Şimdi Ara

206'ya aux in yaptırmak. İphone bağlamak için.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
6.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2001 206 var, teyp için aux in girişi yaptırmak istiyorum. Böylece telefonumun jack ile çıkışından teybe giriş yapıp telefonumdan çaldığım parçaları dinleyebilecem.

Sizce mümkünmü, yapılırsa kaça mal olur.

Hatta mümkünse izmirde nereler yapıyor.

• internetten araştır biraz, daha önce nerde gördüm hatırlamıyorum ama bütün teyplere takılabiliyomuş. jakı taktığın zaman direkt aux oluyomus jakı cıkarınca radyo calmaya devam edıyomus. 60 70 tl cıvarıydı sanırım.
  • araştırdım ancak sanırım sadece cd çalar olanlara oluyormuş. Senin dediğin daha da güzel birşey direk takınca takıldıgını algılayıp aux oluyorsa muhtesem. Bi link verebilirsen çok iyi olur.
  • bunun yerine kaset içine katılan aparatlardan 10tl gibi bir fiyata alabilirsin teybi söküp kablosunu ardadan geçirdikten sonra tekrar yerine takarsan görsel olarakta güzel durur hem maliyetinde çok düşer
  •  206'ya aux in yaptırmak. İphone bağlamak için.

5TL'ye satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powermoon -- 1 Haziran 2010; 13:27:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

5TL'ye satılıyor.

Bencede hem ekonomik hem iyi seçim.. kulaklık çıkışı olan Mp3 player vb tüm cihazlara tak.. Ben Psp kullanıyorum.. Psp kulaklık çıkışına bundan taktım psp cama yapışan koruyucu ile navigasyon gibi duruyor, yol bilgisayarı sanıyorlar çoğu insan.. 206'yada yakışıyor..
  • quote:

5TL'ye satılıyor.

Zaten var bundan ama çok kötü ses veriyor özelliklede iphone da neden bilmiyorum. Biraz kaliteli ses alsaydım kullanacaktım ama ses berbat veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iphone'da sesi orta seviyelere alacaksın. Sesi sonluyorsan ondandır.
  • quote:

iphone'da sesi orta seviyelere alacaksın. Sesi sonluyorsan ondandır.

Aynen sesi sonuna kadar açma.. Psp de seni soına kadar açtığımda boğuk ve titrek ses veriyordu.. Sesi normale al ve teypten sesi yükselt..
    AYrıca bu cihazların orta metalleri üzerinde naylon yada şeffaf çıkartma oluyor ilk aldığında.. Onu sıyırıp çıkar..
  • bu cihazdan daha iyi ses verebilecek bir kaynak yok araç teybi için.Diğer arkadaşlarında belirttiği gibi sesi orta seviyede tutup teypten açman gerekli
  • xcarlink var ama cok pahalı ve kasetcalarlara baglanıyo mu bılmıyorum.
  • Kaset çalar için en basit ve ucuz yöntem kaset adaptörü,uzun yıllar kullandım gayett memnundum.Sesin net olmamasının sebebi kristal ayarının tam olmamasıdır.Kaset adaptörlerinde genelde bu ayar var fakat teybin içinde,çalar pozisyonda ayar yapılması gerekiyor.Adaptör üzerinde yok ise kasetçalar içindeki kriastalden ayar yapılması gerekiyor.Kaset adaptörü ile kasetçalar içindeki kristallerin tam birbirini karşılaması gerekiyor.Xcarlink kullanman için teybinde cd changer girişi olması lazım ve her araç modeline uygun tipleri yok.
  • xcarlink saçma bir alet canavar gibi ses veren mp3 auz usb ve sd kart okuyan teypler 100 150 tlden başlıyorken hele ki... teyp eskiyince kafa ayarları bozuluyor bunun içinde tamirciye görütüp kaset adaptörünle birlikte çalışır hale ayar yapılması gerekiyor. bende durum daha vahim cd çalar olduğundan fm kullanmak durumunda kalıyorum onun sesi hepten berbat, radyodan bile kötü sadece uzun yolda işe yarıyor. tabi bunda çakmak girişinin teypten uzak olması, zira çakmak ve teybin yakın olduğu araçlarda aynı adaptör çok net ses transferi yapabiliyor. fm transmitter denersen hemen hepsinde aux girişi mevcut direkt kulaklık bölümündn bağlayıp radyodan dinlersin ama peugeotlarda dediğim gibi pek iyi olmuyor.
  • böyle de bir alet varmış bu işe yarayabilir.

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.4263
  • Aux ya da line in olmayan orjinal oto cd çalara mp3 player bağlamak için kesin ve net çözüm,Nissan aracımda uygulamış olduğum çözümü elektronik bilgisi olan arkadaşlar kendi aracına da uygulayabilir.Linkten resimli anlatıma bakabilirsiniz.
    http://forum.donanimhaber.com/m_38276990/mpage_3/key_/tm.htm
  • quote:

Aynen bundanmış dostum, çok sağol sesi ortaya getirip denedim gayet güzel çıkıyor, tek sorun kasette tıkırtı sesi, onuda dişlilerin dişlerini sökerek çözecem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

quote:

Aynen bundanmış dostum, çok sağol sesi ortaya getirip denedim gayet güzel çıkıyor, tek sorun kasette tıkırtı sesi, onuda dişlilerin dişlerini sökerek çözecem.

Sen sagol..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.