25000 bütçem var iyi bir araba almak istiyorum.En son passat 1.8t(1997-2000) highline ile bmw 320i (1995-1997) ARASINDA kaldım.BMW yorgun olmayan kısaca temiz kullanılmış(yere saplanmamış,motoruyla oynanmamış vs) bakıyorum.320 nin görünümü çok hoşuma gidiyor fakat iç kapı döşeme tırnakları olsun torpido olsun kısa sürede deforme olup yerinden çııkıyor diye duyumlar aldım. bmw nin vites aralıkları çok kısa mı?5. vites devir 3000 ile 100 km h ulaşıyormuş bu da uzun yolda baya bir sıkıntı demek .
Sizin düşünceleriniz nelerdir ?
Bence ikisinden de vazgeçin ama illa ki bunlardan biri alınacaksa Passat alınmalı.
quote:
Orijinalden alıntı: dreameren
Bence ikisinden de vazgeçin ama illa ki bunlardan biri alınacaksa Passat alınmalı.
bu fiyata başka alacak araba düşünmüyrum ama tavsiyeniz varsa alayım
e36 ların çoğu apaçi altında artık passat temizini bulmak daha kolay olur
bu fiyata başka alacak araba düşünmüyrum ama tavsiyeniz varsa alayım
Alıntıları Göster
25 bin lira bütçeniz olduğuna göre zengin değilsiniz sanırım.
O zaman o model bmwler sizi batırır bunu bilin öncelikle. Yakıtı can yakar. Şehir içi trafiğine girerseniz canınızdan can gider (LPG de olsa dahi)
1.8T zaten bir benzin istasyonu sahibi değilseniz hiç yanaşmayın. Şehir içi trafiğinde o arabayı sürebilmek güç ister. LPG de doğru dürüst keyif vermez. Arıza durumunda bankadan kredi çekmek zorunda kalabilirsiniz.
Yerinizde olsam 1.3 albea alır, chip + deri döşeme + jant + kaliteli ses sistemi yapar binerim. İkinci eli çeyrek altın gibi. Yakıtı düşük, bakımı ucuz..
O zaman o model bmwler sizi batırır bunu bilin öncelikle. Yakıtı can yakar. Şehir içi trafiğine girerseniz canınızdan can gider (LPG de olsa dahi)
1.8T zaten bir benzin istasyonu sahibi değilseniz hiç yanaşmayın. Şehir içi trafiğinde o arabayı sürebilmek güç ister. LPG de doğru dürüst keyif vermez. Arıza durumunda bankadan kredi çekmek zorunda kalabilirsiniz.
Yerinizde olsam 1.3 albea alır, chip + deri döşeme + jant + kaliteli ses sistemi yapar binerim. İkinci eli çeyrek altın gibi. Yakıtı düşük, bakımı ucuz..
Bence şöyle modifiye edilmiş bi albeaya bineceğinize otobüse binin daha iyi. Tavsiyem bmwden ziyade passat daha mantıklı olur.
quote:
Orijinalden alıntı: LeftBehind
quote:
Orijinalden alıntı: hug
Bence şöyle modifiye edilmiş bi albeaya bineceğinize otobüse binin daha iyi. Tavsiyem bmwden ziyade passat daha mantıklı olur.
Alıntıları Göster
Linea
Temiz bi octavia bul bin bence, 2000-2002 felan.
LeftBehind
kullanıcısına yanıt
Neden? Chipli düzgün modifiye edilmiş bir albea tecrübeniz oldu mu?
quote:
Neden? Chipli düzgün modifiye edilmiş bir albea tecrübeniz oldu mu?
Hayır ama normal albea kullandım ve yol tutuşunun ne kadar kötü olduğunu biliyorum. Ayrıca modifiyeli arabalardan haz etmem. Orjinal jant harici jant takmam. Motorla oynanabilir ancak o da her arabaya yapılmaz. 1.3 multijet ve yol tutuşu olmayan bir arabaya asla yapılmaz.
quote:
Kaç yakıyor 320i? Passat tüpte ne sorunlar çıkartıyor? Tenekeye binmek istese seçenek çok. Biraz kaliteli bir şeylere binmek isteyen adama modifiyeli albea önermekte çok garip. Hele o fotoğraflardakiler nedir öyle albeada deri döşeme olsa ne olmasa ne Allah aşkına? Bindiğim en kötü arabalardan biridir albea. Chiplisine binmedim ama o yol tutuşuyla chipsiz bile tehlikeli. Fren desen ayrı rezalet. Konu sahibine alternatif olarak megane 2, linea ve tutulmayan bir çok araç olabilir. Ben olsam passat alırdım. Ama 25 bin lirada etmez o kasalar. E36lar çok eskidi. Tavsiye etmem
gönül ister bmw ama şu anda piyasa ve bmw nin kötü ellere düşmesi arabanın bittiğini göteriyor. Passat almakta daha fayda var gibi görünüyor
quote:
Orijinalden alıntı: MASB
gönül ister bmw ama şu anda piyasa ve bmw nin kötü ellere düşmesi arabanın bittiğini göteriyor. Passat almakta daha fayda var gibi görünüyor
Alıntıları Göster
2006 bmw bile yordu hocam beni. zor arabadır kendisi
quote:
Orijinalden alıntı: tremar
2006 bmw bile yordu hocam beni. zor arabadır kendisi
Alıntıları Göster
fiyat al
LeftBehind
kullanıcısına yanıt
Üst komşum çıkma albea aldı. Komple boyattı, deri döşeme, ses yalıtımı + yay+jant+kaliteli lastik tertibatı düzenledi. Güzel bir mercek uygulaması + otomatik yanan far la da aydınlatma işini halletti. Bir de yazılım yaptırdı, bu söylediklerimi hepi topu araba dahil 20 bin liraya mal etti. Araba mükemmel ötesi şu an. Focus kadar yol tutuşu var, kendi orjinal frenleriyle de gayet yeterli duruyor. Dıştan apaçi şahin gibi bir görüntüsü yok. Ufak tefek dokunuşlar yapıldı sadece. Şehir içi max 6 lt yakıyor, uzun yolda 4.5 lt. Daha ne olsun?
Onun yerine LPG' de ikide bir ishal olan passat 1.8T alıp diken üstünde gitmektense, eski kasa bmw alıp en ufak harekette dünya para harcamaktansa albea daha mantıklı. Forum burası ve fikrim bu.
quote:
Üst komşum çıkma albea aldı. Komple boyattı, deri döşeme, ses yalıtımı + yay+jant+kaliteli lastik tertibatı düzenledi. Güzel bir mercek uygulaması + otomatik yanan far la da aydınlatma işini halletti. Bir de yazılım yaptırdı, bu söylediklerimi hepi topu araba dahil 20 bin liraya mal etti. Araba mükemmel ötesi şu an. Focus kadar yol tutuşu var, kendi orjinal frenleriyle de gayet yeterli duruyor. Dıştan apaçi şahin gibi bir görüntüsü yok. Ufak tefek dokunuşlar yapıldı sadece. Şehir içi max 6 lt yakıyor, uzun yolda 4.5 lt. Daha ne olsun?
Onun yerine LPG' de ikide bir ishal olan passat 1.8T alıp diken üstünde gitmektense, eski kasa bmw alıp en ufak harekette dünya para harcamaktansa albea daha mantıklı. Forum burası ve fikrim bu.
2002 model 2.0 16v bir laguna alabilirsiniz veya Volvo S 40