|
2025 Otel Fırsatları / Yorumlar (641. sayfa)
-
-
Merhaba,
Maksimum kartınız varsa ve bütçeyi 75kya çıkarabilirseniz Jiva Beach öneririm 7-13 Eylül için baktım. 5k da maksipuan veriyor 6 taksitle öderseniz.
**Yıldızlı önerim: Akra Kemer Fransız Balkonlu son 1 oda veriyor 73.215, yine 5k maksipuan (bu odayı kaçırmamanızı öneririm, bir üst oda 77.280)
Yeme içme anlamında bu fiyat vereminde sizi en mutlu edecek otel bu olacaktır bence.
Bütçeyi 60kda sınırlı tutmak istiyorsanız bir üstteki üyenin yorumuna katılıyorum Crystal Flora Beach 61.200 + 5k maksipuan iyi bir opsiyon olur. -
Utopia MaMePa'dan dolayı radarımızda hocam. Daha önce Utopia World'de deneyimledik ve çok memnun kaldık. İlgileri ve gece 11'e kadar çocuk kulübünün açık olması işimize geldi, canı müzik gibi etkinliklere rahat katıldık. Aynı rahatlığı Sueno Beach Side'de yaşamıştık. Orada da gece 11'e kadar çocuk kulübü açıktı. Ama mesela bu yıl Miracle Resort'ta konakladık. Orada çocuk kulübü saat 5'te kapandı. E gündüz çocuk zaten havuzda, Aquada. Bize akşam lazım çocuk kulübü ama malesef kapanıyordu.
-
Utopia 2024 yazında konakladım 5 gün boyunca ne ete daire birşey nede baklava çıktı 😅
Hayatımda ilk defa kilo vererek tatilden döndüm.Oda temizliği hak getire kesinlikle paranıza yazık etmeyin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Radyoloji28 -- 22 Kasım 2024; 16:6:34 > -
Akra kemer de sonunda rezervasyon işlemimi yaptım. Daha önce gördüğüm fiyata görünce yapıştırdım hemen. 10-15 Haziran 51118 tl 6taksit 5k da maxıpuan iyi oldu tatil işini hallettik. -
Hocam utopia world ütopyaların en iyisi diğerleri isteklerinizi karşılamayabılır sorgulayarak yaklaşın derim -
Akra Kemer, Akra Fethiye ve Voyage Sorgun da Nisan ayında kısıtlı hizmet var mı. Bide bu otellerde ısıtmalı havuz var mı arkadaşlar -
quote:
Orijinalden alıntı: katakulli_35
arkadaşlar 31 mart-5 nisan ramazan bayramı dönemi için DİDİM bölgesindeki hangi oteli tavsiye edersiniz
AQUAPARK önceliğine göre ısıtmalı olup olmadığını bilmiyorum.
1-Aquasis Deluxe Didim
2-Prive Didim
3-Maxeria didim
4-Anadolu Hotels didim
5-Pine bay otel
hepsi de 40-50 bin arası fiyat çıkıyormaxeriada 2 defa konaklamış biri olarak maxeria derim. yanılmıyorsam büyük havuz ısıtmalı değildi ama, küçük havuz ve çocuk havuzu ısıtmalı, aquparklar ısıtmalı ve ayrıca kapalı ısıtmalı havuzu da var. ayrıca zaten yeme içme, alkol kalitesi de oldukça iyi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 22 Kasım 2024; 17:18:7 > -
Ekimde 5 gece utopia world'de konakladik, her akşam fistikli sarma ve fistikli baklava vardi. Ayrıca sanirim akşamdan kalanlari da öğlen tekrar veriyorlardi. Lezzet olarak çok iyi olmasa da 10 üzerinden 7 diyebilirim. Utopia world düşünenler icin paylaşıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhun1988 -- 22 Kasım 2024; 18:2:31 > -
Çok uyguna almışsınız günlük 9k Akra kemer için bedava
bize nasip olmadı bir türlü sezonda 2 çocuk olunca 80k lar yüksek geldi en dip 75k ya denk geldi onda da 4 taksit az oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatihcan85 -- 22 Kasım 2024; 18:7:38 > -
Valla hocam eylül ayından beri kovalıyorum maxımum kartım geçen hafta geldi. Sonra da bu fiyata düşmedi bugün oda açtılar aldım -
Çok iyi 1 tercih ve güzel fiyat olmuş -
-
-
Hocam odayı nereden aldınız.Ben etsden baktım fiyat yüksek çıkıyor.Otelin sitesine girdim orda da taksit seçeneği yok. -
Balkonsuz oda o sınırlı kontenjan -
Ets uygulamasından hocam. Hala 10-15 haziran 51118 tl gözüküyor -
24-30 Ağustos Hapimag Sea Garden (89K) ile seneye ki olan arayışımı sonlandırdım. Daha önce Eylül sonu şirketle konakladığım ve çok beğendiğim bir oteldi. Yemekler çok çeşitli değildi ama kalitesi çok iyiydi. İçecek kalitesi de premium giriş seviyesinde. Tek sıkıntı sahilde yemek yeri yoktu. Umarım seneye de memnun kalırız.
Fikir vermesi açısından paylaşayım; bu sene Duja Bodrum'da Eylül başı konakladık. Havalar güzeldi ama öğleden sonraları deniz hep dalgalıydı. Yeme içme orta seviye. Aç kalmıyorsunuz ama çok beğenilecek bir menüsü yoktu. İçecekler ise lobi hariç yerli marka. İlk iki gün sahilde içecekleri karton bardakta verdiler olay çıkarttık. Anca mika ve plastik bardak getirdiler.
Sahili yapay doldurma. Kenara biraz kum sermişler çoğu alan zaten iskeleden oluşuyordu. Snack'lar başarılı diyebilirim. Oda ve manzarası iyiydi. Otel içinde asansör kullanırsanız çok yorucu olmuyordu. Ama denizden çıkıp aqua parka gitmek 10dk falan sürüyor. Küçük çocuklu ve deniz sever ailelere tavsiye etmiyorum. Bu sene benim baktığım tarihin bir hafta sonrasına 68K fiyat veriyor. Bu nedenle halen f/p sayılabilir.
-
teşekkür ederim hocam bayram haftası diye extra 7 bin koymuşlar üzerine ama izmire yakın olduğu ve tavsiye edildiği için alacağım galiba 2 Yetişkin 13 yaş 1 çocuk 4 gece 35k nasıl fiyat sizce -
Rica ederim. Ben de izmirdeyim o nedenle tercih etmiştik. Starbucks falan da var bu arada. Pastanesi oldukça iyi. Ekleme olmasaymış çok iyi fiyatmış. Yani alkol tüketiyorsanız bence yine de iyi o döneme kıyasla. Zaten 1 gece balık alakart alsanız o bile fiyatın bir kısmını çıkartır. Alkoller marka. Şişe bira var. Snack bar çok güzel, tavuk dünyası tabakları vs. Biz ilk açıldığında , bir de 2022 29 ekim haftası konaklamıştık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X