Şimdi Ara

25-30 BİN TL ARASI ARAÇ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iyi günler 25-30 bin tl gibi bi bütcem var öğrenciyim ve ailem alıcak aracı ailemle beraber kullanıcam üniversiteye falan git gel olarak şehiriçi çok kullanıcam yani ve üniversitede olduğum için de bi nebze olsada gösteriş olsa güzel olur bu fiyata BMW,HONDA,PEUGOUT gibi arabalara göz gezdirdim öneriniz var mı bmw çok masraflı diyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedSwager -- 6 Nisan 2019; 22:29:40 >

• Renault Twingo - Clio
    Fiat Palio - Albea

o bütçeye bmw alınmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 6 Nisan 2019; 22:35:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EnderGelişenOsasunaAtağı kullanıcısına yanıt
    honda civic 1.4 ies alınmaz mı peki
  • RedSwager R kullanıcısına yanıt
    güzel araçtır alınabilir fakat bu araçlar hep apaçi kesimin elinden geçtiği için fazlaca yorgun ve yıpranmış oluyorlar motor mekanik bakımdan. eğer oynanmamış aileden vb. bulabiliyorsanız olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • O bütçelere alınacak en mantıklı araba megan 2 dir . Fiyatına göre konforu , yol tutuşu , malzeme kalitesi çok ideal . Yedek parça fiyatlarıda çok ucuz arıza çıkarırsa rahatlıkla yaptırabilirsiniz . Üstelik tipide bana göre hala yakışıklı geliyo . Bide hatchback olanını alırsanız tam öğrenci arabası olur

• Cabirhan Biberoğlu FYANH C kullanıcısına yanıt
    hocam megan 2 olabilir ama honda civic 1.4 ies nedense daha sıcak geliyor bana sizce alınır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedSwager -- 6 Nisan 2019; 23:17:3 >
  • Onun hakkında bi bilgim yok ama honda parça maliyeti bakımında biraz tuzludur ve alıcanız araba da eski model olduğu için arıza çıkarma olasılığı yüksek ben olsam bulaşmazdım hiç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • megan 2 hb 1.6 yahut clio 3 olabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.