Şimdi Ara

24 yaş için eczacılık geç mi kalmıştır ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba ben böte 3. sınıf okuyorum ancak malum tüm ogretmenlıgı oldurduler atama yok ... 24 yasındayım 1 yılda hazırlanacam ettı 25 ....eczacılık ıcın hazırlanırsam 25 yas cok mu gec kalmıs olur ???

• 26 yaşındayım. elektrik elektronik mühendisiyim. eczacılık 2. sınıftayım.
  • 25 yaşındayım 1. sınıf tıptayım
  • Ben de 23 yaşında tarihi bırakıp iletişim fakültesine geçtim ki istediğin bölüm çok ama çok iyi bir kaç yılın heba olabilir ama sonuçta hayatını kurtarırsın hiç bir şey için geç sayılmaz bence doğru yoldasın
  • gercektenmı 25 te tıp mı vallaha cesaretlendım sımdıı cidiisiniz değilmni arkadaslar ?
  • imkanın varsa okumanın yaşı yok
    kısaca aile geçindirme gibi bir problemin yoksa 30 yaşında bile okunur ki benim bir tanıdıgım 34 yaşında hukuk okuyor 1 sene sonra avukat
  • 23de makineye başlıyorum :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

gercektenmı 25 te tıp mı vallaha cesaretlendım sımdıı cidiisiniz değilmni arkadaslar ?

ciddiyim arkadaşım okumanın yaşı yok
  • ya benım hayatım cok sıkıntılı gectı..

21 yasında fen bılgısı ogr kazandım 3. sınıfta ataması olmaz dıye bıraktım bılgısayar ogr .. gectım 2 . sınıftan basladım sımdı 3 e gectım 24 oldu yasım sımdı ogretmen alımları yok neredeysee...

sımdı de eczacılık ıcın calısacam kazanacagımı bılıyom azmeder napar kzanırım ama yaş ıtıbarıyle cekınıyodum ama suan tam karar verdım ... eczacılık ıcın yenıden gırcem
  • quote:

Orijinalden alıntı: veysel_lowe

ya benım hayatım cok sıkıntılı gectı..

21 yasında fen bılgısı ogr kazandım 3. sınıfta ataması olmaz dıye bıraktım bılgısayar ogr .. gectım 2 . sınıftan basladım sımdı 3 e gectım 24 oldu yasım sımdı ogretmen alımları yok neredeysee...

sımdı de eczacılık ıcın calısacam kazanacagımı bılıyom azmeder napar kzanırım ama yaş ıtıbarıyle cekınıyodum ama suan tam karar verdım ... eczacılık ıcın yenıden gırcem

hiçbir şey kaybetmezsin kazanırsın eger eczacılık istediginde bir bölümse tekrardan denemeye deger
    mesela ben şuan 2 yıllık adalet okuyorum önümüzdeki sene dgs girip hukuk fak geçmeye çalışacam ve aynı zamanda ygs lys de girip kendimi denemeyi düşünüyorum aynı zamanda da kpss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berrakk -- 19 Ağustos 2011; 17:49:08 >
  • hiç bir şey için geç değil yeterki iste
  • eyvallah kardeşler cok sagolun yenıden oss maceram baslıycakk eczacılık ıcın
  • Askerlik meselesini dert etnediğin sürece sorun yok.
    Malum üniversiteler ; çocuk bahçesi değil...
  • 24 yaşındayım evliyim matematik bölümünü bırakıcam.eczacılık tıp yada okul öncesi için hazırlanıyorum hiçbirşey için geç değildir.o 4 sene sen okusanda geçecek okumasanda gececek.
  • Egitim icin asla gec degildir. Bak ben de hukuk okuyorum, benim de bolumumde 35 yasinda birisi var, arkadasimin da kendinden kac yas buyuk ablasi aftan yararlanip okumaya karar vermis, ki o da 24 yasindan buyuk , bu sene o da sinif arkadasim olacak, gordugun gibi pek cok ornek var.
  • İİBF için geç
    ama serrmayen varsa eczacılık için geç değil, mezun olunca açarsın eczane, köşesin.
  • ya arklar benim yaş 19 anadolu lisesi mezunuym ikinci girişimde tercih hatasıy yaptım sizce ne yapmalıyım hazırlanırsam puanım kırılcak yurtdışına mı çıkmalıyım? var mı önerisi olan, mühleri ve öğretmenliği nden bırakıyosunuz ki güzel meslekler değil mi akrabalardan müh olanlar memnun yani:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.