Şimdi Ara

22-23 yaşında üniversiteye başlanır mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

valla hocam umarım ama benim pek umudum yok

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    yazsana hocam netleri özelden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kurtçu Restrop kullanıcısına yanıt

Hocam söylememek için bahane uydurmuyorum gerçekten aklımda kalmadı cevaplar özellikle aytnin yani 2-3 şık arasında kalıp durdum hep ama aşağı yukarı hesaplarıma göre ayt 35-40 falan ( sosyal de 34d 6y)

tyt ise 55-60 falan

86 kırık obp bi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Penanggalan -- 29 Haziran 2021; 13:45:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

Hocam söylememek için bahane uydurmuyorum gerçekten aklımda kalmadı cevaplar özellikle aytnin yani 2-3 şık arasında kalıp durdum hep ama aşağı yukarı hesaplarıma göre ayt 35-40 falan ( sosyal de 34d 6y)

tyt ise 55-60 falan

86 kırık obp bi de

sen üniversiteye 2020 sınavı ile mi yerleştin?

• Northrop Grumman kullanıcısına yanıt

yes

• quote:

Orijinalden alıntı: Penanggalan

yes

anladım ama senin yerinde olsam pes etmezdim kırık obpden dolayı. çabalıyordun çünkü. seneye obp düzelecek çünkü

• Northrop Grumman kullanıcısına yanıt

Ben finali oynadım hocam daha asla uğraşmam bu sınav sistemiyle :)

:(

• Meliodas.xr kullanıcısına yanıt
    bir şeyi de abartmayın be kardeşim 18 yaşında üni sınavına girdik 19 yaşındaysanız arkadaşlarınız da 2. sınıfa geçmiş oluyor daha

• Yaş hiçbir şekilde sıkıntı değil ama planlamanı iyi yap insanların çoğu istemedikleri yerden okumaktan muzdarip veya mezun olunca iş bulamamaktan eğer aile işi daha çok getiri vaad ediyorsa ben aile işi yapmaktan taraf olurdum üniversite gerçekten bir şey değil çünkü

• erken başladım okula

tamam arkadaşlarınız o zaman 20 yaşında oluyor gene bi kaybınız yok merak etmeyin

• hocam koyuyor bana bu.Ben çok çalıştım ama yapamadım , imkanlarım el vermedi.Onlar 1 sene oturdu çalıştı ben ise yapamadım.Onlara imkan tanındı bana tanınmadı,hak etmedim bunu.Önüme bakıyorum yol yok ne yapabilirim?

hocam psikolojiniz nasıl,tavsiye verir misiniz.Ben bu dünyadan sıkılmaya başladım

hakkınızda hayırlısı olsun belki klişe olacak ama çok dert etmeyin dert ettikçe daha iyi olmayacak

• Hocam 2017 mezunuyum. 2 kez mezuna kaldım ilk mezunumda 18k ikincisinde 20k yaparak diş yazdım. Okurken nefret ettim geçen sene girdim obp kırık olduğu için fizana attı kafaya koydum hem bölümü hem sınavı beraber götürücem diye. Bu sene çok şükür ki başardım gibi hissediyorum ilk 10-15k arası bir şey bekliyorum. İnsanın sevmediği bi mesleğini ömrü boyunca yapacak olmasının okurken farkına varması o çaresizlik gerçekten çok kötü. Bu sene 1.sınıf olarak başlayacağım ben de. arkadaşlarımın ya son senesi ya da mezun oluyolar onun bi kötü hissettirmesi var ama hayat işte. En azından sevdiğim işi yapacağım size tavsiyem eğer böyle bir planınız varsa hiçbir şey için geç kalınmış değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.kez üniversite okuyormuşsun gibi olur.Arkadaşların sana abi der(o da bazıları) bu kadar.Bence başlamanda bir sıkıntı olmaz.

• Okunur 24 yaşında 2nci üniye başladım.Sevdiğiniz işi kazanmak için çabalayın lütfen çünkü ünide fark ettiğinizde geç kalıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoreGame -- 29 Haziran 2021; 15:16:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keyfine kalmış kardeşim 40 yaşında adamlarla okudum ben. Bölüme bağlı Mühendislik ve Tıpsa sıkıntı yok ama iibf fef falansa salla gitsin.

• Benzer durumlardayız hocam. Ben de sizin gibi 2018'de tercih yaptım, göreceli iyi bir yerde zorla okuyorum en azından elimiz bir iş tutsun, iyi şartlarda yaşayalım diye. Mesleğe ilgim zerre yok, okumuş olmak için okuyorum. Hayatım bitik neredeyse, hiç bir şeyden zevk almıyorum. Kilo aldım, saçlarım beyazlamaya başladı. Çok mutsuzum. Sosyal hayatımı da çok etkiledi tabi. Lise hayatımda çevrem çok genişti, sevilen, popüler bir kişiliktim. Şimdi çevremde tuttum 3-5 ömürlük dost, onlarla görüşüyorum. Ne diğer arkadaşlarımla görüşmek istiyorum, ne de yeni insanlar tanımak.

Bu yıl aslında çok güzel başladım ancak elimde olmayan sebeplerden dolayı hazırlık sürecim 3-4 ay aksadı. Bu sene son kez hazırlanacağım. Umarım sonumuz hayrolur. Sınavdan başka tutunacak bir hayat dalım yok çünkü.

Aynı şekilde ailem elinden geleni yaptı benim için, ne bok yediysem kendim yedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurlukheykeli -- 29 Haziran 2021; 22:4:42 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.