Şimdi Ara

21 yaşındayım arkadaşım veya sevgilim hiç olmadı(ölmek istiyorum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babam çok baskıcı biriydi.beni dışarı salmıyolar ve arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyolardı.çünkü bana hiç güvenmiyordı.geçenlerde babamın arkadaşıyla tanıştım''ben seni özürlü sanıyodum babanın anlatığına göre meğerse aslan gibi çocukmuşun''dedi.mesela 8-10 yaşıma kadar ağzıma yemek beslediler.insan bunu özürlü insanlara bile zor yapar.3 yaşındayken tecereden makarna yerken videoya çekmişlerdi hatta gayet sağlıklıyım.8 yıldır ölmek istiyorum.2 kere intihara teşebbüs ettim.intihar edeceğimi babama söylediğimde ''sen bilirsin pişman olma'' dedi.resmen paraya tapar kendisi,paradan başka hiçbirşey önemli değil onun için.annem olmasaydı çoktan intihar ederdim.ben öldükten sonra belki kurtulucam veya kurtalamıcam ama arkamda büyük bir üzüntü bırakacağım diye intihar edemiyorum.
    daha anlatıcak çok şey var ama kısacası böyle.şimdi herkes geyik muhabbetler yapılıcak,dalga geçeceksiniz biliyorum ama genede anlatayım dedim.daha önce kimseye anlatmamıştım bunları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iso227 -- 8 Nisan 2016; 12:16:06 >

• mesaj başlıgıyla içeriği bagımsızlıgını ilan etmiş.
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    ne önerirsin başlığa?
  • dostum öncelikle şunu söylemeliyim, bu dünyada başkaları ne der diye yaşamayacaksın. kendi doğruların olsun, kendi karakterin olsun. elbet bir gün sosyalleşeceksin. kendini o güne hazırla, donanımlı bi insan olmaya çalış. bol bol kitap oku, yabancı dil öğrenmeye çalış. tahsil durumundan bahsetmediğin için mesleki önerilerde bulunamayacağım. önceleri insani ilişkilerinde sorunlar yaşayabilirsin, yabancılık çekebilirsin ama donanımlı ve iyi bir insan olmaya çalışırsan sevilirsin. her şey senin elinde. selametle..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omara kullanıcısına yanıt
    bizim bir dükkan var orada çalışıyorum artık.işleri baya ilerlettim.artık intihar edemeyeceğimi anladıkça kendimi daha çok geliştiriyorum.hayalgücüm çok yüksek.lisedeyken uzaylımısın nesin sen çok zekisin falan derlerdi 2saatlik cnc sınavını 10dk da bitirmişliğim vardı.3d çizimlerimde çok iyidir.şuan phosotoshop öğrenmeye çalışıyorum.ama işte lisedeyken çok içime kapanıktım.lise4 de iken ilk dafa sesini duyduk diyenler vardı.bundan sonra tek umudum üniversite işte belki orada sosyalleşirim.oda seneye kaldı.önerilerin için çok sağol dostum sağlıcakla kal
  • Bir yere gizlimabet smaya gir biraz para biriktir ve kac net. Ya hayatini istedigin gi yasa yada öl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük kardeşim ben arkadaşın olurum senin, asla öyle şeyler düşünme.

Kaçış asla bir kurtuluş değildir. Ailenin hataları elbette var, fakat şartlarını değiştirmeye çalış; şartlar değişmiyorsa ne yazık ki bu yaşamda şartlara adapte olmak zorundayız. Demek istediğim yaşamını değiştiremiyorsan, kendi düşüncelerini değiştir ve ortamına uyum sağla. Hayatta gerçek mutluluk kabullenmektir.

31 yaşında ağabeyinim, hayatta gerçek anlamda çözdüğüm tek olay budur.

Durumuna üzüldüm, bilemiyorum belkide trollük yapıyorsun. Yapıyorsanda helali hoş olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dostum sevgili olayına zaten girmeyeceğim olmaması bence hakkında hayırlısı olmuş çünkü biliyorsun bu tür şeyler dinen caiz değil.Arkadaş konusunda ise sen nasıl biri isen illa ki karşına öyle biri çıkar ha çıkmadı mı o zaman ''Allah kuluna kâfi değil midir?''39/ZUMER-36 ayeti aklına gelsin
  • Profil fotoğrafındaki sensen baban gayet haklı
     21 yaşındayım arkadaşım veya sevgilim hiç olmadı(ölmek istiyorum)
  • Konu basligi, mesaj, 2.mesaj.

Bunlarin birbirinden bagimsizliklari beynimi yakti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

babam çok baskıcı biriydi.beni dışarı salmıyolar ve arkadaşlarımla görüşmeme izin vermiyolardı.çünkü bana hiç güvenmiyordı.geçenlerde babamın arkadaşıyla tanıştım''ben seni özürlü sanıyodum babanın anlatığına göre meğerse aslan gibi çocukmuşun''dedi.mesela 8-10 yaşıma kadar ağzıma yemek beslediler.insan bunu özürlü insanlara bile zor yapar.3 yaşındayken tecereden makarna yerken videoya çekmişlerdi hatta gayet sağlıklıyım.8 yıldır ölmek istiyorum.2 kere intihara teşebbüs ettim.intihar edeceğimi babama söylediğimde ''sen bilirsin pişman olma'' dedi.resmen paraya tapar kendisi,paradan başka hiçbirşey önemli değil onun için.annem olmasaydı çoktan intihar ederdim.ben öldükten sonra belki kurtulucam veya kurtalamıcam ama arkamda büyük bir üzüntü bırakacağım diye intihar edemiyorum.
    daha anlatıcak çok şey var ama kısacası böyle.şimdi herkes geyik muhabbetler yapılıcak,dalga geçeceksiniz biliyorum ama genede anlatayım dedim.daha önce kimseye anlatmamıştım bunları.

okuyorsan unıversıtedekı danısmana danıs. en ıyı tavsıye budur. okumuyorsan sakın hastanedekı pıskologa gıt ama pıskologa piskyatrise degl. o direk ilac verıo pust sık sık gıt pıskologa

• Konu başlığından tutun atılan bütün mesajlara kadar hepsi ayrı bir telden çalıyor.
  • soyken kullanıcısına yanıt
    tavsiyelerin için sağol,trollük yapmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: iso227

tavsiyelerin için sağol,trollük yapmıyorum

benimö de hiç olmadı yalnız değilsin
  • Öncelikle şu din mevzusunu geç dine dalarsan yine aynısı olacak bu sefer sadece hayale tapacaksın şimdi hiçbir şeye taptığın ve hiçbir şey yapmadığın gibi, öncelikle hobi edin aileni filan geç anneni filan da geç onlar sana hiçbir şey yapmadı onlara hiçbir minnetin olmamalı olamaz da sana hayatı zindan eden onlardır ve sen onları seçmedin ama onlar seni seçti ve istedikleri gibi "özürlü" bi çocuk dünyaya getirdiler çık dışarı biraz gez düşün ne yapacağını git biraz hobi edin örneğin gitar çal ilgin olmasa bile spor yap resim kursuna git ne yaparsan yap bir şeyler yap yani
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.