Bildirim
206 vs CORSA vs FIESTA -TEK CEVAP??
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
aralarinda sadece fiesta kullanan arkadasim
var. ayakustu muhabbet etmistik. cok memnundu arabadan ama hiz sinirinin 80 olmasindan yakindi ve yeri geliyor kalabalik binmek gerekiyor demisti o zaman da problem oluyor dedi.
ariza konusunda danistim ayrica
arizayla falan hic ugrasmadim dedi. yalniz yuk attigim icin arada cok kollu jant aldim 5 kollu jant dayanmadi catladi dedi.
kullanmadim ve binmedim ama ayakustu muhabbette bunlari konusmustuk.
simdiden hayirli olsun -
Fieatalarin yakit tuketimi cok iyi diye biliyorum ben olsam corsa alirim cam taktiririm gezerim tek kapi araba gibi -
corsa multijet motora sahip çoğu parçası fiata göre uyumlu fakat bu araçlar ruhsatta kamyonet olarak görünür bi ara hususi otoya çevrilebiliyordu o zaman çevrilenlerden alırsanız daha uygun olur.kamyonet olarak gözüken araçlar hersene vizeye girer vergisi daha fazladır hız sınırı daha azdır hususi olunca 2 senede bir vizeye giriyor vergisi daha uygun 4 kapılısına göre bayada avantajlıdır -
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-van-panelvan-opel-degisensiz-hususi-ruhsatli-koltuk-ruhsata-islenmistir-65049698/detay
ilandaki tarzda araçlar bildiğim kadarıyla artık bu araçlar ne kadar çevrilsede hususi ruhsat alamıyorlar -
Fiesta -
quote:
Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız
corsa multijet motora sahip çoğu parçası fiata göre uyumlu fakat bu araçlar ruhsatta kamyonet olarak görünür bi ara hususi otoya çevrilebiliyordu o zaman çevrilenlerden alırsanız daha uygun olur.kamyonet olarak gözüken araçlar hersene vizeye girer vergisi daha fazladır hız sınırı daha azdır hususi olunca 2 senede bir vizeye giriyor vergisi daha uygun 4 kapılısına göre bayada avantajlıdır
aynen,bende bu yüzden hususi,koltukları,camları işli olanlara bakıyorum zaten,ama minivan panelvan bölümünden değil normal otomobil bölümünden bakıyorum sahibinden.com'da.. ve dediğiniz gibi 4 kapılıya nazaran daha ucuz benzinlilerden bile daha ucuz şaşırtıcı yani.. -
Bundan 3 ay öncesi sattığım 206 hdi ye harcadığım bakım masrafı ve sorunlarını yazsam
1. corsa 1,3 multijet
2. fiesta 1.4 tdci -
güncel.. -
benim tercihim fiesta olurdu. daha öncede 4 kapılısını 1.5 yıl kullanmıştım, gayet güzel bir araç fakat vites kolu biraz yüksek kalıyor -
fiesta
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X