Şimdi Ara

22-23 yaşında üniversiteye başlanır mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
3
Favori
3.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 yasında bitirip işsiz kalmak yada asgari calısmaksa 22 yasında baslamayı tercih ederim

• matrix066 M kullanıcısına yanıt
    Aynen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benim hayatımı yaşadınız ve aynen böyleyim.Artık duaya bile inancım yok ettikte ne oldu,karşılık vermedi her zaman ki gibi.Şu an hayatım hiç iyiye gitmiyor gitmedi de zaten.Boş hislerle doldum dayanamıyorum üzücü bakalım kaç güne dayanacağım veya kaç gün kaldı

• hangi bölüme tercih yapmayı düşünyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi romario11111 -- 30 Haziran 2021; 0:46:38 >
  • Tıpa geçeceğim hocam tabii bir sıkıntı çıkmazsa sıralamada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlanır. Başlanmaz diyen üniversite okumuyordur çünkü üniye gidince bu gibi yaş olaylarının ne kadar saçma olduğunu anlıyorsunuz. Her yaştan türlü türlü insan var.

• bende üniversitem bitince uygun bi vakitte tıp fakültesi okumayı planlıyorum bence geç sayılmaz hocam sizin içinde

• Oğlum 22-23 ne ya manyak mısın millet 30’unda başlıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ben 2014te mimarlığa başladım liseden mezun olunca, bu sene yeniden sınava girdim bölümü bırakıp. 25 yaşında psikolojiye başlamış olacağım, 29da mezuniyet. hiç merak etme arkadaşların dediği gibi 40inda da başlarsın istersen. ama direkt içinde olan biri olarak bu sürecin, tek önerim şu olur.
    sevmediğin bir bölümden kaçmak için yeniden baslama. daha çok seveceğin bir bölüm bulduğuna inandığın vakit yeniden başla.
    ve bu anlamda tercih dönemine kadar mesela bölümden insanlarla konus falan tabi ama asil kendini ve isteklerini olabildiğince anlamaya çalış.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlanır ama iktisat, işletme falan okumak için bence baslanmaz. Zaten o bölümlerde rekabet çok yüksek, ya iyi bir pozisyonda tanıdığınız olacak ya da çok çalışıp fark yaratacaksınız. Ayrıca bir de yaş dezavantajınız olacak, başka bir şey okumayı düşünüyor olsaydınız olabilirdi ama işletme için bence değmez. Ha dediğim gibi bir tanıdığınız varsa sıkıntı olmaz, bence aile işini öğrenip onu devam ettirmek çok daha mantıklı.

• babam ziraat mühendisi küçük kardeşim için çocuk gelişimi okumak istiyor 2 seneliğine okumanın yaşı olmaz abi adam keyfine okuyor baksana (yaşı 45 bu arada )

• Özel sektörde yaş problem olabilir.

• 2018 mezunuyum aynı durumdayım. Seneye YKS'ye girdim ve kazandım diyelim üniversiteye 22 yaşımda başlamış olacağım. Yaşlanmış hissediyorum kendimi.

• Hocam hangi mesajiniz troll hangisi gerçek anlaşılmıyor maalesef, eski senelerde de derece yaptım diyip sonra gerçek sonucunuzu söylüyordunuz, şimdi de aynı gibi duruyor. Önceki mesajlarda sanki öylesine girip 100 tyt yapmiş gibi bir havanız vardı,bu mesajda hazırlandım diyorsunuz. Harbiden çukurovada makine okuyup 3 yıl sonra 100 tyt yapıyorsanız hala helal olsun.

• Meliodas.xr kullanıcısına yanıt

Lise kaç yaşında bitiyor 19 yaşındaki adam 3. sınıta

• quote:

Orijinalden alıntı: DicleMech26

Hocam hangi mesajiniz troll hangisi gerçek anlaşılmıyor maalesef, eski senelerde de derece yaptım diyip sonra gerçek sonucunuzu söylüyordunuz, şimdi de aynı gibi duruyor. Önceki mesajlarda sanki öylesine girip 100 tyt yapmiş gibi bir havanız vardı,bu mesajda hazırlandım diyorsunuz. Harbiden çukurovada makine okuyup 3 yıl sonra 100 tyt yapıyorsanız hala helal olsun.

Yerleşirken de 92 tyt, 30 ayt ile yerleştim zaten.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.