216 TL TaoTronics SoundLiberty 77 Şarj Kılıflı Kablosuz Kulaklık IPX7 Hi-Fi Stereo Tek/Çift Kullanım 20 Saat Müzik |
216 TL TaoTronics SoundLiberty 77 Şarj Kılıflı Kablosuz Kulaklık IPX7 Hi-Fi Stereo Tek/Çift Kullanım
-
-
bu baya fırsat yalnız sanırım?
-
Fiyat çok iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son 1 yılın dipi fiyat.
-
Akşam akşam zarara girdik yine..
-
130tlye falan bu tarz kulaklık alacaktım , alsam mı acep ?
-
tam iş çıkışı karambolden mesai bitmeden aldım , akşam özelliklerini incelerim beğenmezsem gelmeden iade ederim
-
Bi de önsatışta airpods benzeri soundliberty 92 modeli var o nasıldır acaba iade edip alınır mı ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: CallofTruthBi de önsatışta airpods benzeri soundliberty 92 modeli var o nasıldır acaba iade edip alınır mı ?
92 mi 77 mi?
-
quote:
Orijinalden alıntı: hayabusaaatam iş çıkışı karambolden mesai bitmeden aldım , akşam özelliklerini incelerim beğenmezsem gelmeden iade ederim
Jelatini açılmış kulaklık iadesi almıyorlar.
Amazonda alıyolardı, sanırım firmadan firmaya göre değişiyor.
-
bu çinli markalara pek güvenmeyin derim 2 ay sonra kimisinin bataryası pert oluyor kutusu şarj almıyor kimisi sağı bağlanımıyor vs çok başı ağrayan oluyor ben dahil. evet büyük markalarda çinde üretiyorlar ama tüm kalite kontrol standartlarını kendileri oluşturuyor
-
syllable s101 de aptx ile tidal dinlediğimden beri başka kulaklık almaya cesaretim yok. en az s101 kadar ses alamam diye çekiniyorum.. -
Konu için teşekkürler. Konudan hariç olarak;
Bu kulaklık seçme işi çok enteresan. Çok tavsiye edilen , uuuuu denilen pahalı kulaklığı da aldım .3 dolarlık kulaklığı da.
Tavsiye edilen kulaklığın biraz basslı müzikte yan çizdiğini de gördüm. 3 dolarlık kulaklığın bangır bangır zıplatırken tertemiz ses verdiği de oldu.
Denemeden kulaklığı çok para vermemek lazım diye düşünüyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar 300-400 bandında bu kulaklık ideal midir?
-
Bu markanın başka bir modelini aldım ses konusunda çok beğendim ancak telefonla konuşmak için alıyorsanız hiç bulaşmayın derim dışardaki sesleri aşırı şekilde karşı tarafa iletiyor.
Ama ses konusunda mutlu eder.
Benzer içerikler
- vodafone 10 gb hediye tobi
- vodafone 60 gb
- bimcell hediye internet kazanma
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- blaupunkt ls160 yorumlar
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X