Bildirim
22 YASİNDA MÜHENDİSLİĞE BASLAMAK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hocam son aldığım duyumlara göre yaşı 22 olanların Oxford, Stanford, Yale, MİT veya Harvard'dan mezun olsa hatta ve hatta bu ünilerden ordinaryus profesör ünvanı dahi alsa asla ama asla iş bulamıyorlarmış. Sen 22 yaşında üniye başlamışsın işe alamayız diye adama sittir çekiyorlarmış. -
Hocam muhendislikte okudugun universite etiket ve sana bir seyler katmasi icin onemlidir. Ama ise alinmada ve maasini belirlemede en onemli sey deneyimdir. 22 yasinda siradan bir uniden mezun olup 7 yil deneyimi olan biri ( belli bir süre sürünen ) 29 yasinda odtu ee bitirmis yuksek lisans yapmis birinden daha avantajli olacaktir her konuda. -
Kral yaş sıkıntı olur mu diye sormak istemiştim ama -
20 li yaslarda cirakliga baslamakla ayni sey hocam. Kimse 30 yasina dayanmis birine is ogretmek istemez. -
Hocam 26 yaşında bir sıkıntı olur mu sizce? -
her sene staj yap sorun olmaz -
Yok hocam olmaz çok fazla , odtü etiketiyle kapatırsınız acigi. Yuksek lisansi calisirken yapmaya calisin -
odtü eede yaşlılarla dalga geçiyorlar sakın gelme -
lisede hazirlik okumus, tipta bir sene kaybedip odtu makineye gecmis arkadasim vardi hazirlikta. insanlar cok abartiyor bir iki yasi. artik normallesti gerci bilinclendikce. daron yondem'in bir videosu vardi uni egitimi 6 yil olmali diye. demem o ki kafaya takmayin yas mevzusunu. -
Dostum aslında iş alımlarında bir sıkıntı olur mu diye merak etmiştim üniversitede yaş mevzusunun önemli olmadığını biliyorum -
Yorum yapacak var mı ? -
Başka cevap verecek var mı ? -
ne alaka ya sıkıntı falan olmaz tabii ki. 26 yaşında mezun olsan ne farkeder? sanki adam 50 yaşındaöğrenme işlevleri, algılama kapasitesi gerilemiş bir şekilde mezun oluyor :)) -
Yok hocam iş alımlarında bir sıkıntı olur mu diye merak etmiştim -
Ben pek problem olacagini sanmiyorum ama sene kaybI yasamaman lazim zaten yeterince yasamissin 26 da mezun olacaksin bence bulursun -
Benim oda arkadaşım odtü bilgisayar mühendisliğinden terk (7 sene sınırı) adam gelmiş şimdi bilkentte sosyal bilim okuyor sizin takıldığınız şeylere bakın. Empati yapamıyorum kusura bakmayın tamamen saçmalık şu yaş mevzusu şu dönemde. -
Anlıyorum @justemilieu @MikaHakkinen çok teşekkürler
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
hocam son aldığım duyumlara göre yaşı 22 olanların Oxford, Stanford, Yale, MİT veya Harvard'dan mezun olsa hatta ve hatta bu ünilerden ordinaryus profesör ünvanı dahi alsa asla ama asla iş bulamıyorlarmış. Sen 22 yaşında üniye başlamışsın işe alamayız diye adama sittir çekiyorlarmış.
|
lisede hazirlik okumus, tipta bir sene kaybedip odtu makineye gecmis arkadasim vardi hazirlikta. insanlar cok abartiyor bir iki yasi. artik normallesti gerci bilinclendikce. daron yondem'in bir videosu vardi uni egitimi 6 yil olmali diye. demem o ki kafaya takmayin yas mevzusunu.
|
Benim oda arkadaşım odtü bilgisayar mühendisliğinden terk (7 sene sınırı) adam gelmiş şimdi bilkentte sosyal bilim okuyor sizin takıldığınız şeylere bakın. Empati yapamıyorum kusura bakmayın tamamen saçmalık şu yaş mevzusu şu dönemde.
|
Benzer içerikler
- okyanus yayınları zorluk derecesi
- 2008 liler ne zaman yks ye girecek
- adana alparslan türkeş bilim ve teknoloji üniversitesi yorumları
- dus kitapları pdf telegram
- acil matematik zor mu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X