Şimdi Ara

210 metreden internet kullanimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    210 metre uzakliktaki akrabamdan internet kullanmak istiyorum evler birbirini net goruyor 5. kat ikiside
    forumda bir cok konu okudum.
    adsl olan modem ile tp link 5210g baglanti yapip evimdeki ttnetin verdigi zysell modemle internet alabilirmiyim.

yoksa adsl modem+5210g+5210g+zysell modemi router olarak kullanmak mi dogru olan su an kafamdaki soru isareti 1 adet 5210g ile is bitermi yoksa point to point icin 2 adet 5210g almaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bence bu kadar zorlamayın.bu iş ancak harici anten ile mümkün.o kadar prof. sistem yerine abone olun.sonuç olarak 2 adet bile kullansanız işiniz zor.
  • yeni bina oldugu icin sebeke yok 6 ay sonra olabilirmis o nedenle en iyi cozum bunun oldugunu dusunuyorum

• birebir görüş olmadan 5210g ile aramızda 3 ev var genede internete sorunsuz bağlanıyorum . karşılıklı 5210g ler ile çok iyi verim alabilirsiniz bence
  • Güçlü bir wifi adaptör işini görücektir
  • harici antenli usb wireless adaptörü için profesyonel olmaya gerek, 36 dbi antenli, 5 metre kendinden usb kablolu çin malı edup wireless ile 2-2.5 km uzaklıktaki modeme rahatlıkla bağlanabiliyorum üstelik fiyatıda pahalı değil, ikinci aboneliği öneren ancak ttnet elemanı olabilir herhalde,
    Network bölümüde sanki tp-linke çalışıyor her konuda mutlaka tplink ürünlerinden bahsediliyor
  • 200 metre mesafe'de 5210G'den birebir sinyal alıyordum laptopun kendi alıcısı ile.Birazda çukurda olmama rağmen.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 adet 5210g soparisim kargoda yanliz nasil monte edecegim bunlar icin montaj ayaklari varmidir

• quote:

Orijinalden alıntı: ncinar

harici antenli usb wireless adaptörü için profesyonel olmaya gerek, 36 dbi antenli, 5 metre kendinden usb kablolu çin malı edup wireless ile 2-2.5 km uzaklıktaki modeme rahatlıkla bağlanabiliyorum üstelik fiyatıda pahalı değil, ikinci aboneliği öneren ancak ttnet elemanı olabilir herhalde,
    Network bölümüde sanki tp-linke çalışıyor her konuda mutlaka tplink ürünlerinden bahsediliyor

Ben abone ol dedim dikkat edersen, ttnet kelamı geçiyor mu benim mesajımda?3G veya superonline ve ayrıca turksat'tan bi-habersin anlaşılan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncinar

harici antenli usb wireless adaptörü için profesyonel olmaya gerek, 36 dbi antenli, 5 metre kendinden usb kablolu çin malı edup wireless ile 2-2.5 km uzaklıktaki modeme rahatlıkla bağlanabiliyorum üstelik fiyatıda pahalı değil, ikinci aboneliği öneren ancak ttnet elemanı olabilir herhalde,

Valla ttnet çalışanı muhabbetini bilmem ama bu forumda "tp-link" adlı üyenin dışında satanı, satana link vereni, satıcı önereni görmedim. Sanıyorum ki kullanıcıları reklam yapıyor aynı ben gibi :)

Ucuz ve fonksiyonel, naparsın, isterim ki herkesler bu imkanlardan faydalansın

• tekcarem T kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ;

TL-WA5210G Access Point cihazının kullanım alanına göre 210 metrede iki bina birbirini görüyor ise ve engel bulunmuyor ise İki TL-WA5210G cihazı ve bir noktadan sinyali alıp diğer internet olmayan noktaya aktardıktan sonra internet olmayan noktada bina içerisine internet verilmesi için TL-WR741ND Router cihazı önerilmektedir.

İyi günler dileriz.
    Saygılarımızla
    Tp-Link Türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TP-Link Türkiye -- 23 Temmuz 2013; 10:54:56 >
  • bina icerisinde gelen sinyali alan 5210g den modeme kablo ile baglanti yapip kablosuz kullanamazmiyim router olmadan.
    diger bir sorum bu cihazlar icin montaj aparati mevcutmudur ozel mi yaptirmaliyiz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.