Şimdi Ara

2080Ti' ın helvası fıstıklı olsun :) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
502
Cevap
3
Favori
34.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
219 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2080ti alanların kandırıldığı bir gerçektir ama bile bile lades demişlerdir 10k dan kartı al 1 sene sonra 5k ya daha performanslı kart çıksın..Ondan sonra buraya gel konuyu açana şöyle böyle de gerçekler ortada haydi canım haydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: An Idiot Abroad

O helvayı sen ye bence. Benim dururum müsait. Birini satar diğerini alırım. Amerika’da hayat rahat. Ama sen bu kafayla GeForce 9400 kullanmaya devam edersin.
    Adam amerikada yasayanlar icin bir sey dememis. Ikinci eldekilere oh olsun diyorum ben de. Aliyor karti 2 sene falan kullaniyor dolarla birlikte normal fiyatindan pahaliya satiyor. Boyle cok sark kurnazi var. Burada da bir fark yok kartlari panikten 200-300 dolardan paketliyor millet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sahibinden de hayla 7200 e satanlar var. 3600 TL olursa msi rtx 2080 ti gaming x alacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mesutzgvn -- 3 Eylül 2020; 10:29:27 >
  • çok gereksiz bir konu olmuş. adam bu zamana kadar tepe tepe kullanmış oyunların keyfini çıkarmış. şimdi de 3090 veya 3080 e geçecek. yine keyfini sürecek. sorun ne anlamadım bunda..
  • teknoloji anı yaşamaktır
    Türkiye fiyatı belli olmadan heyecanlanmamak lazım
  • şu an piyasada bir sürü 2000 serisi kart var. 3000 serisi kartlar bahsedilen fiyatlardan satılırsa nvidia bunları nasıl satacak? piyasadaki kartları vakıflara bağışmı yapacak ? bence erken seviniyor herkes.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

O kartı alan adam iyi bir işlemci alır ya da kullanıyordur. Benim gibi rtzen 3600 kullananlar düşünceli 3070e darboğaz yapar mı acaba diyor içten içe :)
    yapmaz işallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quadh

yapmaz işallah

Alıntıları Göster
    i5 4690K OC 4.5Ghz ile rtx 2080 ti %20 darboğaz yapıyor. Bizzat denedim.
    amd 3950x işlemciyle rtx 2080 ti sli yapmayı planlıyorum. 8400 tl den aldım ekran kartını 2 gün önce. Biraz daha bekleseymişim 7200 ve aşağısından alacakmışım. Fiyatlar daha da düşüyor.

• Zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış tam da bu atasözüne uygun bir konu olmuş
  • 1050 kullananlar napsın çöpe falan atıcaz heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan457 kullanıcısına yanıt
    Emektar 1060 6gb ile yoluma devam ediyorum. Sağlam bi düşüş olursa fiyatlarda yükseltmeyi planlıyorum.
  • Blackdik kullanıcısına yanıt
    Oyun oynamak istiyosan bilgisayar almak bir de şu dönemde akıl karı değil. 7 sene önce çıkmış konsolla 2020 oyunlarını takılmadan oynuyorum 3 sene önce çıkmış pcyle surge 2yi en düşük ayarda oynayabildim malesef.
    Bu arada 1050yle 1060 arasında fark var hatta 1050 ve 1050ti arasında bile bariz fark var
    2gb ile 6gb arasındaki farkı zaten söylememe gerek yok seninki iş görür hala

• Skywalkerx kullanıcısına yanıt
    Tamam da 2080 alanın suçu ne, sen sanki suç işlemişler gibi konuşup dalga geçiyorsun. Daha farkı bi üslupla yazmış olsaydın zaten konu buraya gelmezdi ki.

Not: çıktığından beri 1060 kullanıcısıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: Miex

Geçtiğimiz aylarda 3.5k'ya 2060S almıştım. Şimdi bunu bir an önce satmak mı lazım, ne yapmak lazım elim kolum bağlandı. Belli ki zarar edeceğiz elimizde tutarsak.
    Sat ve dolar al

• kuklacini kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Maddi durumu çok iyi arkadaşım 2080ti sahibi. Ben 1080ti kullanıcısı olarak 2000 nesline hiç girmemiştim. Kendisi direkt olarak 2080ti geçti. Şu an sinirinden adeta kuduruyor. Lakin ne kadar kudursa dahi burada açıklama yapacak kadar da abartacak değildir. Oturup "biz zenginiz, takmayız" triplerine girmenin bir anlamı yok, hele insanlara "fakir" demenin hiçbir anlamı yok. Nvidia'nın 2080ti kullanıcılarına yaptığı ortada. Reddit'te her yerde bu konu konuşuluyor. Oradaki yorumlarda kullanıcılar dahi bundan yakınıyor. Lakin nedense bizdeki olay "hehe fakirler alamıyorsunuz, bize koymaz" muhabbetine geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan457

1050 kullananlar napsın çöpe falan atıcaz heralde
    Çöpe atmayin hocam birine ucretsiz verin o karti bulamayanlarda var
    1050 yi gorunce cok mutlu olcak birsuru insan var :(
  • RTX 2080 Ti sahiplerinin yerinde olsam, 4k oynamıyorsam kartı satmaz bir iki yıl daha kullanırdım. 1080p ve 2k'da zaten yeterince performans verecek bir kart.
  • Hk@n kullanıcısına yanıt
    Zaten öyle olucak boşuna burda kafa ütülüyorlar..

Bir kart değiştirmekle olmuyor o iş ... Kartı değiştirdin mi tüm sistemini ona göre dar boğaz olmasın diye revize etmen hatta belki komple yenilenen lazım..

Bunu geçdim monitörün yetersiz ise onuda yenilemen lazım..

Alıcağın gözüne yansıycak ekran kalitesi farkıda yaptığın masrafa değmiycek bir fark olucak...

• Millet ne paralar harcıyor yav donanıma. Geçen sene HB indiriminde 1900 liraya rx 5700 ref aldım karttan da çok memnunum özellikle f/p açısından inanılmaz gerçekten, 1.5-2 yıl daha kullanmayı planlıyorum bir kaç ekstrem oyun dışında fulleyemediğim oyun yok. 1440p/75 hz monitör kullanıyorum bana yetiyor açıkçası. 3000 serisi hafif gönlümü çeliyor ama her istediğimi yapabildiğim bir sistem varken kağıt üzerinde 3-4 kat daha hızlı bir sisteme geçmenin en ufak mantığı yok. Elektrikli bisiklet almayı düşünüyorum 7-8 bin liraya, elinde hali hazırda ihtiyaçlarını karşılayan gpu'su olanlara da tavsiye ederim. Bazen kendimizi kaptırıyoruz hiç ihtiyacımız olmamasına rağmen sırf benchmarklarda hızlı diye bir kamyon para harcıyoruz hiç gerek yok.

Yeni nesil konsolların RDNA 2 mimarisine sahip gpu'lar ile çıkacağını biliyoruz, söylentilere göre 2070-2080ti arası bir güce sahip olacakmış, AAA diye tabir edilen oyunların yapımcılarının ana hedef kitlesinin konsollar olduğunu ve oyunların esas olarak o sistemlere göre optimize edileceğini düşünürsek enseyi karartmasın 2000 serisi kartı olanlar, en az bir kaç yıl daha sorunsuz götürür o kartlar sizi. Neticede oyun firmalarının optimizasyonunun izin verdiği ölçüde performans veriyor kartlar.

Not: Parası olup harcayana lafım yok, vardır harcar ben sadece kıt kaynakları olmasına rağmen manasız yere sistem yenileyenler için yazdım bu yazıyı. Havaya saçacak param olsa ben de her sene sistem değiştirirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A44FAC9E9 -- 3 Eylül 2020; 12:51:57 >

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.