arkadaşlar bizim binada 2048 adsl var adsl speed testlerinde download hızım 220kb filan çıkıyordu...binada bilgisayarı çok kullanan yok bu yüzden bana kalıyor tüm pay.....fakat şimdi 2048 bağlandığından beri daha önce hiç karşılaşmadığım bir problemle karşılaşmaya başladım.....yavaşlama sorunu ile...bazen giriyorum web sayfaları çok zor açılıyor 1-2 dakikada download yapıyorum limewire den 30-40 ile yapıyor ama bi sayfa açmaya gelince yerlerde sürünüyor...bu neden olabilir....acaba başkaları kullanmaya başladığı için mi yavaşladım....ama dediğim gibi download da bir yavaşlama yok sadece internet sayfaları açılmıyor.....
1-)Telekomdan kaynaklanıyor olabilir,açarsın sorarsın çalışma var derler sürekli 2-)Spy,trojan bulaşmış olabilir bir spy taraması yaptır - spyware doctor tavsiyem
quote:
Orjinalden alıntı: General Stalin
1-)Telekomdan kaynaklanıyor olabilir,açarsın sorarsın çalışma var derler sürekli 2-)Spy,trojan bulaşmış olabilir bir spy taraması yaptır - spyware doctor tavsiyem
1-ya mesela 2-3 saat oluyo donukluk sonra geçiyo...sonra tekrar oluyo sonra gene geçiyo...telekomdan olabilirmi dersin...ama çalışma olsa download hızıda düşerdi...mesela aynı anda 40kb ile 2 dosya indiriyorum ama sayfa açamıyorum... 2-spy trojan vs imkansız çünkü kaspersky,zone alarm ve spy sweeper ın son ve güncel versiyonlarını +ie değil opera kullanıyorum
Kardeş spy yok bilgisayarım tertemiz diyorsun Bahsettiğin sorunu ben bir hafta evvel hem download hızında düşüklük hem de sayfaların açılmaması olarak yaşadım - ne hikmet ki adslkota.ttnet.net.tr 'ye girip hız testi yapayım deyince düzeldi - şu anda da bir msn problemi yaşıyorum ve forumun birçok köşesinde açılan başlıkları görebilirsin birçok kişi sorun yaşıyor