Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (623. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 12 Masaüstü5 Mobil
5 sn
12.720
Cevap
464
Favori
579.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ali bey club haziran sonu 4 geceyi 55 bine almistim simdi 73 bin gosteriyor std oda. Bukadarini da beklemiyordum
  • Gökhan Aksoy FYANH G kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce kaldım bu otelde, sorunuz nedir?
  • dhunter D kullanıcısına yanıt
    Otel alanı geniş mi, yemekler nasıl, çocuklar için aktivite durumu nedir genel olarak özetlerseniz çok memnun olurum
  • sbaydar kullanıcısına yanıt
    Hangi tarihleri aldınız
    Hocam alanı çok dar ve çocuk dostu değil koç ailem ile mi bakıyorsunuz rubiler bu sene çok pahalı açtı

İllaki Rubi düşünürseniz platinum resort bakınız

Ben resortta kaldım yemek kalitesi bayağı iyidi
  • Ritalin06 kullanıcısına yanıt
    İlla Rubi olsun değil tabiki görünce ilgimi çekti biraz max 80-90 bütçem var 5 gün için ethno Belek düşünüyordum temmuz ayı için onlar biraz yüksek açmış yeni otel geniş konsept istiyorum tabiki çocuk aktivite etkinlik önceliğimiz
    Titanic güzel fırsat vermişti otel görece bayağı yeni Lara ve Belek titanic bakabılırsınız
  • Kasım ayı bayi toplantısı …

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar
    Evet baktım onlara fakat yorumlarda son dönemde çok olumlu şeyler yazmıyor
    21-26 temmuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sbaydar -- 16 Kasım 2024; 2:59:15 >
  • Arkadaşlar temmuz 1-5 4 gece 2 yetişkin 1 çocuk max. 50 bini geçmeyecek otel bakıyorum. Akra Kemer ya da Kaya Belek nasıldır? Ya da sherwood dreams te belki olabilir. Başka tavsiyelere de açığım. Şimdiden teşekkürler
    Rubiler geçen sene de pahalı açmıştı sanki. Rubinin hedef kitlesi daha çok Rus turistler gibi geldi bana. Geçen sene gittiğimde Türk sayısı çok çok azdı. (Rubi platinum)
  • Land of legends 2025 yılı tema park biletleri için kampanya yapmış yüksek sezonda yetişkin 2.070 tl çocuk 1.656 tl 2025 yazı için düşünüldüğünde fiyatlar normal geldi gitmeyi düşünenlerin bilgisine
  • Tui Magic Life otelleri Jollyde fiyatlarını açıklamış. Hızlı bir kontrol sağladım Eylül kırılımı 22 Eylül itibari ile başlıyor hepsinde. Sarıgerme ve Masmavi Eylülde aynı fiyatları veriyor Belek ise bunlara göre 500-1000 tl daha ucuz seyrediyor.

15 Eylül girişi 5 gece 2 yetişkin 72 bin civarında
    22 Eylül girişi 5 gece 2 yetişkin 57-58 bine düşüyor.

Haziranda ise genelde Kurban Bayramı Haziran ayında en uygun tarihler olarak tutulmuş.
  • gently weeps G kullanıcısına yanıt

Isıtmalı havuz var mı hocam, bilginiz var mı bu konuda bende mayıs sonu düşünuyorum ama deniz de havuz da soğuk olacaktır diye tahmin ettiğimden kararsız durumdayım

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Ön ödeme avantajı Eylülde fena degılmıs 22-27 👍 alkol mu zayıftı bu grupta
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam, ege bölgesinde mayıs sonu 2y 1ç gecelik 9-10k civarı p/f otel ne önerirsiniz? Önceliğimiz yemek kalitesi, alkol kullanmıyoruz.

Hocam alkolü kokteyllerde kullanırsak alıyoruz sadece o yüzden çok iyi bilgi veremem. Sadece otelde Premium Bar adıyla ücretli bar var. Burada kokteyller 7-8 Euro şişe Biralar 5-6 Euro’dan başlıyordu. Böyle olunca normal bar vasat kalabilir alkol tüketenler için. Otelden daha net bilgi alınabilir.

• Celert C kullanıcısına yanıt

Evet ve kampanya bu ayın sonuna kadar geçerli düşünen arkadaşlar alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alierik

Barut B suitsin hemen yanındaki Aydınbey otelinde konaklamıştım geçen sene.Barutun alanı küçük gibi ayrıca çocuklar için olan detaylara bakmakta yarar var.Alanya’da ki delphinleri veya Adora Resort ü incelemenizde yarar var.

Botanikler fiyat vermiyor nedense ets de

Adore ye bakayim

• 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.