Şimdi Ara

21.5'' Monitor Tavsiyesi Lütfen [Yarın Alıyorum]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 17'' tüplü monitor kullanıyodum artık sizlere ömür emektar.. Yarın gidip yeni bir monitor alacam sınırım en fazla 350 lira üstüne çıkamam, Şimdi bana 21.5'' Monitor tavsiye edermisiniz DVI çıkışı felan diyor arkadaşlar pek anlamıyorum ben güzel birşey olsun istiyorum maksimum 2 gün içinde alıyorum.. Teşekkürler.

• hocam 21.5" dvi girişli o fiyata bulamadım 390dan başlıyor(vatana baktım diğer siteleri bilmem) 22"http://www.vatanbilgisayar.com/philips-220c1sb-22-220c1sb-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx?I_ID=44043 bu model var dvi girişli
  • Hmm teşekkür ederim. Başka arkadaşların yorumlarınıda bekleyeyim olmadı biraz daha bekleyecez.. Birde hocam bu DVI olayı ne oluyor?
  • hocam dvi monitörde bir çıkış analog monitöre göre görüntü kalitesi çok daha iyi o yüzden analog monitör önereni pek görmedim bende önermem
  • Tamam teşekkürler, Arkadaşlar başka yorum yapacak yokmu yaw bekliyorum yorumlarınızı?
  • Arkadaşlar bu kadar kişi bakmış 1 kişimi yorum yapıyor yarın alacam yardım edecek yokmu?
  • Yaklaşık 1 ay önce LG W2243S aldım,gayette memnunum,bunu önerebilirim sana 300 lira civarında bulabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cqr24

Yaklaşık 1 ay önce LG W2243S aldım,gayette memnunum,bunu önerebilirim sana 300 lira civarında bulabilirsin

dvi girişi yok tavsiye etmem ama siz bilirsiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.