Şimdi Ara

207 GT HAKKINDA YARDIM...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 207GT almayı düşünüyorum, bu aracı kullanan arkadaşların araçları ile ilgili tecrübelerini paylaşmasına ihtiyacım var yardımcı olabilecek herkese teşekkürler...

• GT yerine 207 1.6 120 HP otomatik öneririm. Buarada GT çıktımı bilmiyorum
  • Kesinlikle pisman olmayacagi bir arac. Tek kotu yani insan basmadan duramiyor, yani tehlikeli kullanmaktan bahsetmiyorum, ara hizlanmalardan behsediyorum. Boylelikle yakit tuketimi biraz cok oluyor. Onun haricinde 8000km ye geldim herhangibir problem yada tatsizlikla karsilasmadim. Tipik peugeot larda cikan sesler ilk basta geldi bende de (arka koltuk, bagaj kapisi) onlari da servisde hallettiler. Hem konfor olarak hem de performans olarak verdigin paranin hakkini kesinlikle fazlasi ile aliyorsun.
    Seni msn e ekledim, baska sorun olursa oradan sorabilirsin.
  • Sevgili CATIAV5,
    Mayıs ayı başında,kırmızı bir 207 GT aldım.Şu an 4000 km'yi geçti.Eğer imkanın varsa bu araç sahibi olan bir arkadaşla tanışıp bir müddette olsa kullanabilmen sana fikir sağlar.
    Genel anlamda memnunum,performansı daha yeni yeni ortaya çıkıyor !
    Sevili Gökyar,paylaşım için msn'de seninlede görüşmek isterim
    Saygılar
  • hehehe, nerdeydin mrmister kardes tek basima takiliyordum buralarda, ozelden msn adresimi atarim simdi sana da
  • Valla sorma Gokyar kardeş,tek başına takıldığını biliyordum buralarda...
    fırsatım olmadı desem...207 GT hakkında hakikaten pek paylaşım yok (forumlarda ve Türkçe i.net sitelerinde)
    Aslında aracıma ancak ısınabildim,O'nunla vakit geçirecek pek vaktim olmadı..yorumlarım yeni yeni başladı 207 GT hakkında..
  • Mrminister, selamlar,

Forumda gokyar ile sende GT var sanırım,
    Aracını ne zaman ve kaça aldın, liste fiyatı üzerinden indirim uyguladılarmı, uyguladılarsa ne kadar, neleri hediye verdiler, bilgilendirebilirsen memnun olurum,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C200 d 160 bg hakkında yardım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ayrıca gokyardan diğer bilgileri aldım sağolsun,
    Aracına ait 1depoda normal ve spor kullanımda menzilin ne oluyor, diğer pejolardaki problemler senin aracındada ortaya çıktımı, genel olarak karşılaştıysan problemlerden bahsedebilirmisin?
  • bu gun cok zor oldu ama ekonomik kullanmak icin kendimi biraz kastim (tatildeyim, devamli yer degistiriyorum, veriler sehirlerarasidir), depoyu fulledikten 80km sonra ekranda 540km gidecegim yaziyordu. yani 620km yi gormus gibi oldum. 110-120 ye hiz sabitleyicisini sabitleyerek bu verilere ulasabildim, yol tam duz degildi ufak rampa inis ve cikislari vardi.
  • Bu araçları satın alırken tekerlekli tabut olduğunu unutmayın. O yüzden sağlamlık ve güvenlik olarak normal modele göre geliştirildiğini bilmelisiniz.
  • nedemek istedigini aciklarmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokyar

nedemek istedigini aciklarmisin

Düşün, bu araç nerden baksan 220 yapıyor. O süratlerde bir aracın durması, manevrası, güvenliği açısından düşünürsek can sürekli tehlikededir.
    Kaldı ki 207 GT çok sağlam bir araç değil. Yanlış anlama, aynı hızlanma değerine sahip lüks sedanlarla (BMW) kıyaslıyorum. O yüzden dikkatli kullanılması farzdır. Küçük arabaların en önemli eksilerindendir.
    Tabi ki 207 GT değil, aynı şey Cooper S, Ibiza Cupra için de geçerli
  • arabanın hızlı güvenli vede 5 yıldızlı olması
    diğer hantal çürük vede güvensiz arabalara göre sürüşünün tehlike yaratması tuhaf bir açıklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 25 Ağustos 2007; 10:09:17 >
  • Ağır arabalara göre her zaman tehlikeli...
    Biraz daha görüşümü açayım, yanlış anlamayın. Benim gözümde bir aracın max. hızı 200 ü geçiyorsa o aracın ağırlığı en az 1.6 1.7 ton olmalıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 25 Ağustos 2007; 11:09:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Düşün, bu araç nerden baksan 220 yapıyor. O süratlerde bir aracın durması, manevrası, güvenliği açısından düşünürsek can sürekli tehlikededir.
    Kaldı ki 207 GT çok sağlam bir araç değil. Yanlış anlama, aynı hızlanma değerine sahip lüks sedanlarla (BMW) kıyaslıyorum. O yüzden dikkatli kullanılması farzdır. Küçük arabaların en önemli eksilerindendir.

Dostum bahsettigin araclar benim arabamin 3 kati daha pahali. Tabiki bir volvo yada BMW ile karsilastirilamaz guvenlik acisindan. Ama bizim butcemizi coook asiyor onlar. bu arac ile 200 u gectiginde insan hayatini riske attigini cok iyi anliyor. Volvo s80 T6 kullandim 1 yil, onda 250 ye geldiginde bile arac 80 le gidiyormuscasina rahat ve guvenli gidiyor.
    Kisacasi hepimiz bahsettigin seyin farkindayiz, dikkat ettiysen bu forumda su hizlara ciktim, yok sunu yaptim gibi paylasimlar cok cok az. Daha cok aracin teknik yonunden birikimlerimizi paylasiyoruz. Bu arada duzelteyim benimki 220 degil 225 yapti bir kere :P

• Kısmet olurda ben alırsam 90 ı geçmeyecem lolllll, çok yakıyo kereta!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

quote:

Dostum bahsettigin araclar benim arabamin 3 kati daha pahali. Tabiki bir volvo yada BMW ile karsilastirilamaz guvenlik acisindan. Ama bizim butcemizi coook asiyor onlar. bu arac ile 200 u gectiginde insan hayatini riske attigini cok iyi anliyor. Volvo s80 T6 kullandim 1 yil, onda 250 ye geldiginde bile arac 80 le gidiyormuscasina rahat ve guvenli gidiyor.
    Kisacasi hepimiz bahsettigin seyin farkindayiz, dikkat ettiysen bu forumda su hizlara ciktim, yok sunu yaptim gibi paylasimlar cok cok az. Daha cok aracin teknik yonunden birikimlerimizi paylasiyoruz. Bu arada duzelteyim benimki 220 degil 225 yapti bir kere :P

Kesinlikle haklısın. Ama can korkusu 3 kat parayı dinlemiyor işte

• Gokyar haber gelmedi senden hala??? Beklemedeyim...
  • Değerli forum üyeleri çabuk cevap yazamadığım için özür dilerim...yukarda okuduklarımdan sora bir kaç cümle yazmak isterim...
    Benim için aracımın son hızı hiç önemli olmamıştır...Hangi araçla olursa olsun 160 km'ye dahi bir kaç çıkmışımdır...ülkemizdeki yol ve trafik koşulları bu tür hızlar için risk göstermektedir..
    Aldığım araçlarda benim için önemli olan 60-120 km arasındaki ivmelenme tatminidir...Şu anda 207 GT bunu bana veriyor...yüksek torku ve motor gücü keyifli saatler geçirtiyor bana...
    Ne yapayım 160-200 km hızı
  • Bırakın GT yi artık RC geldi RC
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.