Şimdi Ara

21 BİN LİRAYA KADAR ALINIK OTOMATİK VİTES

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bir süredir otomatik vites araç ariyorum ancak ilk aracım olduğundan daha önce arabalarla ilgili bilgim ve ilgim olmadığından ve bu konuda yardımcı olacak bir yakın tanıdığımda olmadığından sadece ilanlara bakmakla kalıyorum.

İki defa araç bakmaya gittim. Birisi Honda civic di ve çok kötüydü adam söyledikleri ile alakası yoktu arabanın.

Diğeri Mitsubishi Colt 1.5 modeliydi. tam istediğim aracdi gittik baktık araç öyle pek sıkıntısı yokdu ama biraz hor kullanılmış sigara yanıkları vardı kaportada taş carpması çizilmeler gibi şeyler vardı filan. satıcıyı şunun şurası bak böyleymiş diyorum. adam o önemli değil bu önemli değil yok küçük şeyler diyip durdu ama nerdeyse on taneden fazla küçük şey vardı. ön cam çatlamış onu bile söylemedi biz sonradan farkettik. ve malesef araç fena olmasada satıcının ne ayak olduğu belli olmadığından ondan da vazgeçtik. fiyatı önce düşürdü sonra geri yükseltti sonra geri düşürdü böyle bir satıcıydı anlayacağınız.

İşin özeti acil arabaya ihtiyacım da olmasına rağmen araba bulamadık daha.

Aracı eşim sürecek. hergün istanbul içi git gel 15 km lik bir yolu var. çocuk olmadığından büyük araç gerek değil. O yüzden az yakan sorun çıkarmayacak 2003-2004 model üstü genç bir araç arıyorum.

Burda forumda arkadaşlarımızdan allah razı olsun herkes bildiği kadarı ile araçlarla ilgili baya bilgiler yazmış bir çoğunu okudum. şuan bize uyacak ve benim de istediğim ilk araç şunlardır.

1- Mitsubishi Colt
    2- Honda Jazz ( Coltla aynı ama fiyatı yüksek )
    3 - Fiat Punto

aradığım araçlar bunlar.. Aracını satmak isteyen varsa bu veya bu tarzda araç satış tekliflerine açığım. kendimi zorlayıp borç harç limiti biraz daha arttırabilirim. Lütfen yardımınıza ihtiyacım var. Kazık yemeden sonradan başım ağrımadan helal paramla helaliyle bir araba almak ve kullanmak istiyorum. Tavsiye ve tekliflerinizi bekliyorum. Yer:İstanbul

• mesajım bulunsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: geluzmanım

Değerli forumdaşlar,

Bir süredir otomatik vites araç ariyorum ancak ilk aracım olduğundan daha önce arabalarla ilgili bilgim ve ilgim olmadığından ve bu konuda yardımcı olacak bir yakın tanıdığımda olmadığından sadece ilanlara bakmakla kalıyorum.

İki defa araç bakmaya gittim. Birisi Honda civic di ve çok kötüydü adam söyledikleri ile alakası yoktu arabanın.

Diğeri Mitsubishi Colt 1.5 modeliydi. tam istediğim aracdi gittik baktık araç öyle pek sıkıntısı yokdu ama biraz hor kullanılmış sigara yanıkları vardı kaportada taş carpması çizilmeler gibi şeyler vardı filan. satıcıyı şunun şurası bak böyleymiş diyorum. adam o önemli değil bu önemli değil yok küçük şeyler diyip durdu ama nerdeyse on taneden fazla küçük şey vardı. ön cam çatlamış onu bile söylemedi biz sonradan farkettik. ve malesef araç fena olmasada satıcının ne ayak olduğu belli olmadığından ondan da vazgeçtik. fiyatı önce düşürdü sonra geri yükseltti sonra geri düşürdü böyle bir satıcıydı anlayacağınız.

İşin özeti acil arabaya ihtiyacım da olmasına rağmen araba bulamadık daha.

Aracı eşim sürecek. hergün istanbul içi git gel 15 km lik bir yolu var. çocuk olmadığından büyük araç gerek değil. O yüzden az yakan sorun çıkarmayacak 2003-2004 model üstü genç bir araç arıyorum.

Burda forumda arkadaşlarımızdan allah razı olsun herkes bildiği kadarı ile araçlarla ilgili baya bilgiler yazmış bir çoğunu okudum. şuan bize uyacak ve benim de istediğim ilk araç şunlardır.

1- Mitsubishi Colt
    2- Honda Jazz ( Coltla aynı ama fiyatı yüksek )
    3 - Fiat Punto

aradığım araçlar bunlar.. Aracını satmak isteyen varsa bu veya bu tarzda araç satış tekliflerine açığım. kendimi zorlayıp borç harç limiti biraz daha arttırabilirim. Lütfen yardımınıza ihtiyacım var. Kazık yemeden sonradan başım ağrımadan helal paramla helaliyle bir araba almak ve kullanmak istiyorum. Tavsiye ve tekliflerinizi bekliyorum. Yer:İstanbul

Bütçeniz otomatik 2.el temiz bir araç için son derece düşük,umarım dilediğiniz aracı kısa sürede bulabilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 25 bine kadar borç alarak cikabilirim araba olsun yeter ki :)

• Anladığım kadarıyla japon ve hb araç bakıyorsunuz sedan düşünseniz benim aracı önerebilirdim size

• quote:

25 bine kadar borç alarak cikabilirim araba olsun yeter ki :)

araba alırken kesinlikle acele etmemek lazım, aceleci davranmak size zarar ettirebilir
    sabırlı olmakta fayda var kimse kolay kolay temiz aracını satmak istemez,
    özellikle colt modeli piyasada çok fazla yok o sebeple ilan sayısı çok fazla değil,
    şehir dışı dahil olmak üzere ilanları sürekli takip etmenizde fayda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmen2934 -- 26 Kasım 2014; 12:35:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokmen2934

quote:

araba alırken kesinlikle acele etmemek lazım, aceleci davranmak size zarar ettirebilir
    özellikle colt modeli piyasada çok fazla yok o sebeple ilan sayısı çok fazla değil,

hocam çok teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alacağım. acele işe her zaman şeytan karışabilir..şuan için honda jazz ve mitsubishi colt lara bakıyorum.. otomatik vites için sanırım sorun çıkarmayacak araçlar olur.. temiz ve uygun bir fiyata buluruz inşallah.

sıkıntı şurda dün forumda arkadaş yazmış.. sahibinden.com da ilana adam 22 bin fiyat yazmış.. pazarlıkla 19.500 kadar düşmüş.. millet fiyatı sallıyor sahibinden.com a böyle böyle fiyat şişip duruyor.. yarın öbürgün kendisi araba ararken başlıyor vay efendim fiyatlar çok yüksek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o arkadaş benim. ben o araçtan vazgeçtim. otomatik olsaydı bakacaktım. isterseniz siz bir arayın araç temiz...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gokmen2934

quote:

hocam çok teşekkür ederim tavsiyenizi dikkate alacağım. acele işe her zaman şeytan karışabilir..şuan için honda jazz ve mitsubishi colt lara bakıyorum.. otomatik vites için sanırım sorun çıkarmayacak araçlar olur.. temiz ve uygun bir fiyata buluruz inşallah.

sıkıntı şurda dün forumda arkadaş yazmış.. sahibinden.com da ilana adam 22 bin fiyat yazmış.. pazarlıkla 19.500 kadar düşmüş.. millet fiyatı sallıyor sahibinden.com a böyle böyle fiyat şişip duruyor.. yarın öbürgün kendisi araba ararken başlıyor vay efendim fiyatlar çok yüksek

sifir araç fiyatlari dövize bagli olarak tavan yapmasinin etkisi ikinci el piyasasini artirdi. Benim coltu sene basinda aldim. Alirken yeni lancer ile arasinda 8 bin lira gibi fark vardi simdi aradaki fark 12-13 bin civarinda. Bu şartlarda colt yinede uygun. Bizim millet sadece ikinci eli hareketli oldugu icin colt ile kiyaslanmayacak araclara bundan yuksek paralar verir. Getz icin bile bu fiyatlari istiyorlar. Bu sebeple takas için satisa cikardigim aracimi satmaktan vazgeçtim. Bir kaç ay daha bekleme karari aldim.

• http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1.6-ies-otomatik-138bin-km-hasar-kayitsiz-191095538/detay/

Temiz araç sadece 4 lastik istiyor

Bilginize araç bulmadıysanız............
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2n2

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1.6-ies-otomatik-138bin-km-hasar-kayitsiz-191095538/detay/

Araca baktınız mı? temiz diyorsunuz.Araç hakkında bilginiz nedir?
    @2n2

• quote:

Orijinalden alıntı: zuzu75

quote:

Orijinalden alıntı: 2n2

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-honda-civic-1.6-ies-otomatik-138bin-km-hasar-kayitsiz-191095538/detay/

Araca baktınız mı? temiz diyorsunuz.Araç hakkında bilginiz nedir?
    @2n2

Kendîm kullanıyorum :)

• Seçeneklerin arasında en makulu Honda Jazz duruyor. Otomatik araba için şahsen Fiat'ı tavsiye etmem. Colt'u çok tanımıyorum.

Bütçeyi biraz yükseltip temiz bir Honda jazz alırsanız binerken de satarken de rahat edersiniz.

Yalnız Honda Jazz'larda iyi bakılmayan bir CVT şanzıman sizi üzebilir. Japon araç bişey olmaz laflarına aldanmayın. Aracınızı alacağınız zaman varsa ustanıza yoksa servisine götürüp neyse ( 100 150 200 tl arası değişen rakamları alıyorlar sanırım ) expertiz parası verip baktırıp alın. Otomatik araçlarda baktırmanız gereken en önemli parça bence şanzımandır.

Bir de eksper ücretinde pazarlık yapmaya çalışın. Servis bile olsa yetkiliyi bulup 50 - 100 fiyat kırdırmaya çalışın. Yetkili bir kişiyle görüşebiliyorsanız pazarlık imkanı her zaman vardır bence

• Ustad gecen hafta bi tanidiktan 2000 model 206 pejo otomatik aldim 130.000 de 15.000 liraya aldim sanziman yagini degistirdim filtreler ve yag bakimini yaptirdim 400 de bunlar tuttu... Bu fiyata bu kadar memnun kalcagimi dusunmezdim sanada tavsiye ederim bu araclara bak genelde bu fiyatlardalar

• Bence kesinlikle Honda Jazz almalısın.
  • pm

• Arkadaşlar tavsiyeler bilgilendirmeler için sagolun. Araba bulmak gerçek zir bir surecmis. Ama otomatik vites aradigimdan sağolsun forumdakilerin tavsiyeleri üzerine colt ve jazz lara yogunlasmisdim. Jazz butcemi astigindan nihayet buradaki yine bir forum üyesinden 2010 model cilt aldım. Çok temiz değil . değişeni de var boyası da var. Ama yürüyen aksam da bir sorun olmadığını görünce daha fazla uzatmak istemedim bu işi ve aldım. Burda araba alacak olanlara ve satacak olanlara allah yardim etsin. Hayirlisini nasip etsin. Tekrardan tesekkur ederim herkese.

• quote:

Arkadaşlar tavsiyeler bilgilendirmeler için sagolun. Araba bulmak gerçek zir bir surecmis. Ama otomatik vites aradigimdan sağolsun forumdakilerin tavsiyeleri üzerine colt ve jazz lara yogunlasmisdim. Jazz butcemi astigindan nihayet buradaki yine bir forum üyesinden 2010 model cilt aldım. Çok temiz değil . değişeni de var boyası da var. Ama yürüyen aksam da bir sorun olmadığını görünce daha fazla uzatmak istemedim bu işi ve aldım. Burda araba alacak olanlara ve satacak olanlara allah yardim etsin. Hayirlisini nasip etsin. Tekrardan tesekkur ederim herkese.

hayırlı olsun ne kadara aldınız model ve özellikleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_yel80

quote:

Arkadaşlar tavsiyeler bilgilendirmeler için sagolun. Araba bulmak gerçek zir bir surecmis. Ama otomatik vites aradigimdan sağolsun forumdakilerin tavsiyeleri üzerine colt ve jazz lara yogunlasmisdim. Jazz butcemi astigindan nihayet buradaki yine bir forum üyesinden 2010 model cilt aldım. Çok temiz değil . değişeni de var boyası da var. Ama yürüyen aksam da bir sorun olmadığını görünce daha fazla uzatmak istemedim bu işi ve aldım. Burda araba alacak olanlara ve satacak olanlara allah yardim etsin. Hayirlisini nasip etsin. Tekrardan tesekkur ederim herkese.

hayırlı olsun ne kadara aldınız model ve özellikleri

2010 model mitsubishi colt - otomatik vites - 73 bin km de - dolu özellikler var - cruise control filan.. - değişen ve boya da var biraz ama.. 25 bine aldım

• Sizce nasıl uyguna almışmıyım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.