Şimdi Ara

230 YGS 1 PUANI İLE YAZILACAK YERLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kuzenim ygs 1 de 230 lu bir puan yaptı ve tercih yapacak 3.yılı ders konusunda pek basarılı olmadığını biliyorum bunları söylemenize gerek yok. Benim sorum şu yönde bu puana yazılacak en mantıklı açısındanda iyi sayılabilecek bölümler önermeniz. Ben erzincan refahiye myo raylı sistemler yazdık puan aralığı 230 ve 200 arasında ancak meslek liseliler daha avantajlı oluyor galiba pek fikrim yok sizce oranın gelme olasılığı var mı ? Diğer tavsiyeler için de şimdiden teşekkür ederim...

• Merhaba ben Koc Universitesi rektoru kuzeninizde kabul ederse gelecek yil icin ikinizi de davet ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendisi özel üniversite istemiyor yoksa bir çok özel üniversiteden rektörlük teklifi geldi ancak özel üniversite istemiyor
  • Marmara üniversitesi Bilgisayar Programcılığı uzaktan eğitim Marmara Üniversitesi Pazarlama ve Reklamcılık uzaktan eğitim Ben pazarlama örgün okuyorum elini sallayan giriyor yazaydı keşke
  • hadi be hocam keşke daha önce yazsaydın bunu çok iyi olurdu ancak kendisi pek yani laf yapamıyor açıkcası reklamcılık alanında başarılı olacağını sanmıyorum
  • çanakkale on sekiz mart üni balıkçılık teknolojisi 4yıllık
  • 4 yıl öyle takılsın diyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dershaneyi yazman daha iyi olur bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Mercedes-

Dershaneyi yazman daha iyi olur bence.

kendim için sormadım hocam kuzenim için sordum da yani 3.yılıydı 4 e kalırsa dershaneye gidemez gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByHogami

Merhaba ben Koc Universitesi rektoru kuzeninizde kabul ederse gelecek yil icin ikinizi de davet ediyorum

Adam ciddi ciddi soru sormuş yazdığın cümleye bak ne tür varlıksınız siz hayır merak ediyorum ne içiyosunuz da kafanız bu kadar güzel oluyo tavsiye edinde bizde içelim
  • Kardeşim Önce bi kuzenim için ayaklarını geçeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreddyKinger

quote:

Merhaba ben Koc Universitesi rektoru kuzeninizde kabul ederse gelecek yil icin ikinizi de davet ediyorum

Adam ciddi ciddi soru sormuş yazdığın cümleye bak ne tür varlıksınız siz hayır merak ediyorum ne içiyosunuz da kafanız bu kadar güzel oluyo tavsiye edinde bizde içelim

hocam arkadaş normalde de yakın arkadaşım kuzeni felanda tanıyor yani öyle ciddiyetle söylemedi normal zamanda da böyle bir cümle kullanmaz şaka yani biliyorum

• mstfcgrygt kullanıcısına yanıt
    Kötü niyetle söylemedim zaten sadece nasıl bu kadar mutlu olabiliyor onu merak ettim
  • quote:

Kötü niyetle söylemedim zaten sadece nasıl bu kadar mutlu olabiliyor onu merak ettim

anladım hocam ama esprisine yaptı yani biliyorum sıkıntı yok
  • quote:

Yanlis anlasilma olduysa kusura bakmayin ben olayi kotumsemek icin degil hem konuyu yukari cekmek icin hemde uzun suredir gorusmedigim arkadasimi selamlamak niyetiyle yazdim vede kendimde basarili birisi degilim zaten sonuc olarak sizde konuyla alakali herhangi bir cevap yazmamissiniz

• quote:

quote:

Yanlis anlasilma olduysa kusura bakmayin ben olayi kotumsemek icin degil hem konuyu yukari cekmek icin hemde uzun suredir gorusmedigim arkadasimi selamlamak niyetiyle yazdim vede kendimde basarili birisi degilim zaten sonuc olarak sizde konuyla alakali herhangi bir cevap yazmamissiniz

aynen hocam arkadas benide kuzenide tanıyor saka amaclı yazdı ortada bir dalga söz konusu değil

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.