Şimdi Ara

204 TL ve içinde CS:Go bulunan Steam hesabı satılıktır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 akşam önce yanlışlıkla hesabıma 200 tl çektim ve parayı geri alamıyorum steamden Steam Hesabında 204 TL vardır CS:GO 10 tl desek StatTrak™ Desert Eagle | Kızıl Ağ ise 6 Tl desek Toplam: 220 TL

Ödeme yolları paypal enpara ve webmoneydir.

Not: 200 TL değerinde oyun alınıp gift şeklinde size de atılabilir, maksat yanlışlıkla verdiğim parayı geri almak.

204 TL ve içinde CS:Go bulunan Steam hesabı satılıktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketos -- 22 Mayıs 2015; 0:49:21 >

• Yalnız steamdeki parayı öyle direk çıkaramadığın için biraz değersizleşiyo dostum forumda farkettiysen marketin %75 ederine çeviriyolar nakite
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xerneas

Yalnız steamdeki parayı öyle direk çıkaramadığın için biraz değersizleşiyo dostum forumda farkettiysen marketin %75 ederine çeviriyolar nakite

Gördüm ama napıyım hepsinden olmak var %75 ederi bile kafi
  • %75 ederini kurtarırsın merak etme , en kötü ihtimal oyundan key alıp , burda 5.50 yada 5.75 e satabilirsin.

Bu arada nasıl yanlışlıkla yükledin :D ,
    Gta 5 in yoksa kesinlikle almanı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 Lira atıcaktın da 200 mü attın ? Nasıl oldu merak ettim. Neyse arkadaşın dediği gibi key alıp onları satabilirsin. Ama zararına yapıcaksın başka türlü zor olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

%75 ederini kurtarırsın merak etme , en kötü ihtimal oyundan key alıp , burda 5.50 yada 5.75 e satabilirsin.

Ya 20 atıcaktım arkada da cs go oynuyordum :D yanlışlıkla 200 e tıklamışım aldığım zaman farkettim :D key derken cs go kasa anahtarı falan mı yoksa nasıl bişi tam açıklayabilir misin acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: ketos

quote:

Orijinalden alıntı: _Perseus_

%75 ederini kurtarırsın merak etme , en kötü ihtimal oyundan key alıp , burda 5.50 yada 5.75 e satabilirsin.

Ya 20 atıcaktım arkada da cs go oynuyordum :D yanlışlıkla 200 e tıklamışım aldığım zaman farkettim :D key derken cs go kasa anahtarı falan mı yoksa nasıl bişi tam açıklayabilir misin acaba

Cs go anahtarı oyun içinden 6,95e alıyorsun burada 5,75e satabilirsin. Bir de pm attım.
  • Konu güncel key sipariş alımlarım şimdiden başlamıştır

• Gecmis olsun.key satarak 150 tl civari geri alabilirsin

• key 6.95 ise 220 tl ye 31 tane alirsin. Forumdan 5.75 e satsan 178 tl yapar, 180 tl'ye birakirsin.

• Hocam key aldiysaniz alabilirim 1 hafta takas bani var zaten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.