Evet arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi 2010 şubat ayında ttnetden smile adsl e 8 mb e kadar sınırsız tarifeye 12 ay 29 tl den 12 ay da 49 tl den olmak üzere 24 aylık taahhüt vermiştim şubat ayı yaklaşıyor 2 ay kaldı bu taahhüdüm bitince hangi tarifeye geçmem gerekir veya smile de yine 24 aylık taahhütle aynı şartları verirler mi ne dersiniz. Taahhüdü biten arkadaşlara ne teklif ediyorlar hepsini burada toplarsak hem benim için hemde ileride taahhüdü bitecekler için fikir vermiş olur.
benim smile dsmart 1 yıllık taahüt vardı. bitti geçen hafta arayan soran yok. kampanyalra bakıyorum. smile ı bırakırım belki
quote:
Orijinalden alıntı: ps3xbox360
benim smile dsmart 1 yıllık taahüt vardı. bitti geçen hafta arayan soran yok. kampanyalra bakıyorum. smile ı bırakırım belki
sen MH ara bi bence. cünkü süre bitiminde dsmartın maxi paketiydi sanırım, sana faturalandırmaya başlamasınlar. benimde şubatta bitiyor dsmartlı smile. bende takip ediyorum ama olmazsa başka yere geçebileceğim avantajda yok..
benımde 24 aylık bitiyor ama smaile adsl yıde pek tercıh etmıyorlar
mail attım smile adsle. dedim ''kontratım bitiyor, dsmart bitecek, 49tl ödediğim faturada 55 olacak. Ben sizden memnunum ama bu kontrat bitiminde cazipliğiniz kalmayacak. Bana uygun bir kampanyanız vs varsa bana önerirmisiniz Eğer uygun kampanya yoksa adslimi baska operatöre taşıcam'' Sabahında aramışlar ben uyurken 2 kere. sonra mail attım uyuyordum diye 20dk sonra aradılar. Bizden ne istiyorsun dedi arayan bayan resmen şaşırttı beni Aynı şeyleri söyledim izah ettim. Dedi kontratınız bitse bile aynı fiyattan devam edeceksiniz. tamam ama dsmart bitecek dedim, 1 dk musade istedi. Döndü ve dsmartıda kullanmaya devam edebilirsiniz dedi. dedim süre zaman kısıtlaması veya fiyat artışı varmı, yok dedi