Şimdi Ara

24 inç mi , 27 inç mi ? Monitör önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Monitör alıcam yeni . Şubatta aldığım Viewsonic VX2457 kırılmıştı . Saçma bi tamir fiyatı çıktı . Ben 680'e aynısından alıyım dedim ama 27 inçlik modeli de 930 lira . Sizce hangisini almalıyım . Bilgisayara 45-50 cm uzağım . Masa o kadar büyük değil . Kasa'da masa'da duruyor . Hesapladım tam dip dibe sığıyor sığmasa bile zaten monitörün ayağı masa da olsa yeter ekran taşsa sorun olamz . Ama 45-50 cm mesafe için 68cm ekran çok mu büyük gelir . Gereksiz ise 24 inçlik modelini alıcam direk . Teşekkürler.

VX2457 :http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2457-mhd-23-6-1ms-analog-hdmi-display-amd-freesync-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD804851

VX2757 :http://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2757-mhd-27-1ms-analog-hdmi-display-amd-freesync-full-hd-oyuncu-monitor-p-BD805199

• Selam bence 1080p de 24"den fazlası biraz görüntünün keskinliğini bitiriyor :) Mağazda dikkatlice baktım ve 24"den fazlası 1080p için gereksiz oldugunu farkettim. Ha ben gamepad ile oynarım uzaktan diyorsan o zaman belki 27" alınabilir.
    Bu arada ben de bu monitorlere bakıyorum ve önceki kullanıcı oldugunuz için sormak isterim bu monitorlerde film izleme keyfi nasıl? Günlük hayatta fazla kullanınca göz yoruyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pekbiumursanmaz

Selam bence 1080p de 24"den fazlası biraz görüntünün keskinliğini bitiriyor :) Mağazda dikkatlice baktım ve 24"den fazlası 1080p için gereksiz oldugunu farkettim. Ha ben gamepad ile oynarım uzaktan diyorsan o zaman belki 27" alınabilir.
    Bu arada ben de bu monitorlere bakıyorum ve önceki kullanıcı oldugunuz için sormak isterim bu monitorlerde film izleme keyfi nasıl? Günlük hayatta fazla kullanınca göz yoruyor mu?

Teşekkürler bilgi için biri daha demişti geçenlerde 27 inç 1080p için fazla diye . 24 alıyorum o zaman.

Monitör gözü kesinlikle yormuyor . 2 haftadır casper'ın 18.5 inç kötü bi monitörünü kullanıyorum gözlerim çıkacak gibi oluyor yerinden . Film test etmedim hiç ama oyunlar ile kıyaslama yapmak doğru olur mu bilmiyorum ama mükemmel bir görüntü kalitesi var . Zaten bunu alma sebebim 1 ms -DP port - ses girişi/çıkışı/ + freesync ' in bir arada olup da bu fiyata olması . Var asus'un modelleri ama dp port yok ve 800 liradan aşağı değil . Şuan alınabilecek en iyi f/p monitör .

• hep soylerım gene soylerım

mınotor 1 kez alınır
    3 bılemedın 4 sıstem goturur

27ınc 2k monıtor kullanıyorum suanda 2.sıstemım bu monıtor ıle

oyun fazla oynmadıgım ıcın 60hz bana yetıyor

ozetle ıle
    butcenız varsa

Oyun ıcın

1. tercıh 27ınc 2k 144hz
    2. tercıh 24ınch 144hz

Genel kullanıcı arada oyun oynayan ısenız

1. tercıh 27ınc 2k 144hz
    2. tercıh 27ınch 2k 60hz
  • 1080P için 24" tavan diyebiliriz. 27" çok kaçar.
  • 24'', 1080p, 144hz, TN, freesync monitör kullanıyorum, memnunum

Bu monitörden sonra geçeceğim monitör de mutlaka 24'' 2K 144hz IPS panel olur.

24'' 1080p den 27'' 2K monitöre geçersem pek bir fark hissedeceğimi sanmıyorum ama 24'' 1080p den 24'' 2K da çok ciddi fark olacağına eminim hatta bir çok kişi de 24'' 2K öneriyor.

Senin soruna gelecek olursak iki monitör de peş para etmez ve fiyatını hak eden ürünler değiller. 27'' almak istersen hem daha ucuz hemde çok daha iyi

https://www.amazon.de/gp/product/B01BCF09R0/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    24 inç Monitör Tavsiyesi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.