Şimdi Ara

216 TL TaoTronics SoundLiberty 77 Şarj Kılıflı Kablosuz Kulaklık IPX7 Hi-Fi Stereo Tek/Çift Kullanım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.512
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bu baya fırsat yalnız sanırım?

• Fiyat çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1 yılın dipi fiyat.

• Akşam akşam zarara girdik yine..

• 130tlye falan bu tarz kulaklık alacaktım , alsam mı acep ?

• tam iş çıkışı karambolden mesai bitmeden aldım , akşam özelliklerini incelerim beğenmezsem gelmeden iade ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CallofTruth

92 mi 77 mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hayabusaaa

tam iş çıkışı karambolden mesai bitmeden aldım , akşam özelliklerini incelerim beğenmezsem gelmeden iade ederim

Jelatini açılmış kulaklık iadesi almıyorlar.

Amazonda alıyolardı, sanırım firmadan firmaya göre değişiyor.

• bu çinli markalara pek güvenmeyin derim 2 ay sonra kimisinin bataryası pert oluyor kutusu şarj almıyor kimisi sağı bağlanımıyor vs çok başı ağrayan oluyor ben dahil. evet büyük markalarda çinde üretiyorlar ama tüm kalite kontrol standartlarını kendileri oluşturuyor

• syllable s101 de aptx ile tidal dinlediğimden beri başka kulaklık almaya cesaretim yok. en az s101 kadar ses alamam diye çekiniyorum..
  • Konu için teşekkürler. Konudan hariç olarak;

Bu kulaklık seçme işi çok enteresan. Çok tavsiye edilen , uuuuu denilen pahalı kulaklığı da aldım .3 dolarlık kulaklığı da.
    Tavsiye edilen kulaklığın biraz basslı müzikte yan çizdiğini de gördüm. 3 dolarlık kulaklığın bangır bangır zıplatırken tertemiz ses verdiği de oldu.
    Denemeden kulaklığı çok para vermemek lazım diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 300-400 bandında bu kulaklık ideal midir?

• Bu markanın başka bir modelini aldım ses konusunda çok beğendim ancak telefonla konuşmak için alıyorsanız hiç bulaşmayın derim dışardaki sesleri aşırı şekilde karşı tarafa iletiyor.

Ama ses konusunda mutlu eder.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.