Şimdi Ara

205.000TL Passat ve Analog Klima (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DowyJones

Araba pahalı değil ötv bu rakamın çıkmasını sağlayan ötv siz satıldığını hesap etsenize Volkswagen ın istediği para çok değil bence.

Arkadasi eksilemisler ama dogru degil mi ?

Detayli fiyat listesine bakin otv ve kdv eklenince nasil ucuyor fiyat ? ( Turkiyede dogus'un adice! pazarlama taktigi ile eklenen bikac bin tl yi saymiyorum sonuna kadar karsiyim buna )

Not : Vw fanı değilim , sadece gercegi soylemek istedim.

Saygilar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 5 Haziran 2015; 21:10:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

sananebesanane

Ya sen niye her VW konusuna atlıyorsun ? Her konuya bugünkü bilmem kaçıncı VW konusu vs. yazıyorsun ? Madem hoşuna gitmiyor konuya girme mesaj da atma.

Niye olacak ? Forumda prim yapmanın yolu vw üzerinden yürümekten geçiyor.
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-yildirim-dan-2015-model-mercedes-c200-bluetec-amg-hemen-teslim-215603758/detay

Arkadaş bu ne saçmalık sadece öylesine bir ilan yanlış anlaşılmasın daha iyisi veya daha ucuzu vardır illaki
  • quote:

Orijinalden alıntı: dörtçeker

quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

sananebesanane

Ya sen niye her VW konusuna atlıyorsun ? Her konuya bugünkü bilmem kaçıncı VW konusu vs. yazıyorsun ? Madem hoşuna gitmiyor konuya girme mesaj da atma.

Yine olmadı . Adamın nickine bak sonra beni alıntıla .

Ayrıca mesaj atıp atmayacağıma sen mi karar vereceksin ?
  • Galerici ilanlarından Alıntı yapmaktan bıkmadınız....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tok kapi sesi...?

• 205 bine passat aldın ve analog klimaya taktın,205 bin tl den bahsediyoz passada verilirmi asıl onu tartışmak lazım
  • 20 bin daha katılır audi a6 alınır

• Benim astrada dijital klima var. 4 te biri fiyatına. Ama doğus az bile yapıyor. Bence arka camları manuel yapsın. Daha çok alır bizim millet.

• Sayfa gereksiz yorum kaynıyor.

Bir kere bu araç Doğuş çıkışlı değil. Almanya'da ihtiyacın neyse onu alıyorsun. Düz vites 3 serilerini, C serilerini jant kapaklarını görmedik mi sanki. Bunu sipariş eden istese analog almazdı.

Peki bu araç niye böyle bir fiyattan satılıyor?

1) Özel bir motora sahip. Burada Renault motorlu Mercedes'i örnek göstermişler. yahu adam 1.6 dizeli mi satıyor o paraya, farklı bir motor seçeneği var.
    2) Galeri kupon araba diye iteliyor. Zaten bunu alan adam gidip 1.6'ya bakmaz. Müşteri kitlesi farklı.
    3) ÖTV, KDV, zart vergisi zurt vergisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

205 bine passat aldın ve analog klimaya taktın,205 bin tl den bahsediyoz passada verilirmi asıl onu tartışmak lazım

tartışmayı düşünüyorsun ha şimdi bu fiyatı ciddi ciddi, siteye girin bakın hayglayn 189bin kağıt
  • Siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız o analog klima retro bir hava katmak için yapılmış

demeyi çok isterdim ama bu adamlar resmen billur geçiyor insanlarla.
  • 205.000 lira verip VW alanı trafikte görürsem katıla katıla gülerim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benzinli otomatik passat'ın sıfır fiyatına e60 kasa bmw 520 d satılıyor yahu. Vallahi bu fiyatlarla passat'ın yanından geçmem. Ben passat'a 100 bin vermem derken, 205 bin ha ? Alemsiniz
  • Ev arti araba alinir o paraya

• quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

quote:

Orijinalden alıntı: BojanBogdanovic

Hocam fiyat ve passat tartışmasına girmek istemiyorum ama klima dijital değil mi? ilanda dijital yazıyor.
    o yuvarlaklar düğmelerden dolayı mı analog dediniz? Öyleyse vw grubunda klima düğmeleri böyle.

6 fan kademesi var ortada, nerde derece göstergesi?

Manuel klima mı ?
    Golf comfortline larda bile otomatik klima
    Ki bunda da o yuvarlaklardan sağ ve sol kutucukta belirtilen dereceler ayarlanıyor .
    Saçmalamayın artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

quote:

quote:

Hocam fiyat ve passat tartışmasına girmek istemiyorum ama klima dijital değil mi? ilanda dijital yazıyor.
    o yuvarlaklar düğmelerden dolayı mı analog dediniz? Öyleyse vw grubunda klima düğmeleri böyle.

Manuel klima mı ?
    Ki bunda da o yuvarlaklardan sağ ve sol kutucukta belirtilen dereceler ayarlanıyor .
    Saçmalamayın artık.

konu açan da bu nedenle açmış, konu sahibine atarlan bana ne atarlanıyon

• quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

quote:

quote:

Manuel klima mı ?
    Saçmalamayın artık.

Araba manuel klima, istediğin miktarda parasına iddiaya girebiliriz, geçen gün bizim galeriye de geldi 2.0TDI 2015 model bir Passat, onda da herşey var, kliması analog 6 kademe çevirmeli.

• VW işte
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.