Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (618. sayfa)

8 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (5 Mobil) - 17 Masaüstü7 Mobil
5 sn
13.313
Cevap
483
Favori
619.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bu baremde aşağıdaki alternatifleri incelemenizi öneririm.

*Sherwood Dreams Resort 74.8k
    *Kaya Belek 82.9k
    *Kremlin Palace 87.4k
    *The Norm Oriental 81.8k (denizi kum değil)
    *Swandor Kemer 88.8k (denizi kum değil)
    *Selectum Family Belek 88.7k

** Bir de tarihleriniz ve bütceniz uyarsa size bonus önermek isterim 25-31 Ağustos 6 gece Cornelia Diamond 95.7k..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdfb_1907 -- 13 Kasım 2024; 23:20:33 >
  • Agoda uzerinden yaptirdigim rezervasyonu devredebiliyor muyum? Uygulamada izin veriyor. Deneyen oldu mu hic?
  • Nickimi_kedi7 N kullanıcısına yanıt

Otelin yemekleri büyük hayal kırıklığı yarattı ben de maalesef. Bir arkadaşım da şu an ic family de kalıyor ve onlara göre yiyecek kalitesi maalesef çok geride hocam… Buranın açık büfesi baya hayal kırıklığı yarattı ben de

• İyice ölücü olduk ama bu fiyatı mutlaka paylaşmak istedim 😁

Sherwood Dreams Resort 27 Mayıs - 31 Mayıs 4 gece 22.1k
    1.çocuk 11 yaş
    2.çocuk 2 yaş ücretsiz

Niye bu kadar ucuz bende anlamadım.Ama otel kesinlikle kötü bir otel değil orta segmentin kaliteli otellerindendir kendisi.Özellikle çocuk dostu olup Aquapark, çocuk aquaparkı, lunapark mevcuttur.
  • masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    Alakartlar zayıflamış mı hocam ?

İskender , pesto karides , kalamar , dil balığı şiş , kuş kaş , antrikot , somon fileto, dana bacon hamburger , el yapım Parmesan tekerli makarnalar , sushi bar , yoğurtlu köfte , lahmacun arası Adana , risottolar , havuç dilim , zencefil püreli ördek , kuzu tiftik geçen baktığımda hala vardı bunlar ama ? Açık büfeyi bende beğenmemiştim eşim somon füme ben edam ,rokfor ve dana füme için gidiyordum

Haluk Levent İzmir marşı efso olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ritalin06 -- 14 Kasım 2024; 0:9:39 >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Hocam forumun amacı tam da bu,
    İyi ki var bu verimli paylaşımlarınız, pek çok kişiye tatil yaptırabilecek :)
  • senayakbas kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam bazen çekiniyorum asgari ücretin 17k olduğu bir ülkede insanlara şu uygun bu uygun demeye.2 çocuk ücretsiz 85k fırsat demeye korkuyorum örneğin.Dişinden tırnağından artırıp ay sonunu getiremeyenlere hakaret gibi olmuyordur umarım.Hayatı boyunca tatil yapmamış/yapamamıs insanlar var ülkemizde maalesef.
    Sen imkanları dahilinde herkese yardımcı oluyosun hocam. Allah razı olsun.
    2 çocuk ücretsiz 82K Titanic Belek alan ben, fırsat olarak gördüm aldım hocam. Siz deneyimlerinizi paylaşmaya devam edin. Her fiyatın bir alıcısı çıkacaktır. Sizlerin sayesinde daha kaliteli tatil yapma imkanı oluyor.

Hocam sen niye utanıyorsun.1 sene çalışıp kendi ülkesinde 3-5 gün bize tatil yaptırtmayan utansın.Emin ol buradaki bir çoğumuzda şurdan burdan arttırıp,yeri gelince kendimizi sıkıp tatil yapıyoruz.Yoksa zaten bunu düşünmeyen adamın forumda ne işi var.Alır geçer..

Hocam, lütfen tavsiye vermeye devam ediniz.
    Ben daha çok "ölücü" tavsiyelerinizi dikkate alıyorum. Sizin ve fikirlerine değer verdiğim hocalarım sayesinde Titanic Lara, Akra Kemer, Adora Resort, Barut Goia aldım. Gerçi rezervasyonlarımı fiyatlardan dolayı kış ayları ya da sezon dışı yaptırdım ama kısıtlı konsept de olsa deneyimlemek istedim. Umarım gitmek nasip olur.
    Yüksek fiyatlı otel tavsiyesi verdiğinizde çekinmeyiniz, düşük fiyatlı otel tavsiyesi verdiğinizde de ölücülük olarak görmeyiniz lütfen!
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt

İskender lahmacun gibi şeyleri denemedim ve kaliteleri çok kötüydü. Dün konser niyetine yemekleri çeşitlendirmişlerdi ve adana vardı ve düşünün onu bile kendileri tabağınıza koyuyorlardı. Ve o adanayı dışarıda yesem küfür ederdim. Balık ürünleri ve sushi

tüketmiyorum hocam. Otelde beğenmediğim yemeklerin kalitesi oldu. Burası berbat bir otel demiyorum ama yemek kalitelerinde sorun var. Mesela pelmeni bile var ama Rus bile pelmeni kalitesini kötü buluyor. Saydıklarınızın çoğu kalkmış ve benim için bundan ziyade olanların kalitesi önemliydi ve bu da hoşuma gitmedi. İc Santai buraya göre çok daha tercih edilesi bir otelmiş bir çok yönden. Konser bence de çok güzeldi hocam 😃👍

• masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    Hocam kalitede hiç sorun yaşamamıştık üzücü olmuş deniz mahsulleri yemiyorsanız daha da üzücü 😁😁

Ic port nature 2 katı fiyat zaten hocam 2 gömlek fark olur bence

Ic ısıtma açıkda vardı sanırım
  • Arkadaşlar merhaba,

Saraybosna'da otel önerebilecek var mıdır aramızda?

Allah razı olsun senden hocam. Sayende bütçemize göre tatil denk getirip gidebiliyoruz.

Bedava fiyat gerçekten Konya Isparta da yaşamak vardır Ankara da olunca bize uzak oluyor
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Hocam Ankara'dan özel araba ve uçak dışında hem ekonomik hem de hızlı bir ulaşım daha var.Bazı arkadaşlarım kullanıyor.

Ankara'dan Konya'ya hızlı tren (1.5 saat)
    Konya YHT Gar'dan tren geliş saatlerine göre entegre edilmiş Özkaymak Turizm (Antalya,Manavgat,Belek terminallerine gidiyor yaklaşık 3.5 - 4 saat)
    Siz gibi engin tecrübeli insanların bizlere vermiş olduğu desteklerden çok razıyız. Teşekkürler verdiğiniz her ince fikir bilgi ve birikimleriniz için .
    Valla bunu bildiğimiz iyi oldu hocam bu işlerde vakkosunuz teşekkür Ankara ya acente açın biz dahil çok müşteriniz olur
  • Hocamlar iş için 26 Kasım tarihinde Antalya'da bulunacağım. Hafta sonu ile birleştirip 3 gecelik bir kaçamak yapmak mantıklı olur mu, hava pek soğuk 18 derece gözüküyor. Akra Kemer düşündüm 20bin bandına. Bu dönemde Antalya pek keyif vermez gibi ama bilemedim.
  • 
Sayfa: önceki 616617618619620
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.