Şimdi Ara

205/50/16 KUMHO

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ASTRAYA BU ÖLÇÜLER NASIL SÜRTERMİ SİZCE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM ARABANIN ORJİNALI 15 JANT BU BOYUTLARI KALDIRIRMI

• TAM EBATINI NEDİR? ASTRANIN ORJİNAL EBATI???
  • sürtmez de Kumho alma bence, lassa filan al kumho yaramaz
  • gsi da olan ölçüdür zaten bu. hiçbirşey olmaz çok faydasını görürsünüz lastik almış başını gitmiş bütçenize uygun çin- kore malı olmayan birşey alın yeterli
  • bende lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum ama fiyatları çok yüksek.195/55/15 alacam kaliteli ucuz lastik markası öneren var mı???
  • KUMHO YADA MARSHALL AL
  • quote:

Orjinalden alıntı: lotus2010_

KUMHO YADA MARSHALL AL

intahar etmek ile eş değer kelimeler bunlar hele ki marshall

illa marka isterseniz toyo fiyat/performans olarak biçilmiş kaftandır. duymayanlar olabilir belki japonya da amerikada modifiyeli araçların bir numarasıdır toyo. dikkatli bakarsanız proxes yazısını görürsünüz arka lastiğin üstünde proxes toyo nun model ismidir.

205/50/16 KUMHO

tabi bununla bir şey ispatlanmaz kullanıp yaşamak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence kumho alma çok kötü bir lastik

ucuz olarak şöyle bir şey yapabilirsin
    2.el kaliteli lastik markalarına bak , az km yapmış olanları gayet alınabilir,
    daha uygun oluyor
  • ben toyo kullanıyorum gerçekten çok güzel lastik. çok yumuşak bir lastik ayrıca fiyatına da çok uygundu. 195-65-15 var bende v serisi 440 liraya almıştım 4 tane toyo lastiği
  • Hankook, Nokian bu markalar hakkında bilgisi olan var mı??
  • hankook toyo yan markasıdır. kumho yerine rahatlıkla hankook tercih edilebir. vw, ford gibi birçok aracında fabrika çıkış lastiğidir.

nokian kış lastiği olarak tercih edilmeli gerçekten çok yüksek performansı. nokian dan çok ses şikayeti alıyorduk
  • eğer araban yeni astra ise essentia donanımıdır cunku bir tek o donanımda 15" lastık kullanıyor. enjoy ve cosmolarda zaten orjinelinde 16 inç geliyo 205\55\16... o yuzden surtme konusunda bi sorun olmaz ki sen daha ince yanak duşunuyosun... araban yine tahminlere dayanarak 1.4 dur. 1.4 90 hp araba 16" kaldırır buyuk ihtimalle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahyaonurmert -- 13 Mart 2007; 1:57:22 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

sürtmez de Kumho alma bence, lassa filan al kumho yaramaz

kumho guzel lastık neye gore konustun anlamıyorum gercekten.. kullandınmı bu lastıgı ?
  • ben yeni kasada gordum 225 55 16 surtme falanda yoktu ama sana tavsiyem impetus 2 al ben yeni aldım 10 numara 205 55 16-- 667 ytl mi ne 4 tanesi ben alessio action jantla aldım pazarlık falan 1450
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.