? Vet defteri kapandı |
22 yaşındayım
22 yaşındayım
(En Son Oy Tarihi: 16.9.2024)
-
-
hocam bu şarkı benden sana gelsin. benim de bazı defterleri kapatmam gerekiyor, canım çok yanıyor :(
Mary Jane - TopicyoutubeProvided to YouTube by By Willow Bu Defter Kapansın · Mary Jane Bu Defter Kapansın ℗ 2022 By Willow Released on: 2022-09-09 Composer, Lyricist: Selahattin Sarikaya Arranger: Arda Atılgan Auto-generated by YouTube.https://www.youtube.com/watch?v=XV6dKWOgrkY -
niye kapandı hocam?
-
Anlıyorum seni dostum beni de aşk acısı vurdu iyice majör depresyona girdim cuma günü yüksek ihtimal psikiyatriye yatıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlden dolayı hocam
soyadının baştan ikinci harfi r mi
-
Hayır neden
Başka ile gitme durumun mu yok
2025 te dişe yerleşsen 23 yaşında oluyorsun insanlar o yaşta mezun oluyor sen yeni başlıyorsun çok sıkıntı bence
biyolojide kaçıncı sınıfsın
-
Okuma sevdasından vazgec derim hayata gec kaliyosun.
-
Dis daha iyi emin ol
Nereye yetişiyoruz hocam 30-40’lı yaşlarda okuyanlar varken benimki ne ki ? Şu etiket sevdası yüzünden fabrikaya mı gireyim
Biyoda 2’yim başka ile psikiyatrik açıdan gitme durumum yok cuma psikiyatri servisine yatıcam
Hayatin bu durumdayken ask acisi vurdu diyorsun. Hedeflerine odaklanman gerekirken bu tip muhabbetler döndürüyorsan bu yil da kazanamazsin ki hocam. Bazen fedakarlik yapmak gerekiyor bir seylerden.
Atatürk'ün bi sozu var "Şayet bir gün, çaresiz kalırsanız, bir kurtarıcı beklemeyin. Kurtarıcı kendiniz olun!”
Cok cabalaman gerek, forumda basarisizlikla ve psikolojik sikintilarinla ilgili bos postlar acmak yerine onların ustesinden nasil gelirim diye kafa yorman gerek ornegin... Vakit kaybediyosun bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behindhand -- 3 Eylül 2024; 12:34:26 > -
hocam hani biyoloji bırakıp vete geçecektin
-
Hocam Bursa’dan Yozgat’a geçmek içimden gelmedi
Boş postlar değildi gerçeklerdi hocam onlar ama gözüm açıldı okuluma güzelce devam edicem
Ben de 22 yim hacettepe hukuku bıraktım. Seneye mühendislik için sınava gireceğim. Eğer diş hekimliği senin sevdiğin meslekse ve kazanabilirim diyorsan tekrar hazırlan bence. 30 35 yıl insanın sevmediği hatta nefret ettiği meseleği yapması 4 yıl kaybetmekten daha büyük bir zarar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aramıza hoş geldin 1-2 seneye senin kafa da nanay olur
-
Şu anda da pek yerinde değil zaten hocam da neden öyle dediniz?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birşeydanışacam -- 3 Eylül 2024; 21:37:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X