Şimdi Ara

24-27 bin civarı araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
3
Favori
1.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24-27 bin civarına birkaç ay içerisinde araç almayı düşünüyorum. (bütçe 20-24 bin arası da olabilir, ancak max 28 bin olur)

- HB, manuel vites, düşük km(80-90 bin altı), 2005 model üstü, benzinli,lpg veya dizel, kazasız, bir kaç parça boyalı olabilir, 25 yaşına uygun genç işi araç bakıyorum. Bu kriterlere göre öncelikli olarak düşündüğüm seçenekler:

- Fiat Punto EVO 1.4 Fire Dynamic (2010+)
    - Ford Fiesta 1.4 Titanium (2009+)
    - Opel Astra H 1.6 benzinli (2005+)

- Opel Astra H 1.3 CDTI (2005+)
    - Peugeot 207 1.4 - 1.6 HDI (2007+)
    - Opel Corsa 1.3 CDTI (2007+)

Bu seçeneklerin dışında, beni fazla sanayiye götürmeyecek, 2015 yılında çok zorlanmadan satabileceğim, lpg uyumlu, 2 bin km şehir dışı 8 bin şehir içi kullanılacak, başka tavsiye ettiğiniz araç var mıdır, yukarıdaki seçenekler hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

Bir de Opel Corsa, Ford Fiesta, Hyundai i20 vb araçların 1.2 motorları var, bunları önerir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guduk68 -- 20 Kasım 2013; 17:22:11 >

• Hocam seçeneklerin arasından;
    Fiat Punto EVO 1.4 Fire Dynamic
    Ford Fiesta 1.4 Titanium
    yada
    Opel Corsa 1.3 CDTI
    Sanırım satarkende en rahat satacağın araba Corsa 1.3 CDTI olur.
    1.2 motorlara TSI olmadıkça yanaşma derim.
  • Takip
  • astra
  • punto evo veya 207 1.6HDI hem performans hem yakıt tüketimi olarak hayli tatmin edici olacaktır.
  • Benim de gönlümde bordo dosemeli dynamic Punto Evo ve dizel 207 var ancak bizim millette Fiat ve Peugeot hakkında hala ön yargi var. Tasarım olarak beğendiğim araçlar, motor olarak da LPG uyumlu kronik sorunu olmayan motora sahipler diye biliyorum.
    Opel Corsa kasa değiştireceği için onu çok fazla düşünmüyorum. Astra da oturakli araç olduğu için ve Aksaray gibi küçük illerde piyasası daha iyi olduğundan o da seçenekler arasında.

Bu modellerden başka tavsiyeleriniz var midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guduk68 -- 8 Ağustos 2013; 0:32:01 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • güncel

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MAX 27.000 TL ARAÇ TAVSİYESİ
    10 yıl önce açıldı
    60.000 TL civarı Araç Tavsiyesi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neredeyse hiç birini tavsiye etmem bu rakamlara çok güzel araçlar var.Astra H bir nebze benzinli düşünüyorsan Cosmo veya Elegance donanımlı çok güzel araçlar var.Fakat dizel motoru yetersiz görüyorum çok eziliyor aracın altında.Focus veya C-max tavsiye ederim.
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubul -- 10 Ağustos 2013; 23:31:11 >
  • dizel evo
  • Yıl sonuna doğru almaya karar verdiğimizden dolayı, konuyu güncelleyeyim istedim. İlk mesajdaki kriterlere göre tavsiye edeceğiniz araçlar, benim tercihlerime yorumlarınız nedir ?
  • Corsa i20 ve fiestanin 1.2 motorlari var i 20 1.2 85 brygir s.ici fabrika verisi 6.1 litredir lpg ile s.ici 18 19 kurusu asmaz. Cekme gitme diyenlere aldirma mtvye zam gelgeldi 1.2 senin icin en iyisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: bahçelininmatematikhocası

dizel evo

Dizel evo o butceyle zor gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: guduk68

Benim de gönlümde bordo dosemeli dynamic Punto Evo ve dizel 207 var ancak bizim millette Fiat ve Peugeot hakkında hala ön yargi var. Tasarım olarak beğendiğim araçlar, motor olarak da LPG uyumlu kronik sorunu olmayan motora sahipler diye biliyorum.
    Opel Corsa kasa değiştireceği için onu çok fazla düşünmüyorum. Astra da oturakli araç olduğu için ve Aksaray gibi küçük illerde piyasası daha iyi olduğundan o da seçenekler arasında.

o zaman şöyle söyliyim kullanıcı olarak alıyosan iki aracıda düşünmeden alabilirsin ben 207 sahibiyim araç 8-9 aydır bende 1 kere yagını değiştirdim uzun yolda yaptım genelde şehir içi kullanıyorum daha sanayiye ugramadım yinede araç elektronik eşya genelde şans işi derim ben o yüzden kolay satılabilir veya sanayiden çıkmassın laflarını bi kenara bırakıp sadece severek zevkle biniceğiniz aracı alın.(ayrıca benim aracı aldıgım fiyatın 3bin lira üstünü veren var şuan aracıma satmıyorum şimdilikher aracın bi alıcısı vardır sadece pert ve komple boyalı bi araç almayın derim yinede)

• @dkerem2, 1.2 motorluları da hafiften düşünüyorum, sonuçta çok fazla şehirler arası yol yapmacağım, buralar biraz yokuşlu belki orda sıkıntı olabilir, o da uygun vites ile halledilir.

quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

Benim de gönlümde bordo dosemeli dynamic Punto Evo ve dizel 207 var ancak bizim millette Fiat ve Peugeot hakkında hala ön yargi var. Tasarım olarak beğendiğim araçlar, motor olarak da LPG uyumlu kronik sorunu olmayan motora sahipler diye biliyorum.

o zaman şöyle söyliyim kullanıcı olarak alıyosan iki aracıda düşünmeden alabilirsin ben 207 sahibiyim araç 8-9 aydır bende 1 kere yagını değiştirdim uzun yolda yaptım genelde şehir içi kullanıyorum daha sanayiye ugramadım yinede araç elektronik eşya genelde şans işi derim ben o yüzden kolay satılabilir veya sanayiden çıkmassın laflarını bi kenara bırakıp sadece severek zevkle biniceğiniz aracı alın.(ayrıca benim aracı aldıgım fiyatın 3bin lira üstünü veren var şuan aracıma satmıyorum şimdilikher aracın bi alıcısı vardır sadece pert ve komple boyalı bi araç almayın derim yinede)

1-2 yıl kullanırım diye düşünüyorum. Ancak işte daha aracı almadan satabilmeyi düşünüyoruz.

Zaten ilanlara bakarken, önce plakasını e-devlet'ten sorguluyorum, ruhsat tarihine bakıp aracın en son el değiştirmesini öğreniyorum. Araç 1-2 yıldır o kişideyse veya ilk sahibindense pek sorun çıkarmamıştır diye tahmin ediyorum. Mantığım doğru mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guduk68 -- 20 Kasım 2013; 21:08:11 >

• quote:

@dkerem2, 1.2 motorluları da hafiften düşünüyorum, sonuçta çok fazla şehirler arası yol yapmacağım, buralar biraz yokuşlu belki orda sıkıntı olabilir, o da uygun vites ile halledilir.

quote:

Orijinalden alıntı: sound_of_silence!

quote:

1-2 yıl kullanırım diye düşünüyorum. Ancak işte daha aracı almadan satabilmeyi düşünüyoruz.

Zaten ilanlara bakarken, önce plakasını e-devlet'ten sorguluyorum, ruhsat tarihine bakıp aracın en son el değiştirmesini öğreniyorum. Araç 1-2 yıldır o kişideyse veya ilk sahibindense pek sorun çıkarmamıştır diye tahmin ediyorum. Mantığım doğru mu ?

zaten alacagınız araba 2008+ olucak büyük ihtimal ondan çok fazla el değiştirmiş olacagını sanmıyorum benim aracım profilimin altında mevcut ben aracın 2. sahibiyim ilk sahibi aracla 85bin km yapmış 2. sahibi kadın araçla 6-7bin km yapmış sonra ben aldım bende 8 ayda 7bin yapmışım araç şuan 98binde aracı alırken expere soktum motorda en ufak sıkıntı yoktu kaportada rötuş (lokal)boyaları hariç bişey yoktu aldım aracı gayette memnunum.Ama şunuda söyliyim benim kafamda 2-3 araç vardı(207 fiesta corsa) içlerinde dizayn olarak (hem iç hem dış) en çok göze hitap eden araç 207ydi ben yaklasık 3 ay araba aradım kiminin donanımı kötüydü kiminin kmsi fazlaydı kimisi komple boyalıydı.Yani biraz araştırman lazım ve bunun sonunda yine severek bineceğin aracı al bu ara piyasa zaten hep artıyor hangi aracı alırsan al zarar ettirmez diye düşünüyorum ben

• Bütçeyi biraz daha zorlayarak, 28-29'a zorlayarak aşağıdaki modelleri tercih sırasına göre sıraladım.

Ford Fiesta 1.4 Titanium (20-40 bin km civarı)
    Fiat Punto Evo 1.3 Mjet Dynamic - Active (50-80 bin km civarı)
    Fiat Punto Evo 1.4 Multiair 105 Hp (20-50 bin km civarı)

2007-8 model civarı C sınıfı olarak düşünebileceğim araçlar ise LPG'li Seat Leon, Astra H 1.6 Enjoy, 1.4 T-jet Bravo.

Yorumda bulunanlara teşekkür ederim, başka tavsiyeleriniz varsa da değerlendirilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.