Şimdi Ara

24K'DAN 15K'YA ÇEKMEK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anki netlerim matematikte 35-40, geometride 25 civarı, kimyada 15, fizikte 20 civarı ve biyolojide 10
    Okul puanımdanda 45 gelecek 15k'ya çekme şansım var mı?

• bende kendi fen netlerim yüzünden depresyona giriyordum.
  • 92kdan 30kya cekmek gibi bir misyonum var ve başarıcam sanırım, 24kdan 15kya çekilir mi diye bir soruyla karşı karşıyayım..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mage9797 -- 8 Haziran 2015; 13:35:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mage9797 M kullanıcısına yanıt
    yalnız sıralama düştükçe çekmesi de zorlaşır biliyorsunuz değil mi? 105kdan 100kya çekmekle 10kdan 5kya çekmek arasında dağlar kadar fark var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz789 -- 8 Haziran 2015; 13:47:23 >
  • deniz789 D kullanıcısına yanıt
    kimya ve biyoloji netlerin düşük,onlarda 20 bandında olursa olur gibi.o netlerle olmaz.
  • onuryum O kullanıcısına yanıt
    yükseltmek için ne önerirsin malum az zaman kaldı
  • ygs 40 k dan lys 17 k ya kaçar netlerle çekilir
  • Hocam bende 20 k dan 12 k ya cekmek istiyorum asagi yukari ayni yapmamiz gerek. Mat 40-42 geo 23 fizik 23 kimya 23 biyo 15-18 yeter gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deniz789 D kullanıcısına yanıt
    mat sınavı artık geldi sayılır.biyoda çıkardığın notları sık sık tekrar et,soru çözme çünkü çok fark eden bir şey olmaz.süre de kısıtlı zaten.şimdi bile yüklensen biyoda çok yol alırsın.kimyada organik biliyorsan aynı şekil sık tekrar yap mutlaka yararı olur.bilmiyorsan da az uyu ve olduğu kadarıyla bitirmeye çalış çünkü cidden kolay bir konu.
  • Bu hdp bayrağının amacı gerçekten desteklediğiniz için mi yoksa öylesine mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tıpçıgenç10k T kullanıcısına yanıt
    destekliyorum tabi öylesine olur mu? sadece sonuçları bekliyordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.