< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim77 -- 29 Mart 2020; 1:31:52 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selim77 -- 29 Mart 2020; 1:31:52 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
5700xt alınmaz
variable rate shading desteklemez dx12 ultimate desteklemez ray tracingin muhtemelen adi bir halini destekler sorry |
Konu sahibi arkadaş doğru kararı vermiş RTX 2070 Super seçerek lakin ben sonradan ziyaret edicek arkadaşlar için yazıyım.
AMD nin şuanki haline yönelik değerlendirme : -AMD den cacık olmaz. -Driver lar rezalet , kurması bir dert silmesi ayrı. -5700 XT teknolojik olarak rezalet , ne RT var ne yapay zeka , eski gundi tasarım. -Öz performans açısından daha iyi olsaydı bile yine alınmaz , neresinden tutsan elinde kalıyor. |
2070 super hem performans hem stabilite olarak daha iyi ancak fiyatlar ne durumda? ne kadar fark var aralarinda
|
Amd grafik kartlarında driver sorununu çözmedikçe tercih edilmemeli.
|
bunlar aynı fiyattaysa tabii ki 2070 super.
|
2070s tabiki.
|
3300 ₺ aldığım sapphire 5700 xt nitro+ kullanıyorum yaklaşık 2 aydır. Hiçbir sıkıntısı yok. Performans olarak 2070s'e göre bi fark da göremedim. Ben öneriyorum şahsen. Aynı fiyatta olsalardı tabiki de 2070s al derdim.
|
Son haberlere göre yeni windows güncellemesiyle gelecek teknolojilerin bir çoğunu 5700ler desteklemeyecek ama nvidia rtx kartlarda full destek verecek (directx 12 ultimate vs.) Amd, directx 12 ultimate duyurulduğunda ileride çıkacak rdna2 kartlarımız destek verecek diye sunum yaparken nvidia mevcut rtx kartların hepsi destekliyor diye açıklama yapıyordu.
Üstelik nvidia dlss 2.0 ile oldukça iyi bir işe imza attı. Yabancı incelemelerde native çözünürlükten bile daha iyi göründüğü ve baya fps kazandırdığı söyleniyor. Oyunlara destek geldikçe artık rtx açınca fps'nin yerlere düşmesi büyük ölçüde azalacak gibi duruyor. Bu kartların teknoloji anlamında gerçek rakibi ancak yeni çıkacak 5800 falan olabilir ki o zaman da nvidia zaten 3000leri piyasaya sürecek. Çok ihtiyacınız varsa 2070s alın yoksa yeni serileri bekleyin bence. |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Conar-XP -- 29 Mart 2020; 12:16:56 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 29 Mart 2020; 13:1:44 > |
|