Şimdi Ara

206 Roland garros 1.6 mu stilo 1.6 actual mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a. Arkadaşlar 18 bin bütçem var araçlara bakıyordum 206 Roland garros 1.6 90 bg ve stilo actual 1.6 103 bg arasında kaldım sizce hangisi daha iyidir
    206 da dijital klima 4 cam otomatik cam tavan deri koltuk vs özellikler var 2001 model
    Stiloda 2 cam otomatik analog klima ctiy mode soğutmalı torpido ve o Kocaman genişlik 2004 model 2 Side değişensiz 2 parça boyaları var
    Satma
    Parça
    Kullanış açısından sizce hangisi daha iyi olur
    Not 5 kişilik bi aileyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5 kişilik dediğiniz için stilo. Stilonun daha konforlu olacağını tahmin ediyorum
    .

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş Stilo alacaksan dynamic yada active al actual en boşu oluyor. Ha o donanım bana yeter Fersen yine Stilo al segment farkı var.

• Bende o açıdan baktım bu gün araça baktım gerçekten çok boştu vazgeçtim almaktan ama stillo üstünde karar kıldım

• Stilo alınır.Hem geniş hemde 103 HP 16V Motor epey seri devirlenir.Güncel 105 HP 290 Tork multijetlerden daha performanslıdır o motor.Marea'yı Stilo'yu seri yürütür.Palio,Siena'yı uçurur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 17 Ekim 2015; 18:34:25 >
  • Valla haklısın kardeşim 8v megane 1 yada clio alana kadar hem konforlu hemde kuvvetli bi araca binerim yakıtıda bence ideal

• bence donanım değil araç alın 5 kişi ile 206 hep bir soru işareti bırakacaktır.
  • 206 yü düşünmemin tek sebebi o cam tavanı
    Açılmıyor belki ama cam tavanın bende hep bi artısı olmuştur

• Konforda ve iç hacimde Stilo üstün.
    Donanımda 206 RG. Ayrıca 206 RG kullanımı çok keyifli ve ustası çok bol.
    Satarken bence 206 daha hızlı satılır.
  • stilonun dynamıcleri var cam tavan veya perdeli gibi tavan olanlardan onlardan al 1-2 koyup daha mantıklı olur pejo 2001 çok eski zira
  • Arkadaşlar cevaplarınız için sağolun araçların ikisindende vazgeçtim bu gün oto pazarında boyasız 2001 megane 1.9 dti SW buldum 98 beygir 2 airbag klima abs 4 cam otomatik araç 2. Sahibinden 180 binde tam bizim ailenin ihtiyacı bunu alıcam inşallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigityusuf06 -- 19 Ekim 2015; 1:41:16 >
  • Bu arabada şanzıman arızası varmış vazgeçildi arayış devam ediyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.