Şimdi Ara

25 30 bin Tl arası televizyon öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar 55 inc 25 30 bin tl arası televizyon almayı düşünüyorum aklımda oled var fakat çabuk bozulduğunu söylüyorlar. Televizyonu futbol maçları izlemek için kullanıyorum bu fiyat aralığında alabileceğim en iyi televizyon hangisi olur?

• TV almak kafa karıştırıcı bir süreç. Yakın zamanda araştırmam sonucu karar verip oled tv aldım . Film ve oyun için alınacaksa tavsiye ederim, çok güzel bir deneyim. Sinema zevkiyle film izlettiriyor.

Ancak TV yayınları ve spor yayınları izleyeceksiniz dikkatli olun derim. Oled panellerin yanma olayı gibi kronik sorunları çıkabiliyor. Uzun süreli stabil görüntülerin olduğu yayınlarda riskli olur.

Oled tv bilinçli ve dikkatli kullanım gerektiriyor. Yani biraz keyif işi. Evimde tv açık kalsın bütün gün takılırım diye düşünürseniz pişman olabilirsiniz.

• sdrmnk S kullanıcısına yanıt

Genelde akşamları kullanıyorum spor maçları ve yayınları için arada bir film dizi izliyorum. En iyi görüntü kaliteside oledlerle olduğu için başka bi şey bakmak istemiyorum. Araştırmaya devam ediyorum.

• pastaxs P kullanıcısına yanıt

Oledlerin görüntü kalitesinin diğerlerinden iyi olduğu gerçek. Film ve dizileri izlerken müthiş keyif alırsınız.Kullanım amacınıza ve günlük kullanım sürenize göre karar vermeniz gerekir. Bahsettiğiniz şekilde size tam hitap eder mi bilemiyorum. Spor yayınları genelde kontrastlı ve parlak tercih edilir. Ekranda sabit duran ve akan birçok gösterge olabilir. Bunlar oledler için risktir. Oledlerin son modellerinde bu riskleri azaltan ayarlar mevcut. Ama sorun olmayacağı anlamına da gelmiyor. Sürekli dikkat etmeye çalışmak tv den alcağınız keyfi biraz düşürüyor. Bende biraz oluyor açıkçası. Sürekli bunu düşünemem, uğraşamam derseniz diğer panelleri araştırın. Qled, mini Led gibi.

Guzel yorum bende henuz arastiriyorum oled teknolojisinin oturmasi icin nekadar süre gecmesi gerekir?

Araştırmalarım sonucu Samsung QN90B modelini aldım.

Genel yorumları iyi olan bir tv sanırım. Oled tv yi aratmayacağını düşünüyorum. Kullanımınıza da uygun olacaktır. İyi günlerde kullanın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Kafam oled yanığı olacak mı diye karışmasın ama olede çok yakın güzel bir paneli olsun diyenler için güzel seçim. Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roark -- 31 Mart 2023; 10:39:39 >

Güle güle kullanın.

Ben de çok kararsız kaldım ve sonunda TCL C835 e karar verdim. Samsung tarafında muadili sanırım QN90B serisi. Samsung 1-2 tık daha üstün olabilir. Benim de baktığım bir modeldi.

• Samsung QN90B müthiş bir model, hayırlı olsun. Detayları özelliklede görüntü nasıl sizce, kendi sitesinde pek olumlu yorumlar göremedim

Yine de 9-10 vade farksız taksitle alırdım. Bir seferde 4 e de bölünse 43 k vermek zor.

• cevatk1 C kullanıcısına yanıt

hocam bu qled galiba bunda yanma riski var mı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.