Şimdi Ara

24 inç'mi 27 inç'mi tercih etmeliyim??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Asus Tuf Gaming VG249QM1A - 270hz FHD

Dell G2524H- 280hz FHD

27 inç;

Asus TUF GAMING VG27AQM1A- 240hz 2K

Asus Tuf Gaming VG27AQ3A- 180hz 2K

Asus ROG Strix XG27ACS- 180hz 2K

sistem:i7-13700h 4050 32gb ram özellikli laptop

15.6 inç 144hz laptop ekranı kullanıyorum 27 inç 2k mı tercih etsem yoksa 24 inç mi tercih etmeliyim çok kararsız kalıyorum cs2, valorant fps oyunlarını sıklıkla oynuyorum. gta 5, rdr2 de ara ara girip oynuyorum yorumlarınız ve önerilerinizi bekliyorum.

• bence bu hocam Asus TUF Gaming VG27AQM1A

renk derinliği 10 bit

• korayakbiyik kullanıcısına yanıt

Hocam 15.6 inç laptop ekranından geçeceğim için biraz tereddüt ediyorum 27 inç çok büyük gelir mi diye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kaans1 K kullanıcısına yanıt

Bende 19" den 24" e geçeceğim zaman tereddüt ettim ama zamanla alışıyor insan.

Püf nokta monitöre çok yakın oturmamanız, yoksa gözleriniz ağrır, odaklanamazsınız ve oyunlardan zevk alamazsınız.

Endişeniz varsa 24" alın bence.

Hocam F/P olarak MSI G274QPF E2 modelini aldım umarım sorunsuz gelir .

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun hocam.

F/P olarak doğru tercih olmuş. Aman aman fark yok aralarında. Hz olayına fazla takılmayın bence. O durum oynadığınız oyunlara göre değişiyor. Çok uzun, karışık ve kişisel bir durum bu. Tercih de diyebiliriz.

Ben Asus VG259QM kullanıyorum. MSI Optix MAG245R ile ikisi arasında kalmıştım, Asus aldım. Tabi bu ürünler 2021 model. Sizinki daha güncel bir model. Yazılım konusunda ASUS bir adım önde ama o ufak farkları ve detayları göz seçemiyor bile. MSI''da pivot özelliği öne çıkıyor. O kadar fiyat farkına değmez bence. Güle güle kullanın.

Tavsiyem görüntüyü HDMI"dan değil de Displayporttan almanız. Ekran kartınızın DP çıkışı vardır mutlaka. DP'tan alacağınız renk ve görüntü daha gerçekçi ve doğal olur. Bunu üç gün önce tecrübe ettim. Kesinlikle DP diyorum.

Kargoyu alırken kutunun sağını solunu iyi inceleyin. Darbe varsa almayın ürünü.

Teşekkür ederim hocam dp kablosu için geç kaldım eğer Pazartesi bilgisayarcılardan bulabilirsem almayı düşünüyorum asus rog strıx XG27ACS modeliyle arasında kalmıştım amazonda uygun fiyata gelince Msı tercih ettim umarım hayal kırıklığına uğramam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Rica ederim.

Bence pişman olmazsınız. Tam bir F/P ürünü çünkü.

Kablo olarak, gerçek değerler ve tam performans istiyorsanız bunu tavsiye ederim. Biraz pahalı gelebilir ama, değer. Maximum kredi kartınız varsa, hepsiburada da 375 tl ye düşüyor fiyat.

https://www.akakce.com/displayport-kablo/en-ucuz-paugge-vesa-sertifikali-2m-displayport-1-4-kablo-entdp1420-fiyati,957491852.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayakbiyik -- 12 Ocak 2025; 1:22:18 >
    Teşekkür ederim hocam fakat cihazımda mini dp portu var sadece o yüzden aynı markanın mini dp olan varsa onu alayım

Tabi, o zaman mini dp almanız gerek.

Ben sadece markayı belirtmek istemiştim. Daha iyisi de var ama gerek yok. 850 tl çünkü. Marka Club 3d. Ama gerçekten gerek yok.

Daha iyi bir sistem ve monitör de alınır sanırım hocam

Hocam aklıma bi soru takıldı da ben şimdi 2k monitör aldım fakat sıklıkla cs2 oynuyorum ve 4:3 ve 1280x960 çözünürlükte oynuyorum ve 300fps alıyorum.
    Aynı ayarlar ile 2k ekranda oynanır mı ve oynanırsa aynı fps’i alır mıyım?
    Eğer aynı fps’i alırsam 260hz 2k daha mı mantıklıydı.
    Ek olarakta hocam 4:3 1440x1080 çözünürlükte de 230fps değerini alıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaans1 -- 12 Ocak 2025; 3:1:30 >

O konuda pek fikrim yok hocam. Deneme yanılma yöntemi ile tecrübe etmeniz gerek.

Bir üstteki mesajdaki sorunuzu anlamadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.