Şimdi Ara

20bin TL hasarlı araç alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İlk kez araba satın alacağım ve arabadan anladığım da hiç söylenemez. O yüzden biraz yardım alabilirsem sizlerden içim rahat olur.
    2014 model Nissan Note 1.2 motor 29bin kmde, araba çok donanımlı full, yeni LPG de takılmış ama 20bin TL hasar kaydı mevcut. Direksiyon aksami değişmiş ve 4 parça boyali.
    Arabayı satan güvenilir bir arkadaş ama 20bin TL hasarlı araç alınır mı hiç emin olamıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

• Burada yazanlara kulak asma hocam, öyle yarı fiyatına al 20 bin altına al gibi bir dünya yok, pert halini bile alamayacağın rakamlar söylüyorlar sana, eğer araç düzgün yapıldıysa alınır, piyasasından da 3-5 bin altına alırsanız mis gibi binilir, satarken siz de 3-5 bin tl altına verirsiniz satılır
  • hurda fiyatına veriyorsa alın.
    yok piyasanın 20 25 altına veriyorsa alınmaz.
  • Önemli olan miktar değil ki... Araca ne olduğu ve yeniden nasıl yapıldığı.
  • Arabanın tüm hasarlarını kendi tamir ettirmiş, ekstra yapilacak bir tamiratı ya da masrafı bulunmuyor. 40bin TL istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Poljak50 -- 27 Ocak 2019; 17:17:11 >
  • piyasanın yaklaşık 10 bin lira altına veriyor. 35e bırakırsa alın.
  • Bence alınmaz çok düşük fiyata alınır piyasasına göre 20 bin lira altı olcak şekilde.
  • Ölücüler basmış konuyu.
  • Burada yazanlara kulak asma hocam, öyle yarı fiyatına al 20 bin altına al gibi bir dünya yok, pert halini bile alamayacağın rakamlar söylüyorlar sana, eğer araç düzgün yapıldıysa alınır, piyasasından da 3-5 bin altına alırsanız mis gibi binilir, satarken siz de 3-5 bin tl altına verirsiniz satılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caspento -- 27 Ocak 2019; 18:49:55 >
  • hava yastığı patladığı için mi değişmiş direksiyon...
  • Micra yedek parçası pahalı 20 hasar aldıysa pert olmuştur.
  • ölücü arkadaşlar, birgün kendilerinin de kaza yapabileceklerini, kaza kayıtlı araçlarını satmak zorunda kalabileceklerini unutuyorlar sanırım.
  • 20bin tl nedir ki ? Artık hasardan sayılmıyor. Bi tampon boyama bi fara eksper 2350tl çıkarıyor.
  • Alınır.Parçalar artık çok pahalı.Önemli olan arabanın çizgisi ve nasıl toplandığı.Konu mezarcı koktu.Yok fiyatından 20 bin altına versinmiş... Direk15 bin saysın tam olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DECF0C154 -- 28 Ocak 2019; 2:7:53 >
  • altrea kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle o yüzden hocam, dediğim gibi anlamadığım için soramamıştım ama biraz araştırdım sadece hava yastıkları patlasa bile 10bin TLymiş sanırım değişimi.

Değerli görüşlerini aktaran herkese çok teşekkürler.
  • caspento kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam aydınlattığınız için.
  • Gelin ben size 2013 83000deki Astrayi pazarlıksız 41000e vereyim. İkiz bekliyoruz bize bagaj lazım
  • Eğer düzgün bir şekilde yapıldıysa ve arkadaşınıza güveniyorsanız alınız. Orjinaline göre ucuza alacaksınız sonuçta. İstanbul'da hatasız kusursuz araca binmek haram.

4 yıl önce orjinal bir araç aldım. Çok dikkatli ve sakin araç kullanırım.

İki kez trafik ışığında beklerken duramayıp arka tamponu kırdılar. Biri ticari araç, diğeri motorsiklet.

Bir keresinde yemek yediğimiz mekanda, başka bir araç park etmeye çalışırken yine arka tampon ve çamurluğu yamulttu.

Avm de boyundan büyük koca jipe binen bir hanım teyze ise arabasını iki aracın arasına sokmaya çalışırken koca arabayı sıkıştırmış. Ne ileri gidebiliyor ne geri. Benim araca sürttürüyordu ki Allah'tan gördüm ve koşa koşa gidip durdurdum. Yetişmesem yine birşeyler olmuştu.

Son olarakta el freninin çekmeyi unutan bir kamyon soförünün ihmali yüzünden koca kamyon geri geri kayıp hızlanarak bina önündeki açık otoparkımızda park halindeki üç araca zarar verdi ve ilk vurduğu aracı pert etti. Benim aracım ortada olduğu için 4 kapı ve arka çamurluklarda hasar oluştu.

15 bin liralık hasar var. Yaptırıyorum. Binmeye devam edeceğim.

Orjinal araç aldık. 4 yılda hiç suçumuz günahımız yokken bu hallere geldi.

İstanbul gibi aracın bol trafiğin kaos olduğu bir ortamda, ne kadar dikkat ederseniz edin orjinal aracın orjinal kalmasını sağlamak çok zor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

Gelin ben size 2013 83000deki Astrayi pazarlıksız 41000e vereyim. İkiz bekliyoruz bize bagaj lazım
    manuel benzinli o kadar etmez
    allah analı babalı büyütsün
  • piyasasının 15 altına vermediği müddetçe almayın.
  • Yetkili servis veya kaliteli bir özel serviste yapılmışsa kesinlikle alınır. Kaliteli yapıldıktan sonra hasar kaydının önemi yok. Yeter ki pert kaydı olmasın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.