s.a arkadaşlar merhaba.Bende 95 Model concorde var hareret sorunu yaşıyorum.fan açmıyor aracı bi arkadaşdan aldım fanı açmak için sigorta panelinin altına bi tane anahtar koymuşlar anahtarla fanı açıp kapatıyorum.bundan sıkıldım artık ve tehlikeli olduğunun farkındayım.aracı daha önce bi kez hareret yaptırdım ama çok sıkıntılı bi durum olmadı.dün aracı elektrikçiye götürdüm fan için,bana yeni fan müşürü aldırdı orjinal müşürü aldım 33 tlye müşürü değişti yine açmadı.test sırasında su genleşme kapağının boğazından kırılma oldu su fışkırtmaya başladı.suyun rengi kahverengimsi fakat köpük ve suda yağlanma yok.araçta termostad yok motor ve radyötör arasındaki iki hortumda şişiyor. hava alma civatasını açııyorum hava çıkıyo bidondaki suyu emiyo suyu tamamlıyorum hareret ortadayken ilk çizgi civarlarında yine bidondakı kırıkdan su fışkırtıyo hortumlar şişiyo naapacğımı şaşırdım. acaba contayımı yaktık yoksa bidondakı delikten çıkan su hava yapmasınamı neden oluyo anlayamadım bana yardımcı oalbilirmisiniz sizce sorun nedir ne yapmalıyım?