225 TL Familia Plus 3 Katlı 64 Rulo Süper Ekonomik Tuvalet Kağıdı https://www.amazon.com.tr/gp/product/B073SBJMT3 Sepete iki adet atıp ödeme ekranına gittiğinizde indirim yapılıyor. |
225 TL Familia Plus 3 Katlı 64 Rulo Süper Ekonomik Tuvalet Kağıdı
-
-
Prime 250 TL üstü %10 indirimini kullan derseniz tanesi 71 TL'ye geliyor 3lü alımda.
amazonPapia 3 Katlı Ultra Emici & Dayanıklı 12'li Kağıt Havlu (1 x 12 Rulo)https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00SYV6SIU/ref=sw_img_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 13 Haziran 2023; 22:31:36 > -
eşekkürler. Güzel Fiyat.
-
Kullananlar varsa ürün iyi midir?
-
Faydalandık, teşekkürler
-
Amazonda iade veren kart var mı arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üçlü alımda 247 TL den aşağı inmedi bende,
- Uyg. indirimler ; Ekstra Promosyon
- Kargo BEDAVA
- Sepette %10 indirim
-
Prime a + %10 indirim varmış ... Paylaşım için teşekkürler,
-
kart kampanyası olsaymış dadından yenmezmiş
-
Teşekkürler faydalandim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şuan 127 tl ye alınıyor
-
faydalandım çok teşekkür ederim.
-
yüzde on indirim her üründe geçerli değildir. Bu üründe geçerli.
pazaramada plus olanı 40lı 134,91
bu familia da dikkat edilmesi gereken bir durum var yesil paketi var turuncu paketi var mor paketi var beyaz paketi var
kimisinde 140 kagit var kimisinde 130 yani uygun olana bakarken marketten kac rulosu var bakmadan almamak lazim zira ucuz gozukende daha az kagit oluyor totalde daha az kagit alinmis oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gzegen -- 15 Haziran 2023; 17:51:41 > -
2 ay önce Migros konusuna yazdığım mesajı zor da olsa buldum. Mesaj aşağıdaki gibidir.
Evde 32'li Familia Plus olunca Migros'ta satılanı kıyaslamak istedim.
Farkları aşağıdaki gibidir.
Familia Plus (beyaz ambalaj) 96x120 mm 150 yaprak rulo ağırlığı: 84 gram
Familia Plus Natural 96x120 mm 130 yaprak rulo ağırlığı: 72 gram
Sanırım satın aldığım üründen bahsediyoruz. Bugün elime ulaştı. Elimde daha önce satın aldığım 32 lik olanı da vardı. Her ikisinden de birer rulo alıp tarttım .Eski ürün 90 gram yeni gelen 40lık ürün 70 gram. Arada yaklaşık yüzde otuz ağırlık farkı var.
hocam müthişsiniz iyi ki almamışım :)
Görselini eklediğim ürünü satın aldım. Bahsettiğiniz ürün bu ise durum yazdığım gibidir. Pazaramanın tanımladığı bir kupon vardı. Onu kullanarak satın aldığım için fiyat iyiydi.
Ben de bunu aldım 149,90'dan 135'e düşen mağazadan alarak ödedim kuponsuz kendi %10'uyla aldım. +Nays iade ile toplamda 115'e geldi.
Şimdi normal familia plusla bunun adetten ve gramdan epey farkı var he öyle mi :/
Bu konudaki 32'li de 112,5'a geliyomus Amazon'da. Yani normal 32li ile natural bambu 40'li total ebatta (ağırlık ve yaprak sayısı ile) eşite yakın denk geliyor anladığım kadarıyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı pelerin -- 19 Haziran 2023; 21:15:39 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X