İnstadan 20 kıza yazdım biri bile cevap vermedi,sınıftaki kızlara wp grubundan yazıyorum görüldü atıyorlar,karambadan beter haldeyim,tipsizim fakirim,ıq düşük,konuşamıyom napıcam yardım edn |
Bildirim
İnstadan 20 kıza yazdım biri bile cevap vermedi,sınıftaki kızlara wp grubundan yazıyorum görüldü atıyorlar,karambadan beter haldeyim,tipsizim fakirim,ıq düşük,konuşamıyom napıcam yardım edn |
kızlar arasında dedikodun çıkmıştır bile geçmiş olsun
+sana da mı yazdı -bana da yazdı |
Ne alaka üniye gidince karşı cinsle takılmak zorundasın takılmazsan sıkıntılısın diye kural mı var?
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CCA7D0B43 -- 14 Ekim 2023; 19:13:41 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
nasıl bulucaz ya hocam sınıftakilere wp den yazıyorum cevap vermiyorlar |
dostum doktora git hormonlarına baktır, iktidarsız olabilirsin. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 14 Ekim 2023; 20:26:43 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi somyx -- 14 Ekim 2023; 20:44:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
istek atıyom kabul eden yok,20 takipçi falan var profıl resmi de yok ondan mı acaba |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Boşver knk cenneti kurtarıyorsun bu da bir başarı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
inancım yok |
cok klişe olacak ama o zaman ya zengin oldugunu belli et ya da spora falan git .en iyi f/p metodlar bunlar :d |
Sıkıntılı mısın kardeş ne güzel kafan rahat başkasını memnun etme derdin yok ben agalarla bile çok rahat edemiyom konuşurken vs yalnız daha rahatım hep kendine yatırım yap sende algıda seçicilik olmuş başka bişi düşünemiyon kendiliğinden olur sakin ol |
Ozelden at tipini merak ettim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |