Şimdi Ara

2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (642. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: miribute , edro , LGWWW Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (2 Mobil) - 20 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.970
Cevap
565
Favori
793.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
69 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
19. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam aslında bütçemiz olsa da temmuz ağustos ta gitmek isteriz ama 100k fiyatlar çıkıyor ve bizi aşıyor o nedenle bayram haftası en azından 4 gün çocuk aquapark ta eğlenir biraz havuz biraz içecek öyle düşünerek gideceğiz tabi en büyük handikap hava soğuk olacaktır ramazan bayramı haftasında denize girmek hayal gibi neyse kısmet bakalım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • katakulli_35 K kullanıcısına yanıt
    Yaza o fiyat çok şimdiden bağlayınca. Yani belki seneye yaza almak isterseniz 150k olacak. Bir de sizin çocuk 13 yaş olduğu için ona da ücret çıkıyordur sanırım. Ben bu sene temmuzda anda barutta kaldım 4 gece 60k verdim fazlasıyla haketti. Ama o da seneye 110 binlerde benim için de çok fazla ki bizim çocuk 10 yaşında ücret çıkmıyor henüz. Nisan tabi risk. Soğuk olmasa bile belki yağmur olabilir. Ama yeme içme eğlence her türlü tatmin eder. Isıtmalı açık ve kapalı havuz çok büyük artı zaten hiç olmazsa havuza girilir

• metulen kullanıcısına yanıt

Açıklamalarınız için teşekkürler.

Hapimag ile ilgili olarak yemeklerdeki tatlilar nasildi?

Gün içinde kullanabilecegimiz Pastanesi var mi, varsa ürün lezzetleri nasil?

Birde odalarla ilgili olarak bahce manzarali oda da disardan ses gelme ( yol sesi, yan tesisin muzik sesi vs.) durumu var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ETS şov yapıyor.

Ne yaparsan yap tek otel gösteriyor şuan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 23 Kasım 2024; 0:29:22 >
  • Norm Bodrum için bir güncelleme olsun;

Bir tanıdığımız rezervasyonunu otelden ve peşin olarak almıştı. O yüzden elinde sözleşme vardı. Sözleşmesinde Gusto , minibar konusu eski haliyle yazılmış. ( ETSden alanlarda otel detayına tıklarsanız güncel bilgiler çıkıyor). Bu yüzden baya otel ile telefon trafiğindeydi 2 gündür.

Otelden yetkililer ile uzun görüşmeler sonucunda Selectumun bu otele çok önem verdiğini. Geçen seneden asla geri gitmeyeceğini. Yemekleri, hizmetlerini koruyacaklarını söylenmiş. Bu arada oteli değiştirmeyip gidecek olanlar bu konuda The Normun numarasını arayıp endişelerini dile getirirlerse bence iyi olur. ETS ararsanız iade edelim diyip geçiştiriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 23 Kasım 2024; 11:35:24 >
  • Liberty Fabay da Jolly de fiyat açıklamış

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buradaki jolly satisi yapan hesap neydi arkadaşlar,onceki sayfalarda promosyonlarini belirten icerigi vardi bulamadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Oteli ararsanız tabi yoğurdum ekşi demez hocam yani burada sorun ETS nin memnun olmayanları başka otele kaydırması gerekli

• Tatilciden

• _trapzone_ kullanıcısına yanıt
    Temmuz başı 5 gece 107k
    2 ç olunca 187k aile odası veriyor.

• Akra kemerin alakart hizmetini 4 güne 1 gün 5 güne sınırsız şekilde güncellemesi 5 gün alanların daha çok kullanabilmesi şeklinde avantaj yaratabilir mi acaba?
    Yüksek sezonda tatilciler en az 5 gün mü alır genelde

• Fatihcan85 F kullanıcısına yanıt
    Fortezza beach marmaris agustos 3.hafta ya 5 gece 2 yet 12 yas cocukla deluxe oda 64,750 liraya tatilciden buse hanim araciligiyla alindi. Standart oda 57 kusurdu,liste fiyatindan 1000 lira dusuk fiyattan 5000 lira bonus,hediye cekini kullanir miyim bakacaz damat dan 4000 lira da o var. Otelin deluxe binalarina ayri havuzlari tecrube eden arkadasimin ozel tavsiyesi idi o nedenle tercih ettik. Titanic belek temmuz basina almistik gider miyiz bilmem bu sezon icin alisveris tamamlandi bizim adimiza herkese simdiden iyi tatiller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • katakulli_35 K kullanıcısına yanıt
    Deniz suyu sicakligi fena soguk olur, 13 yaş cocuk ile guzel fiyat, otelin yeme içme kalitesi iyi, izmire cok yakin sizin icin avantaj, biz kendi aracimizla istanbul dan geliyoruz.

• erhun1988 E kullanıcısına yanıt

Hapimag Otelde Benim konakladığım tarih kısmen dönem sonuydu (25Eyl) ama yemek bölümünde boş servis masası yoktu, yani kısıtlama olmamıştı. Her gün Kırmızı et ızgara ve kuzu tandır oluyordu akşamları. Genel olarak yemek çeşitleri kaliteli ve her birinin lezzetini alabiliyordunuz. Salata barı çok başarılı buldum. Siz söylüyorsunuz size özel salata hazırlanıyor. Tatlı olarak baklavalar vs güzeldi ama ben en çok bittikçe sıcak sıcak gelen san sabestian'a benzer içi çikolata soslu tatlıyı beğendim. Gerçekten özenilmiş bir tatlıydı. Ama sezonda yetiştirebilirler mi bilmiyorum. Çünkü o tarihte yarı doluydu denebilir. Genel olarak yemek çeşitliliğinden ziyade kalitesini üst segment buldum. Duja, Kairaba vs yanına yaklaşamaz.

Genel olarak odalar vadi boyunca denize doğru konumlandırılmış. Yol yukarıda kaldığından ses geleceğini sanmıyorum. Benim kaldığım kısımda sadece çam ağaçları ve deniz manzarası vardı. Otel genel olarak sakin zaten. Deniz tarafında pek eğlencesi yok. Eğlence için yolunda üstünde kalan ve iki shuttle aktarma ile gidebileceğiniz minyatür bir bodrum sokağı yapılmış. Orada açık hava diskosu falan var ama odaların olduğu bölümle arasında çok uzun bir mesafe var.

Denizi ise doğal plajlı ve kaldığım dönem boyunca dalgasız havuz gibiydi. Girdiğim en temiz denizdi diyebilirim. Deniz hızlı derinleşiyor ama dalga olmadığından yormuyor. Sahil genel olarak yuvarlak taşlı. Sonradan harfiyat dolgu üzeri taşıma kum değildi. Duja'da tam olarak yapaydı ve hiç beğenmemiştik. Aklıma gelenleri yazdım. Farklı bir konu olursa yardım etmeye çalışırım.

Edit: Sahilde güzel bir barı, kahve alanı ve havuz kısmı var. Kahve bölümünde bir kaç kurabiye var o kadar. Ayrıca Çocuklar için küçük bir oyun havuzu var ama yetersiz. Onun dışındaki tüm yeme içme olanakları ana restorantta. Restorant ise otelin girişi olan üst kısımda kalıyor fakat düzenli shuttle olduğu için yürümek zorunda değilsiniz. ben çıkarken shuttle kullanıyordum inerken de çamların arasında yürüyordum. Tercih sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metulen -- 23 Kasım 2024; 13:15:57 >

• erescan kullanıcısına yanıt
    ets ile konuşsam 13 yaşı 12 yaş olarak sayıp bir güzellik yapar mı acaba🤔

• Merhabalar 31 mayıs 6 haziran tarihleri arasinda 2 aile 2-4 yas 2 cocukla tatil arayisindayiz.

Şu oteller arasinda kaldik..

Kirman Calyptus Premium 60.8k

Selectum Family Resort Side 59.2k

Selectum Family Resort Belek 64.6k

Side star elegance 54.8k

Bu fiyat bandinda bu tarihlere bunlara gidilmez suna gidin derseniz onlara da acigim onerilerinizi bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red___ -- 23 Kasım 2024; 15:45:13 >
  • Red___ kullanıcısına yanıt

Deniz ve havuz sicakliklari o tarihlerde soguk olabilir cocuklar icin. Bende 19-25 arasi side tarafi icin rez yaptim. Fakat iptal etsemmi diye düşüncedeyim. Mümkünse eger sicaklik anlaminda risk almayim derseniz 15 gun oteleyebilirsiniz tarihi. Benim tercihim listenizdeki selectum family resort belek olurdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t3ksas -- 23 Kasım 2024; 15:46:37 >
  • Hocam fiyatlar da 15 gunde 8-10k öteliyorlar :D

Gecen sene 1.5 yasinda cocukla eylul basi gittik harikaydi hava larada

Soguk mu olur haziran basi eylul basina gore ne kadar fark eder acaba

Deniz gec isiniyor o yuzden eylul basi gibi olmayacaktır o tarihlerde deniz sicakligi.

Serin deniz iyidir dinç tutar adamı . Çocuk için bağışıklık güçlendirici kullanabilirsiniz doktor ya da eczacı tavsiyesi ile .

• 
Sayfa: önceki 640641642643644
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.