ancak The Land of Legends'ta alınan yiyecek-içecekler ücretli.
    Bundan bagımsız olarak Rixos Park Belek biraz eski ancak ortalama üstü bir otel.Fiyatı makul sayılabilir.
    Eğer tema park kullanacaksanız mantıklı ama Land of Legends'a giriş yapmayacaksanız bu oteli almanıza gerek yok.
    Önereceğiniz otel var mı peki?

Akra Kemer ayarında ve bu fiyat aralıklarında
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Hocam dönem, Max bütce, varsa çocuk yaşları ve kaç gece konaklayacaksanız bilgileri paylaşırsanız bakalım hemen alternatiflere.
    Bir de kriterleriniz nedir? Daha sakin bir yer mi eğlenceli bir yer mi, deniz önemli mi, alkol çeşitliligi vs.
  • Arcanus sorgun önerir misiniz? Ramazan bayramında 4 gece 18.8 fiyat çıkıyor.

Ayrıca ramazan bayamı için önerisi olan varsa alabilirim.
  • Windmark kullanıcısına yanıt
    Hangi siteden baktınız? Ben ETS üzerinden bakınca fiyat çıkmadı.
  • Windmark kullanıcısına yanıt
    Güzel fiyat hocam Arcanus çok lüks olmayan ama elindeki imkanları gayet güzel kullanan müşteri memnuniyeti iyi olan bir otel.
    Bütceyi biraz daha artırma imkanınız varsa yine Ramazan Bayramı'nda Liu Resort ve Mylome Luxury güzel fiyat veriyor (25k civarı)
    Temmuz ayı yada Ağustos ayı olarak düşünüyorum.

6 yaşında bi çocuk var. Alkol iyi markaların olduğu bir yer iyi olmalı. Denizde iyi olursa süper olur :)

Bütçe 3 gece 4 gün için 50-60 bin arası

ETS üzerinden baktım.

Hocam yorumunuz için teşekkür ederim sayenizde mayıs sonuna da sherwood ekledik. Mylome düşündüm de aradaki 7 bin fiyat farkına değer mi tatmin eder mi emin olamadım.

• 
Sayfa: önceki 619620621622623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.