Şimdi Ara

22 BİN İLE ECZACILIK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR, ARKADAŞIM ECZACILIK DÜŞÜNÜYOR VE 22 BİNDE ECZACILIK VE İSTANBUL'DA DÜŞÜNÜYOR NE DİYORSUNUZ ? DİYETİSYENLİK HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi missdoc -- 7 Temmuz 2015; 14:30:48 >

• missdoc kullanıcısına yanıt
    bence diyetisyenlik düşünsün dün hocalarımla konuştum da kesinlikle önermedi bende yazacaktım diyetisyenlik dedi durdu yani
  • eczacılık bitti aman bulaşma başka şansın varsa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başka arkadaşların da düşünceleriiii?
  • Ftr

• quote:

Orijinalden alıntı: Yarım Ay7

Ftr

Dokuz eylul ftr yi birakan var kardesim. Hemsirelere verilecek yetkileri diye korkutorlar napiyolar doktor adami yurut diyo o da yurutuyo bunu hemsire de yapiyor. Diyo biz uc bes sene once okuduk o zaman bile cok da iyi degildi alimlari, is imkanlari falan adam birakmis tip okuyor. Kimse onermedi. Doktorun da kolesi oluyomusun cidden yoruluyorlar da calisan da biliyorum.

Valla ben milleti anlamıyorum ya bana da Fizyoterapist biri özelde çalışıyo
    Bidaha tercih hakkım olsa kesinlikle eczacılık yazardım dedi çok zevkli ve rahat bir meslek bence dedi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yarım Ay7 kullanıcısına yanıt
    Çok pardon eczacılık değil ftr yazıcaktım gözüm başlığa kaydı şaşırdım

• caps lock icerir

ECZACILIK YAZMAYIN ARTIK MARKETLERDE BILE ILAC SATILMAYA BASLANACAK HOCAM. ECZACILIK BITER. HATA YAPMAYIN.

• ya ftr den kral bölüm mü var Allah aşkına gerçekten çok rahat bi meslek bence her mesleğin zorluğu vardır ve şunu unutmayın sağlıkta her zaman iş vardır yani hiç düşünme direk ftr yani
  • bence de ftr bir numaradır
    aslında ondan önce beslenme diyetetik de iyidir
    yanlış araştırmışsın bence , ftr doktordan farksız 2 3 insanın lafına kanmayın bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brothingf

caps lock icerir

ECZACILIK YAZMAYIN ARTIK MARKETLERDE BILE ILAC SATILMAYA BASLANACAK HOCAM. ECZACILIK BITER. HATA YAPMAYIN.

eczacılar sadece ilaç mı satıyor güldürdün
  • kesinlikle ftr eczacılar artık memur oluyomuş bildiğim kadarıyla tavsiye etmem gerekirse 1 yıl mezuna kal yazma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadıoğlu321 -- 8 Temmuz 2015; 9:02:39 >

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beni üzmeyin -- 8 Temmuz 2015; 12:49:52 >
  • 1.Arkadaşlar kısa ve net söylim eczacılık bu saydığınız dört yıllık ftr,diyetçi gibi yardımcı sağlık personeli olan sağlık meslek mensuplarıyla kıyaslanamaz. Bunlar hastaneler yardımcı sağlık personeli olarak görünürken eczacı,dişhekimi ve doktorlar asıl sağlık personelleridir.
    2.Eczacılar memur oluyor da diğerleri babasının oğlu mu oluyor? 18 Yaşında olan biri böyle bişeyi nasıl söyler? Eczacı,dişhekimleri ve doktorların sicil kodları sırasıyla ecz,dt ve dr ile başlarken diğer tüm memurların sicilleri MM yani masabaşı memuru manasına gelen sicil koduyla başlar. Bu da şu demek saydığım üçlü ana meslek dışında olan tüm meslekler bu mesleklerin yardımcılarıdır.
    3.doktorlar,eczacılar ve dişhekimleri başhekim yardımcısı olabilirler.Direkt olarak şartsız şurtsuz. Ama bir 4 yıllık mezun(hemşire,pskolog,ftr,diyetçi vs) olmak isterse üstüne yüksek lisans yapması gerekir. Ancak bu durumda dahi alacağı para eczacılara ve dişhekimlerine yetişmez.
    4.Hastanalerde Katsayılar
    Doktorlar 1,1 dişçiler 1 eczacılar 0,85 ve diğer 4 yıllıklar 0,4 şeklindedir. Bu katsayılar üzerinden maaş alırlar.
    5.Doktor eczacı dişhekimleri kura ile atanırken diğer tüm meslekler hastanelere kpss ile atanırlar.
    6.Doktor eczacı ve dişhekimlerinin uzmanlaşma ile uzman olma hakları varken diğer tüm mesleklerde bu hak yoktur.
    7.Son olarak ilaçlar markette satılsa dahi o markette eczacı çalıştırılmak zorundadır. Eczacının olmadığı yerde ilaç satılamaz. Kaldı ki bu halde eczacılar daha yüksek maaş alırlar ama biz bunu halk sağılığını tehdit ettiği için istemiyoruz yoksa maaşla alakalı bir durum değil.

Daha fazla bilgi için özelden mesaöla cevaplayabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: diyarhakan12

1.Arkadaşlar kısa ve net söylim eczacılık bu saydığınız dört yıllık ftr,diyetçi gibi yardımcı sağlık personeli olan sağlık meslek mensuplarıyla kıyaslanamaz. Bunlar hastaneler yardımcı sağlık personeli olarak görünürken eczacı,dişhekimi ve doktorlar asıl sağlık personelleridir.
    2.Eczacılar memur oluyor da diğerleri babasının oğlu mu oluyor? 18 Yaşında olan biri böyle bişeyi nasıl söyler? Eczacı,dişhekimleri ve doktorların sicil kodları sırasıyla ecz,dt ve dr ile başlarken diğer tüm memurların sicilleri MM yani masabaşı memuru manasına gelen sicil koduyla başlar. Bu da şu demek saydığım üçlü ana meslek dışında olan tüm meslekler bu mesleklerin yardımcılarıdır.
    3.doktorlar,eczacılar ve dişhekimleri başhekim yardımcısı olabilirler.Direkt olarak şartsız şurtsuz. Ama bir 4 yıllık mezun(hemşire,pskolog,ftr,diyetçi vs) olmak isterse üstüne yüksek lisans yapması gerekir. Ancak bu durumda dahi alacağı para eczacılara ve dişhekimlerine yetişmez.
    4.Hastanalerde Katsayılar
    Doktorlar 1,1 dişçiler 1 eczacılar 0,85 ve diğer 4 yıllıklar 0,4 şeklindedir. Bu katsayılar üzerinden maaş alırlar.
    5.Doktor eczacı dişhekimleri kura ile atanırken diğer tüm meslekler hastanelere kpss ile atanırlar.
    6.Doktor eczacı ve dişhekimlerinin uzmanlaşma ile uzman olma hakları varken diğer tüm mesleklerde bu hak yoktur.
    7.Son olarak ilaçlar markette satılsa dahi o markette eczacı çalıştırılmak zorundadır. Eczacının olmadığı yerde ilaç satılamaz. Kaldı ki bu halde eczacılar daha yüksek maaş alırlar ama biz bunu halk sağılığını tehdit ettiği için istemiyoruz yoksa maaşla alakalı bir durum değil.

Daha fazla bilgi için özelden mesaöla cevaplayabilirim.

valla helal olsun şunca yorumdan ki diğer arkadaşlara da teşekkürler en açıklayıcısı bu oldu. sağ olun.

Eczacimi olacaksiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tpdr01

Eczacimi olacaksiniz

Bu arkadasim icin ben dis istiyorum :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.