Şimdi Ara

22 m2 lik salona %60stereo %40ht icin hoparlor tavsiyesi.lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    22 m2 lik bir salonum var ve agırlıklı olarak pop tarzı müzikler ve sinema icin ht kurucam.hoparlorler ve receiveri amerikadan bir arkadasım getirecek.bu yuzden sadece bookshelf tipi kolonlar bana uygun olabilir.receiver olarak aklımda onkyo 674 modeli var.hoparlorler konusunda ise kararsızım.aklımdan gecenler bose 301,kef ıq3.bir de amerikada cok satılan polk lar var.bu belirttiklerim frontlar için.sonucta çok yukses sesli muzik dinleyemeyeceğim(malum komsular falan kapıya getirmeyelim:)salon da kucuk sayılır.yorumlarınızı bekliyorum.tesekkur ederim.

• koskoca forumda soruyu cevaplandıracak üstad yok mu.yorumlarınızı beklıyorum.
  • Hem AVR hem de speaker için yardımcı olanları bulursun ama öncelikli olan bütçen. Bookshelf var çift 250$, bookshelf var çifti 2500$. Hesaplı olsun istiyorsan Amerikan menşeili ürünlere yönel. Onları çok daha hesaplı alman mümkün. Yoksa Avrupa'dan gelen ürünlerin çoğu Türkiye'de aynı fiyata satılıyor. Stereo performanslı AVR olarak NAD ve Yamaha'nın 657(6 ile başlayan bir modeli idi. yanlış olmasın) modelini tavsiye ederler. Frontlara stereo'ya gidecek güzel bir çift bookshelf alırsan işini görür. Bookshelf için 200$ civarında stand maliyetini de unutma. Standları ABD'den getirtebilirsen daha uygun olabilir. Ön ve arkalar için 400$ civarında maliyeti olur.

Bence tüm bu maliyetleri düşündüğünde homecinema için kompakt sistemler daha uygun olur kanaatimce. Bütçeni bilmeden bir tavsiyede bulunursam : 300-400$'a homecinema için bir kompakt 5+1 sistem al. Amerika'da 225$'a Harman Kardon HK3480 Stereo Reciever alabilirsin. 200$ civarına CD player alırsın. 400-500$'a da speaker'ı halledersin.

Bunlar bütçeni bilmeden yaptığım yorumlar. İşi bildiğimi söyleyemem ama "senin yerinde olsam" 'ın cevabı bu. Kolay gelsin

• yorumların icin sagol.
    hoparlorler için 1000$,receiver icinse 500$ gibi bir rakamı gozden çıkardım.bookshelfleri de duvar ünitesinin üstüne koyucam.onkyo dusunmemin bir nedeni de goruntuyu 720 veya 1080 e upconvert etmesi.bu arada bazı hoparlorlerin (bose 301 gibi) manyetik korumasının olmaması ciddi sıkıntı yaratır mı.malum hoparloru duvar unitesinin içine plasmaya yakın koyucaz.hoparlor için harcamayalım plasmayı:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.