< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (617. sayfa)
-
-
Fiyatlar luxury seviyesinde sanırım nasıl olur acaba 20-25 Eylül 63.000 indirimsiz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam voyage uygulaması günceli gösteriyor dimi? Yani şuan uygulamada menüde gözükenler şuan sunuluyor. Sunulmayanlar güncellenip kaldırılıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hocam
2 senedir bir tanıdığım gidiyordu hocam. Bu sene baya kötü demişlerdi yemekler hizmet falan geriye gitmiş snack barda tavuk şinitzel falan varmış hazır olanlardan. 1 senede baya fark ettiğini hep söylüyorlardı.
Selectum fiyatı gerçekten Luxury bandında. Otelin denizinin iyi olduğunu biliyorum. aşağıdaki video en azından deniz sahil peyzaj hakkında bilgi verir
Ersin Tekin TatilyumyoutubeMuhteşem denizi ve sahili ile Bodrum sevenler için Kiaraba Imperial'de yaptığım VLOG çalışmasının tatil seçiminize katkı sağlayacağını umuyorum. Otelde rezervasyon yaptırmaya karar verdiğinizde lütfen TATİLYUM EKİBİ'ni tercih etmeniz bizim için çok önemli. Desteğiniz ve tercihini için şimdiden çok teşekkür ederim.. TATİLYUM ETSTUR Yetkili Acentesi Gazipaşa Blv 0322 454 00 00 Gsm 0532 433 14 48 Güzelyalı Mah. 0322 203 00 11 Gsm 0532 685 36 68 e mail : info@tatilyum.net ÖNEMLİ UYARI Otel paylaşım videolarımız, ÖN BİLGİLENDİRME amaçlıdır. Otellerin konseptlerinde, işletme şekillerinde, mimari yapılarında, oda çeşitlerinde, odaların iç yapısında, yiyecek içecek konseptlerinde, sunulan markalarda, servis ve sunum şekillerinde, aktivite ve animasyon programlarında değişiklikler olabilir. Bu konular otellerin kendi insiyatifindedir. Dolayısı ile BİZİM BU VİDEOLARDA VERDİĞİMİZ BİLGİLER HİÇBİR KONUDA TAAHHÜT İÇERMEZ. Rezervasyon aşamasında ofislerimizden alacağınız güncel bilgiler esastır.https://www.youtube.com/watch?si=hUXlN9BUjIdgxuCX&v=OyySYS9fXAs&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%25 ön ödemeli kampanya hangi firmada var, ETS'de yok sanırım?
-
Jolly , turistika , ets
Ama genelde jolly mantıklı oluyor
Çok teşekkür ederim.
-
Bu yasadiklariniz orka lotusta mi oldu hocam. Gecen yil mi?
20-30 mayıs arası için 4-5 gece fırsat önerisi yapabilecek var mı
Ets nin kampanyalar kısmında %25 ödemeli tesisleri seçerseniz alabileceğiniz otelleri listeliyor.
O kadar mı kötü hocam 😀quote:
Orijinalden alıntı: zeki_gsOrca lotus diyorum ben, kilo almazsınız, ben sadece patates yiyerek 3 günde 3 kilo verdim, waffle yapan amcanın kepçeyi yalaması sonrası kesilen iştahım, sonrasında hiç tatlı yemememin de etkisi olabilir tabi.
Port nature Haluk Levent konseri çok iyi yanıyor ortalık , dışardan alım yapıyor ama maalesef biraz kalabalık duruyor
Hocalarım o hotele gideli bir 5-6 sene olmuştur, doğa ile iç içe, çam ağaçlarının içinde, denizi harika, ben gittiğimde yepyeni bir hoteldi. Balayı turumun 2. durağı olarak 3 gece kalmıştım. Hayatımda yediğim en güzel kumpirleri burada yedim, içerisinde belki kaşar/tereyağı çok çok azdı, iç olarak sadece siyah zeytin ya da sade seçeneği vardı ama okadar acıkmıştım ki inanın halen oradaki kumpirin tadını unutamıyorum, ne zaman kumpir yesem aklıma bu hotel geliyor. Kumpir dediysem patates pürelerini şeffaf bardaklara koymuşlar, bir de plastik kaşık ;)
Eylul icin almistim bugun on odemeli olarak. Iptali ciddi ciddi dusunmeye basladim
Hocam benim zamanımda sentido grubu işletiyordu, otellerde durumlar değişebiliyor, kaç gece ne kadara almıştınız acaba?
4 gece 34bin civari on odemeli
O dönemki yorumum bu şekildeymiş, ama fiyat olarak bence yine de iyi. Eşime sordum az önce şakadan tekrar gidelim mi diye, gidelim dedi. Yemekler peki dedim? Patates yeriz yine denizi çok güzeldi dedi :)
1-7 temmuz arası 11 ve 8 yaşındaki çocuklara hitap eden denizi kum maksimum 90 bin tl otel tavsiyesine ihtiyacım var
Hocam 6 senede herşey değişmiş olabilir yakın zamanda giden varsa daha iyi bilgi alınabilir şu an fiyatı çok iyi duruyorquote:
Orijinalden alıntı: zeki_gsO dönemki yorumum bu şekildeymiş, ama fiyat olarak bence yine de iyi. Eşime sordum az önce şakadan tekrar gidelim mi diye, gidelim dedi. Yemekler peki dedim? Patates yeriz yine denizi çok güzeldi dedi :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X