Şimdi Ara

21 yıl önce Bank Asya'yı açan ekip, 15 Temmuz töreninde yeniden buluştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 21 yıl önce Bank Asya'yı açan ekip, 15 Temmuz töreninde yeniden buluştu

Kaynak:Birgün gazetesi
    Link:http://www.birgun.net/haber-detay/tansu-ciller-de-15-temmuz-toren-protokolundeydi-170073.html

Mit Müsteşarı Hakan Fidan'da fotoğrafta yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmettr06 -- 17 Temmuz 2017; 2:10:51 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bank Asya'nın Açılış Ekibi 15 Temmuz Töreninde Yeniden Buluştu

21 yıl önce Bank Asya'yı açan ekip, 15 Temmuz töreninde bir araya geldi. Açılış ekibinin eski üyeleri, o özel günü anmak ve başarılarını kutlamak için yeniden bir araya geldiler.

Açılış ekibinde dönemin MİT Müsteşarı Hakan Fidan da yer alıyordu. Fidan, törende yaptığı konuşmada Bank Asya'nın kuruluşundaki rolünden ve ekibin sergilediği özveriden bahsetti.

Bank Asya'nın açılışı, Türk finans sektörü için önemli bir dönüm noktasıydı. Banka, yenilikçi ürünleri ve müşteri odaklı yaklaşımıyla kısa sürede sektörün önemli oyuncularından biri haline geldi.

15 Temmuz töreni, Bank Asya'nın açılış ekibinin başarılarını anmak ve o özel günü hatırlamak için anlamlı bir fırsattı. Ekip üyeleri, omuz omuza vererek sergiledikleri özveri ve kararlılıkla Türk finans sektörüne önemli katkılarda bulundular.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre'^

Nasıl yapmışlar Fethullahçıların sözcülüğünü, biraz anlat hele de büyük oyunu görelim.

Bağcıyı dövmek mi? Bağcı dediğin kimler? Ne istediler de vermedik diyenler mi? Yahu insan utanır biraz utanır.Fethullahçılarla bir olup bu memleketin ordusuna kumpaslar kurdunuz kumpaslar.Orduyu mahvettiniz, hayat çaldınız.Soru çaldınız, zaman çaldınız! Hepsini beraber yaptınız! Gelmiş şimdi bağ diyor bağcı diyor yahu!

Çirkeflik, pislik, haset gibi sözler için de şikayet edildin.

Aşağılık kompleksiyle gelip yok hiçsiniz yok forumda esersiniz falan da demişsin.Merak etme, milyonlarız.Bu ülkeyi sizin gibilere bırakmayacağız ne olursa olsun.Ders alamadınız tarihten, fazla havalanıyorsunuz.

Konuya gelirsek, kadro iyi ama biri eksik(!)

Tartışma ortamı yaratıp ban yememek için mesajı düzenlemek yerine sildim. Fakat gizli profil olduğun için takmıyorum seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Ama özelden numara isteyip aklınca tehdit ediyorsun insanları.Güzel kafa.

Ne dersiniz arkadaşlar bu tehditkar yiğide numara verelim mi?
  • Yardakçı ve destekçi aranıyor.

Edit: Milyonum şuyum buyum dersin ama korkarsın mesajı görüldü yapıp bırakırsın. Sen anca burda milleti gazlayıp sokağa döker, halkı kin ve öfkeye itersin. Gizli profilinle sana mutluluklar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABSOLUT. -- 17 Temmuz 2017; 5:5:34 >
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    Evet, çok korktum.Titreyerek sayfayı terkettim ve yazamadım.Bak bakalım, yazmış mıyım yazamamış mıyım?
    Diğer cümlelerin de öyle bir şey ki ben neymişim dedim.Kimi sokağa dökeceğim kimi nefrete ve öfkeye iteceğim?

Sen şimdi ettiğin hakaretler ve tehditlerle iyi bir çizik yersin, o güzel olacak.
  • güzel konu

bankayı açmak suç değil ama hesabın varsa geçmiş olsun
    birde siyasetçi değilsen kandırılma hakkında olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 17 Temmuz 2017; 7:57:25 >
  • Ameno

Kandirildik uhu uhuuuuu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.