4 tane goodyear ug7+ kış lastiğim var yazlıklar eskidiği için 4 tane yazlık lastik lazım. aşağıdaki 4 lastiktek birini 2001 model Bora ma almak istiyorum sizce hangisini seçmeliyim ?
h ttp:/ /w w w .adac.de/infotestrat/tests/reifen/sommerreifen/2009_Sommerreifen_Test_205_55_R16.aspx?ComponentId=31375&SourcePageId=31821 adac test sitesinde testler..
Goodyear OptiGrip (nur in V-Geschwindigkeit) Michelin Primacy HP 98 Continental PremiumContact 2 Bridgestone Turanza ER300
- Öncelikle işe giderken kullandığım yol oldukça bozuk çukur çok var. Michelin çok yumuşuk olduğu için pek uygun değil diyorlar. ne dersiniz. Bu yolu yılda 7.000 km kullanıyorum .. -Özellikle Ankaradan bu lastiklerden uygun fiyata alabileceğim bir yer neresi acaba.
Yumuşak lastik daha konforlu , sert hamurlu lastik daha iyi yol tutuş gibi özellikler sergilerler. Michelin , goodyear , pirelli düşünebilirsiniz . Pirelli demişken p7 cinturato dışındaki modelleri pek tavsiye etmiyorum bahsettiğim model daha konforlu ve sessiz diğerlerine göre