Şimdi Ara

220V 16 cm Fan Nereye Takabilirim? Önerilerinizi bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde modluyacağım bir kasa olan feel hurricaneII var ayriyetten bir tanede 220v ac fan var bunları nasıl olurda güzel bi şekilde birleştirebilirim acaba önerileriz neler

bu arada fan ölçüleri 172X150X51 mm

• bence yan kapağa takılmalı anakartı etkin bi şekilde soğutur bu merek ama çok gürültülü oluyo 220 v fanlar
  • ya evet gürültü var ama neden se benim hosuma gidio o gürültü ucak motoru gibi falan vuuuuu:D bi anahtar takcam zaten de yan kapak plexi tasırmı ki fanı
  • kaç kiloki:S rahat taşır bendede var hurricane II plexisisi sağlam
  • vala tam bi kilo veremediin için deniim dedim fakat cık yane plexi kırılmadı doğru ama yamuslu eğik bi görüntü oldu eğri büğrü falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrlaz

ya evet gürültü var ama neden se benim hosuma gidio o gürültü ucak motoru gibi falan vuuuuu:D bi anahtar takcam zaten de yan kapak plexi tasırmı ki fanı

Fanteziye bak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

ya evet gürültü var ama neden se benim hosuma gidio o gürültü ucak motoru gibi falan vuuuuu:D bi anahtar takcam zaten de yan kapak plexi tasırmı ki fanı

Fanteziye bak..

valla öle:D kasa bana ilk geldiinde ilk kasam traktör gibi ses yapıodu alıskanlık oldu :d arkadaşların kasayı acıpda ses duymadığımda "bozukmu la bu" gibisinden bi tepki verir hale geldim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aLcat[R]aZ

quote:

Fanteziye bak..

valla öle:D kasa bana ilk geldiinde ilk kasam traktör gibi ses yapıodu alıskanlık oldu :d arkadaşların kasayı acıpda ses duymadığımda "bozukmu la bu" gibisinden bi tepki verir hale geldim

• 220 volt fanı kasaya bağlayamazsınki.Power supplyden 220 volt gelmiyor.
  • hic basarılı bı calısma olucagını zannetmıyorum estetık bakımdan solo enerjı alman hos olmaz ayrıca gercekten cok gurultu gereksız olur tum bunlara ragmen ıllada takacam dıosankı amortısor dusunenden daha mantıklı ozaman fan kontrol bagla sesı ve devrı azaltma ımkanı bulursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

220 volt fanı kasaya bağlayamazsınki.Power supplyden 220 volt gelmiyor.

220 voltu ayriyettn sokcam kasaya:D onda sıkıntı yok

kılıçaziz

evet fan kontrol devrem zaten var sürekli full acıkta duramaz yane ama cok iyi sonuçlar alıorum soğutma konusunda kafaya koydum takıcam bu fanı

• elınde vardıye dusunuyorsan tabı sen bılırsın ama ben sana su fandan tavsıye ederım yada farklı bır muadılı olabılır performansı sendekınden eksıksız emın ol sesde aynı ucak gıbı bazen calıstırıyorum odada klıma etkısı yaratıyor hehe ayrıca 12 v olması ısın mukemmel kılan kısmı

http://www.nidec.com/v80e_a5/v80e_a5_01.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kılıçaziz

elınde vardıye dusunuyorsan tabı sen bılırsın ama ben sana su fandan tavsıye ederım yada farklı bır muadılı olabılır performansı sendekınden eksıksız emın ol sesde aynı ucak gıbı bazen calıstırıyorum odada klıma etkısı yaratıyor hehe ayrıca 12 v olması ısın mukemmel kılan kısmı

http://www.nidec.com/v80e_a5/v80e_a5_01.htm

çok saol önerin için ama yane bunu alma gibi bi şansım yok cünkü bahsettiğim fan(jamıcon 220v) benim elimde yane gidip alacaım bi fan deil ama yinede cok saol dostum

• quote:

yan kapağa power soket takarak dışardan besleme yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 18 Haziran 2010; 8:09:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dergul

quote:

yan kapağa power soket takarak dışardan besleme yapabilir.

aaaaaa ben böle bişiyi hiç bilmiodum ya ccok daha güzel estetikte bozulmamıs olur da nerden bulabiliriz acaba

çok sağol bu arada dostum süper oldu ya

• elektronik malzeme satan yerlerden bulabilirsin. yada hurda power supply'lerden sökebilirsin. ama bulabilirsen sağdakini tavsiye ederim. çünkü üzerinde hem anahtar, hemde cam sigorta yeri bulunuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dergul -- 19 Haziran 2010; 7:06:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dergul

elektronik malzeme satan yerlerden bulabilirsin. yada hurda power supply'lerden sökebilirsin. ama bulabilirsen sağdakini tavsiye ederim. çünkü üzerinde hem anahtar, hemde cam sigorta yeri bulunuyor.

cok mantıklı ya ama şöle bişide var ben fana hız kontrol devresi takıcam o yüzden o anahtar gereksiz olur ama lakin şölede yapılabilir o anahtarı başka bişi için kullanırım. tekrar tekrar çok sağol dostum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.