60-65 civarı bütçem olacak. Çocuk yok, eşim ve ben gideceğiz. Antalya, Bodrum ve belki Aydın tarafı da olabilir. Temmuzun ilk haftası hariç olacak şekilde temmuz ve ağustos ayında herhangi bir tarihte 5-6 gece uygun olacaktır bizim için. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsyn62 -- 14 Kasım 2024; 19:55:48 > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (620. sayfa)
-
-
Hocam selamlar,
İyiki de kontrol etmişiz mükemmel alternatifleriniz var.Bu bütce için Kaya Side ve Selectum Side'de heba olmasın.Aşağıdaki alternatifleri incelemenizi öneririm.Daha çok çiftlere uygun,çok fazla çocuk dostu olmayan otelleri önermeye çalıştım sizin için.Beklentilerinize ve kriterlerinize göre aralarında eleme yapabiliriz.
*Kimeros Holiday Village 60.4k
*Akra Sorgun 66.1k (kendi sitesi)
*Akra Kemer 57.4k (kendi sitesi)
*Jiva Beach 68.1k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 14 Kasım 2024; 21:32:24 > -
Konu gerçekten çok faydalı emeği geçen arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. Mayıs ayının son haftası veya Haziran ayının ilk haftası için arayış içerisindeyim bütçem 40.000-50.000 TL arasında herşey dahil otel arıyorum 2 yetişkin 2 çocuk olacak şekilde. Havuzları temiz ve çocuklara dostu bir otel bir tavsiyeniz var mıdır?
-
Hocam çocuk yaşları kaç? Bir de kaç gece düşünüyorsunuz?
Mayıs sonu için Sherwood Dreams Resort aklınızda olsun fiyatı çok uygun ve çocuklar için uygun bir tesis.Çocuk yaş ve gece sayınıza göre de diğer alternatiflere de bakalım. -
-La blance island 4 gece eyül ayi touristica kodu ile 49 bin yuzde 25 ön odemeli ve 2.500 puan (günlük 11.750 civari)
-Mylome 4 gece eylül ayi 50 bin yuzde 25 ön ödemeli (günlük 12.5 civari)
- Dobedan world palace 6 gece eylul 72 bin yüzde 25 ön ödemeli (günlük 12 civari)
- Akra sorgun 4 gece 40 bin 4 taksit ( otel binasi ile plaj arasi mesafeden dolayi ve sakin eglencesiz bir otel gorunuyor bu yuzden soru isaretim var)
Listem bu sekilde. Dün aldığım orka icime sinmedi iptal edip bunlardan birini almayi dusunuyorum.
Sizce hangisi mantikli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 14 Kasım 2024; 21:46:35 > -
hocam çocuklar 5 yaşındalar, 4 veya 5 gün düşünüyoruz. Antalya bölgesindeki otellere gitmek istiyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vanguarde -- 14 Kasım 2024; 21:50:35 > -
5 gece için alternatif
*Swandor Topkapı Palace
*Limak Arcadia
*Selectum Family Belek
*Kremlin Palace
*Swandor Kemer
4 gece için alternatifler
*Limak Lara
*Titanic Lara
*Güral Belek
*Limak Atlantis
*** Kaliteyi biraz düşürüp Sherwood Dreams Resort 7 gece yapabilirsiniz. -
Çok teşekkürler tavsiye etmiş olduğunuz oteller gerçekten çok güzel ancak benim bütçemi biraz aşıyor. Sherwood Dreams Resort'un yorumlarına baktım fena durmuyor gibi biraz daha yorumları inceleyip kararımı vereceğim.
-
Hocam çift olarak mı gideceksiniz beklenti nedir ?
Akra sorgun gastronomi olarak listedeki tüm otelleri sağlam ezer diye düşünüyorum
La Blanche manzara doğa ortam hacim olarak sıkıcı olmaz 4 günde sıkılmazsınız diye düşünüyorum,
Mylome da deniz çok güzel tesis çok eski değil , deniz üstü eğlence var , yemekler iyi mi lezzetsiz mi onu çözemedim güzel duruyordu ama yakın arkadaşım lezzet yok dönüşü yaptı
Dobedan bilmiyorum, liu listeye eklenebilir
Çocuk yoksa ben risk alır ve gider 27eylül 2 Ekim Gloria verde alırdım 😁 -
6 gece için the norm oriental uygun olur mu reis -
Aynen hocam f/p oteli Norm Oriental.Fiyatına göre gayet tercih edilebilir.Yalnız yinede beklentiyi çok yüksek tutmamak iyi olur. -
Green Bay da katılmış ets ye. Eylülde 7 gece 2+1 73k diyor. Sepet indirimi puan vs iyi yerlere geliyor. -
Teşekkürler bilgiler icin. 2 yas cocuk var hocam
-
Arkadaşlar iyi akşamlar,15-18 haziran için pusuda bekliyordum, beklediğim fırsat geldi, iyi bir fırsat olarak değerlendirebileceğiniz bir bildirim paylaşıyorum, Hapimag Sea Garden Resort, normalde Barut zincirinden bile senelerdir pahalı açan bir tesistir, fakat bu sene açılış fiyatları çok iyi, doğası mükemmel tertemiz bir tesis, genellikle repeat sadık müşterileri vardır, öncesinde 2 kez konakladım, snack vs eksiklikleri olsa da ,yeme-içme kalitesi iyidir, devremülk tarafının denizinden faydalanabileceğiniz için ( yalıçiftlik devremülk tarafının denizi Bodrum’ da ilk 3 de yer alır) tercih sebebi olabilecek bir tesistir. Ets turdan satışa çıkmış, henüz setur ve tatil budur da rezervasyon yapılamıyor. Fiyatlar 6 temmuza kadar çok iyi, 6 temmuz sonrası high sezon için bariz bir artış söz konusu. Kendi adıma 15-18 haziran arası yüzde 45 artı maximum yüzde 5 indirimi 9 taksitle 2y2ç olarak alımımı yaptım, değerlendirmenizi tavsiye ederim, odalar çabuk tükenebilir fiyat değişebilir. Sevgiler…
-
Gerçekten çok iyi fiyat acmış.Hapimag normalde hep yüksek açardı.Dediginiz gibi özellikle Haziran fiyatı gayet mantıklı (19-23 Haziran 33.4k + %25 ön ödeme)
17-21 Haziran La Blanche'a çok iyi bir rakip geldi.
Güzel seçim olmuş hocam,iyi tatiller şimdiden. -
Hocam peki ikisi arasında hangisini tercih ederdiniz:)
-
Crystal grubundan ayrılmış görünüyor. Hizmet kalitesi nasıl oldu acaba bu ayrılık sonrası
Tesis eskiyen revizyon isteyen durumdaydı sanki hiç bir yenilik yapılmamış gibi görünüyor fiyatlar uygun diye değerlendirilebilir.
-
Hemen şöyle yaz sezonu yorumları inceledim (hapimag)
Otel tesis ve doğası çok güzel olduğu söyleniyor , otel full yokuşmuş , sahilde snack bar vs yokmuş sanırım çocukla zor olabilir
Otel eşyaları çok çok eskiymis , çizik delik vs , şezlonglarda aynı şekilde şikayet edilmiş
Alkolü pek saptayamadım ama , yemek çeşiti az ana lezzetli yazılmış , kabuklular yokmuş galiba belki donemseldir
Sahil biraz rüzgarlıymıs çöpler uçuşalbiliyormus sahil çakıl kum karışıkmış , zemin sertmiş biraz
Tesisin yarısı devremülkmüş , resimlerde otelin gibi durması saçma yazmışlar
Torba almamış olsam haziran ayı çerezlik tatil yapardım gibi 4 gece 5 gün gibi
Devremülk tarafının denizi çok güzelmiş ama oraya yürümek gerekiyormuş ve orada su ve havlu ücretliymiş ,
Erken giriş geç çıkışta tuvalette giyinme varmış , hamam spa ücretliymiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 15 Kasım 2024; 8:2:22 >
-
2 sene evvel gittiğim Labranda TMT Bodrum ETS’de fiyat açıklamış. Eylül ortası 4 gece 2 kişi 25 bin Eylül sonuna doğru 21 bine düşüyor. Sezonda 30-40 k arası fiyat dalgalanması gördüm. Benim gittiğim dönemde bu kadar uygun değildi fiyatı.
Önerdiğim bir otel mi hayır ama Bodrumda öğretmenevi pansiyon falan arayan varsa en azından bu otel iyi bir tercih olabilir. Merkeze yakınlığı otelin en büyük avantajı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 15 Kasım 2024; 8:11:16 > -
Hocam bu sene ekim ilk hafta oradaydık, biz aldığımız fiyat üzerinden memnun ayrıldık ancak 2025 fiyatını kontrol ettim 20 eylülden itibaren 4 gece için 85 bin fiyat çıktı o paraların oteli değil bence çok yüksek açmış. Alkol çeşitliliği, şişe/kutu bira seçeneği yemek çeşitliliği, ücretsiz sınırsız ala carte (ne kadar güzeldir tartışılır tabi :) ), 7/24 ana restaurant açıktı, sahilde masaya içecek ve çerez siparişi vardı qr ile, magnumlar dahil kapalı dondurma da mevcuttu ancak yine de dediğim gibi o paralara çıkıldığında çok başka alternatifler çıkıyor haliyle.
Şunu da söylemeden etmeyeyim deniz kısmı gerçekten çok güzeldi, duymuştum akyarlar denizi denildiği kadarda varmış muhteşem denizi var ve biri kumsal olmak üzere 3 tanede iskeleden girilebilecek şekilde dört noktadan denize girilebiliyordu.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X